.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 164
    накрая вече не е ей такова...

в много ще му дойдат нервите...

Някои хора имат нужда от вибратор...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от nikitka_
    MakeMeLaugh , хич не е смешно! Това си е важен житейски проблем! А и само вибратор не е достатъчен!Първо трябва да взема отливка на цялото тяло на моя човек!После някой да ми го направи като робот!Иначе изобщо не е интересно!Като ще е гарга-да е рошава!

Ааааааааа на мен ми писна от тия смс-и вече.От 2 месеца се уговаряме,ама като е студент в друг град,пък други причини и все се разминаваме през почивните дни Друго си е да се изпълнят нещата от смс-ите хх0х0
    Като го видя със сиг. ще имам материал за тая тема ;ддд
    Наистина ми тр. вибратор!

Повече от фен Аватара на valll
    MakeMeLaugh , хич не е смешно! Това си е важен житейски проблем! А и само вибратор не е достатъчен!Първо трябва да взема отливка на цялото тяло на моя човек!После някой да ми го направи като робот!Иначе изобщо не е интересно!Като ще е гарга-да е рошава!
    разби ме, честно

На купон сме и съм си седнала аз на барплота и надлюдавам кво става из цялата стая изведнъж кво ми прещрака и само извиках по име едно момче и както беше на половин метър от мене взе че се оказа на 1 см хД.И та да после щяхме да саборим къщата хД

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Някои хора имат нужда от вибратор...
    Тооолкова си прав.
    Някой разбиращ да препоръча? Или направо да пусна тема за това?

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Толкова ме възбуждаха смс-ите му,че започнах да пиша неща,които сега като чета и се чудя като се видим как ще го погледна
    Мда, и на мен ми звучи познато.

Еехееее, то бива претенции... вие ше искате после и сам да ви изчука

Аз съм редовен посетител по секс шоповете
    Кажете само изисквания и ще изберем
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Защо моят не ми казва така, като се ядоса? Скандалите ни щяха да са интересни
    А защо повечето жени не реагират така, като ги наредиш?
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от valll
    zooyork , на 19 съм.

valll , и на мен ми се иска,ама той живее извън България!Като се прибере-задължително!Набрала съм му
    оооо милата, и ти като мене ;( и аз след 20 дни ще го видя моя, тай че двете сме на ход
    и моето момче,което обичам е извън бг (но не сме гаджета,поради тази причина ;д )

По темата нещо не мога да се сетя.Изблик на възбуда...последния беше по тел.Писахме си с момче,с което не можем да сме заедно иначе,но явно се харесваме.Толкова ме възбуждаха смс-ите му,че започнах да пиша неща,които сега като чета и се чудя като се видим как ще го погледна
    Но не е инт. колкото вашите
    Please, please let me join ! Към девойките разделени от приятеля си.. Само дето при мене случея е обратното, аз съм в чужбина ..той си е Б-я чакам го с нетърпенеи да дойде след 12 дни !!

Иначе по темата имам стааашно много историй с мойто момче за тази, за която се сещам най-напред е като бяхме на село.. Там..едно отдавна изоставено училище.. решихме да влезнем вътре през един счупен прозорец, просто от любопитство да видим какво може да има (хаха) .. Влизаме в една класна стая и там имаше едно бюро натрупано с учебници и стари дневници.. аз само го погледнах и викам "Мога да играя ролята на учителка ако поискаш" последвано от едно награбване ии така се и почнахме, лошото е че по пътя ни обратно си скъсах анцунга на Пума, за който доста се оръсих, но майната му важно беше преживяването!!

Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    Цитирай Първоначално написано от valll
    zooyork , на 19 съм.

valll , и на мен ми се иска,ама той живее извън България!Като се прибере-задължително!Набрала съм му
    оооо милата, и ти като мене ;( и аз след 20 дни ще го видя моя, тай че двете сме на ход
    и моето момче,което обичам е извън бг (но не сме гаджета,поради тази причина ;д )

По темата нещо не мога да се сетя.Изблик на възбуда...последния беше по тел.Писахме си с момче,с което не можем да сме заедно иначе,но явно се харесваме.Толкова ме възбуждаха смс-ите му,че започнах да пиша неща,които сега като чета и се чудя като се видим как ще го погледна
    Но не е инт. колкото вашите
    Please, please let me join ! Към девойките разделени от приятеля си.. Само дето при мене случея е обратното, аз съм в чужбина ..той си е Б-я чакам го с нетърпенеи да дойде след 12 дни !!
    аз да взема една тема специално за такива случаи ли да направя ?

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Истории няма да разказвам, че ми е един вид забранено.
    Но когато ми казва

Не ме жали

Не знам защо, но полудявам.

Just do it, valll
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...599320#8599320

айде

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Еехееее, то бива претенции... вие ше искате после и сам да ви изчука
    Ми да, баси

burpp, и на мен да ми го кажат, и аз ще полудея.
    (можеш да си направиш друг рег и да разкажеш)

Град
    Русе
    разгорещили сме с моя и аха да счупим леглото му и той само продължава и вика who`s your daddy умрях си от смях

Фен Аватара на Evelynn
    Град
    United Kingdom
    Цитирай Първоначално написано от kstanishev
    Докато един приятел спи на съседното легло (признавам, че бяхме доста тихички, а и факта, че не ползваме презервативи определено спомага). После се довършихме в банята, де
    При мен само дето имаше една двойка на едното легло, и един друг колега на другото легло, а с въпросният човек си бяхме съединили нашите легла ('шото бяха единични) и .. нататък е същото Само дето за тихата част..ме съмнява да не са ни чули

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Е сещам се ... мина се време.

Но веднъж с Х се возехме в градския транспорт и тролея беше пълен с хора и двамата някви такива супер възбудени. Аз и пускам ръце под полата, тя ми пуска ръце под панталоните, въобще момент в който не трябва да си еректирал ... всичките ни гледат, а аз просто не мога да спра, а може би не исках, но може би добре, че не го и направихме в тролея, че щеше да дойде в повечко.

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Машини сте бе, ей!!! ахахахха
    I hate cold-blooded people !!!

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от burpp
    Е сещам се ... мина се време.

Но веднъж с Х се возехме в градския транспорт и тролея беше пълен с хора и двамата някви такива супер възбудени. Аз и пускам ръце под полата, тя ми пуска ръце под панталоните, въобще момент в който не трябва да си еректирал ... всичките ни гледат, а аз просто не мога да спра, а може би не исках, но може би добре, че не го и направихме в тролея, че щеше да дойде в повечко.

Граби с пълни шепи

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Ухууууууууууу колко много имаааа Значиии за тези които се сещам... 1.вървим вечер около блока където живее приятеля ми.... уж нали ми показва коопирациите наоколо и ме притиста на една стена и.... хахаха
    2.Оставя си колелото в ...мазето уж мазе се води ,но то на нова кооперация е и е просто една празна стая и аз след него и го оставя ,аз се запътих навън и той ме дръпна за късите гащи ииии......
    3.Бяхме няколко човека,компания на плажа.Плуваме си с моя..... закачаме се ,плискаме си с водата.... почнахме да се пипаме.... после и до секс се стигна..... и след това гледаме около нас плуваше едно хлапе под водата с очила нз дали е видял
    4.Бяхме у тях аз на дивана той беше прав точно до дивана е вратата за стаята отворена,в стаята беше сестра му на компа и аз му казах "искаааааммммммм "и той каза "неможе сега" и аз :"ти значи не искаш" и той дойде,аз бях с пола дръпна ме на ръба на дивана и прошепна "ще видиш кой не иска" и ми го вкара няколко пъти и после все едно нищо не става хахаха защото сестра му можеше да дойде ,на 3 крачки беше от нас и с отворена врата ,само стената ни криеше хахаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си