- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-спонтанните ви изблици на възбуда :)
Обожавам, когато той говори по телефона с някой от родителите си да му го барам, защото супер много не издържа. А иначе и по заведения и по паркове мнооого сме лудували. А веднъж така го възбудих, че ме хвана яростно и ме притисна до стената, после... сещате се
Много пъти съм го възбуждала и като сме в къщи и родителите ми са в другата стая и всеки момент могат да влязат, много му е сконфузно, ама не отказва де
![]()
lOve iS in The aIr
Миналия петък бяхме на купон в градината на едно момиче. Току що бях изпушила джойнт и ми беше много весело, той си плъзна ръката под роклята ми, а около нас хора, ама не ми пукаше особено. Сложи си ръката в бикините ми ииии почнахме да се целуваме. По едно време бяхме пред къщата и той ме пипаше. Сложи ми го до някъде, и аз бях в лице с него. Но нищо не стана щото все идваха хора. Накрая до басейна видяхме нещо като килерче с много тръби, предполагам за басейна, влязохме и... беше супер яко.
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
Сигурно приятелките и приятелите ви са очаровани от факта как раздухвате неща, които по принцип трябва да са лични.
Майка ми взе, че ми се обади докато моята ми правеше орална .. да вдигна ли, да не вдигам ли... и взех, че вдигнахМайка ми ми лафи по телефона за некви нейни работи, а аз се чуда майка ми ли да слушам, друго ли да права.. в крайна сметка съчетах нещата ..
![]()
![]()
Дамм, под анонимни имена сме и не сме споменали нито техните имена, нито точни имена на места в повечето случаиПървоначално написано от holypotatoes
Нещата си остават лични.
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
Ебати мръсницитеКъдеее сте, когато ви търсиме , а тука после по форумите се изявявате!
Иначе по темата... в тоалетна, на купон![]()
Този който не пада, не се изправя.
ами веднъж бяхме на една вила, ама сички пияни и лягат да спят...и ние се почнахме под одеалото докъто в стаята имаше още 4 момчета , които се правеха че спят![]()
![]()
![]()
след това ние излязохме до тоалетна и като се върнахме другите бяха се събудили малко и аз лежа до него и виждам че заспива...и му викам "абе скучно ми ееее...говори миии" и той вика "мчи като ти е скучно ми напрай свирка" и аз кво да напрая...директно се гмурнах под одеалото
![]()
![]()
![]()
имам много истории и 6те ги споделя с вас
1.Понякога когато го задоволявам с уста точно преди да свърши го стискам здраво за дупето.така той знае че контролирам нещата а удоволствието смесено с грубия допир е неуписуемо и еротично
2.бях си купила котешки латексов костюм от една разпродажба и му направих дупка между краката
Когато правя секс облечена така гаджето ми твърди че приличам на мръсница супергерой
3.Преди да го поема в устата си обичам да му го държа в ръка и да го прокарвам от устните до гърдите си и обратно
4.обичам да го карам да ми се моли.
Възсядам го и започвам бавно да се снишавам по пениса му
докато стигна до средата той вече ме умолява стенейки
5.намазвам устните си с дебел слой вазелин преди да се спусна на юг от пъпа му.Той обожава това а и няма нужда от лубрикант
6.един път вързах ръцете му с шалче.но вместо да го оставя да лежи и да му доставям удоволствие,го накарах прав да вдигне ръцете си над главата, като прекарвам шалчето през закачалката на вратата на стаята ми
7.неотдавна реших когато си вземам душ преди лягане,да се намажа цялата с масажно олио и кожата ми стана гладка и хлъзгава.
Гледката за него беше страхотна а секса супер защото тялото ми се плъзгаше по неговото
Много такива случай съм имал![]()
В едно кафе... на 2 етажа..на долния няма никой ! само ние сме ... пихме уиски с лед и кола... след 2-рото уиски , ми се доправи секс ... казах и .. тя се съгласиПочна да ми духа ... и след 5 минути духане ми каза ,че искала да и свърша в устата с духане , а не със секс.. и аз естествено се съгласих..
След 15 минути духане най-накрая свърших .. адреналина беше много голям , защото всеки момент можеше да дойде или клиент или момичето със сметката
.
Друг такъв момент... с майката на приятелката ми и приятелката ми лежим на едно легло (просто така легнахме да гледаме филм 3-мата) :P ии ... доправини са секс със мойта ... и отдолу одялото и го вкарах...правихме секс ... майка и беше на сънтиметрино все пак не ни усети ...
А,да и още един път се сещамПрибирахме се от село .. със влака ... и оставаше час и половина докато дойде
ии беше 12h вечерта... нали знайте къде има пейки отвън гарата ... седнахме там и го направихме ... уж никой не ни видя... но после охраната ни се усмихваше
![]()
Знам ще ви прозвучи страшно лесбийско обаче не съм.Та с 1 приятелка гледаме филм и нали аз съм седнала пред нея на леглото и тя зад мене и по едно време като ми стисна циците ма на шега направо нямам думи![]()
![]()