- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-спонтанните ви изблици на възбуда :)
..
..
Някои хора имат нужда от вибратор...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
..
Първоначално написано от nikitka_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ааааааааа на мен ми писна от тия смс-и вече.От 2 месеца се уговаряме,ама като е студент в друг град,пък други причини и все се разминаваме през почивните дниДруго си е да се изпълнят нещата от смс-ите хх0х0
![]()
![]()
![]()
Като го видя със сиг. ще имам материал за тая тема ;ддд
Наистина ми тр. вибратор!![]()
На купон сме и съм си седнала аз на барплота и надлюдавам кво става из цялата стая изведнъж кво ми прещрака и само извиках по име едно момче и както беше на половин метър от мене взе че се оказа на 1 см хД.И та да после щяхме да саборим къщата хД
Тооолкова си прав.Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Някой разбиращ да препоръча? Или направо да пусна тема за това?
Мда, и на мен ми звучи познато.Първоначално написано от Biskfitka
Еехееее, то бива претенции... вие ше искате после и сам да ви изчука![]()
Аз съм редовен посетител по секс шоповете![]()
Кажете само изисквания и ще изберем![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
А защо повечето жени не реагират така, като ги наредиш?Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Welcome to the Jungle...
Иначе по темата имам стааашно много историй с мойто момче за тази, за която се сещам най-напред е като бяхме на село.. Там..едно отдавна изоставено училище.. решихме да влезнем вътре през един счупен прозорец, просто от любопитство да видим какво може да има (хаха) .. Влизаме в една класна стая и там имаше едно бюро натрупано с учебници и стари дневници.. аз само го погледнах и викам "Мога да играя ролята на учителка ако поискаш"последвано от едно награбване ии така се и почнахме, лошото е че по пътя ни обратно си скъсах анцунга на Пума, за който доста се оръсих, но майната му важно беше преживяването!!
![]()
Истории няма да разказвам, че ми е един вид забранено.
Но когато ми казва
Не ме жали
Не знам защо, но полудявам.
..
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...599320#8599320Първоначално написано от nikitka_
айде![]()
Ми да, басиПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
burpp, и на мен да ми го кажат, и аз ще полудея.
(можеш да си направиш друг рег и да разкажеш)![]()
разгорещили сме с моя и аха да счупим леглото му и той само продължава и вика who`s your daddy умрях си от смях![]()
При мен само дето имаше една двойка на едното легло, и един друг колега на другото легло, а с въпросният човек си бяхме съединили нашите легла ('шото бяха единични) и .. нататък е същотоПървоначално написано от kstanishev
Само дето за тихата част..ме съмнява да не са ни чули
![]()
Е сещам се ... мина се време.
Но веднъж с Х се возехме в градския транспорт и тролея беше пълен с хора и двамата някви такива супер възбудени. Аз и пускам ръце под полата, тя ми пуска ръце под панталоните, въобще момент в който не трябва да си еректирал ... всичките ни гледат, а аз просто не мога да спра, а може би не исках, но може би добре, че не го и направихме в тролея, че щеше да дойде в повечко.
Машини сте бе, ей!!! ахахахха![]()
![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
Първоначално написано от burpp
Граби с пълни шепи![]()
Ухууууууууууу колко много имааааЗначиии за тези които се сещам... 1.вървим вечер около блока където живее приятеля ми.... уж нали ми показва коопирациите наоколо и ме притиста на една стена и.... хахаха
2.Оставя си колелото в ...мазето уж мазе се води ,но то на нова кооперация е и е просто една празна стаяи аз след него и го оставя ,аз се запътих навън и той ме дръпна за късите гащи ииии......
3.Бяхме няколко човека,компания на плажа.Плуваме си с моя..... закачаме се ,плискаме си с водата.... почнахме да се пипаме.... после и до секс се стигна..... и след това гледаме около нас плуваше едно хлапе под водата с очиланз дали е видял
![]()
4.Бяхме у тях аз на дивана той беше прав точно до дивана е вратата за стаята отворена,в стаята беше сестра му на компа и аз му казах "искаааааммммммм"и той каза "неможе сега" и аз :"ти значи не искаш" и той дойде,аз бях с пола дръпна ме на ръба на дивана и прошепна "ще видиш кой не иска" и ми го вкара няколко пъти и после все едно нищо не става хахаха защото сестра му можеше да дойде ,на 3 крачки беше от нас и с отворена врата ,само стената ни криеше хахаха
![]()