- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска на половия орган
а от кога има косми на пениса??![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Момиче ти ме разби ! Силно се надявам да се шегуваш...или по-скоро се надявам да си на 12, въпреки, че би трябвало поне да си виждала снимки на анатомията на мъжете в някоя енциклопедия или учебник...Първоначално написано от Pamaa
По въпроса с хигиената: предназначението на космите наистина е да предпазват от опасни микроорганизми, но в крайна сметка не ходим голи, нали ?! Мисля, че дрехите ни предпазват достатъчно.
Също така, това, че някой е обезкосмен не значи автоматично да не се къпе и да не поддържа елементарна лична хигиена...
как може тестиси и епилатор![]()
![]()
Не си в час! Отиди на козметик
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мисля, че имаше предвид, че на самият член няма косми, друг е въпросът, че над него и при тестисите има.Първоначално написано от Rebirthing
айде много ще ме извинявате, ама той го е написал! и да точно това имам предвид Fiction7577Първоначално написано от astralprojection
. Косми в областта на пениса, ОК, но това, което той пише
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
аз пък като прочетох това, което той е написал си викам "wtf, как с косми?Първоначално написано от Rebirthing
![]()
Наясно съм с лингвистичните ви познания и желанието ви да търсите грешка другиму. Всички знаем за какво става въпрос, няма нужда да се правите на интересни. Освен това, да бъдем по-точни, косми по пениса има, но в долната му част.
По темата: благодаря на онези, които си направиха труда да споделят наблюденията си относно метросексуалните(наречени от тях "гейове" и "п**ки"). Никой не ви е търсил мнението, темата е пусната с друга цел. Въпреки това уважавам мнението ви, но да го бяхте написали в тема, в която се дискутира именно въпроса за обезкосмяването или методите за неговото извършване.
Особено благодаря на онези, които изразиха отношение по зададения от мен въпрос. Ще обмисля какво да правя още, но най-добрият вариант, както някои се изразиха, наистина остава козметикът.
ПП:
Онези, които смятат, че обезкосмяването има нещо общо с хигиената, грешат жестоко. Обезкосмяването се прави за естетичен вид, а не за хигиена. Не се къпи в продължение на дни, пък си бъди обезкосмен... за каква хигиена говорим тогава. Както може би се подразбира, просто не обичам косми и желая тялото ми да е гладко. Това, че някои от вас не го приемат, въобще не ме касае.
Мисля, че може да си повредиш тестисите, ако това е важно за теб де, не знам!!!Първоначално написано от astralprojection
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от astralprojection
![]()
. . с 2 ръце съм за метросексуалността и не съм те нарекла с нито една от двете думи, но това, което беше написал [ отново ще се повторя ] звучи супер глупаво
.
+1. И в много теми съм чела, че момчетата отстраняват космите в ЗОНАТА ОКОЛО половия орган, но бръснат тестиситеМисля, че може да си повредиш тестисите, ако това е важно за теб де, не знам!!!![]()
ПОДКРЕПЯМ с две ръце!За мен мъжа трябва да си е мъж!Мъжествено е..секси е..но предпочитам на коремчето да си няма нищо..Първоначално написано от reoffender
Представям си приятелят ми да е по-гладък от менще потъна в дън земя!
![]()
За хигиената също съм съгласна..стига да се къпе..каква миризма ?
Всичко си е до човек..явно Вие сте попадали на разни индивиди![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Да се давим?Че да няма ПО ХУ* с извинение косми?Кое да ми е некомфортно?Че то не се усеща..да не е като горила бе дейба?Първоначално написано от Rebirthing
И как аджеба се стигна и до мен..дали и аз имамела да ти покажа
![]()
Да се давим?Че да няма ПО ХУ* с извинение косми?Кое да ми е некомфортно?Че то не се усеща..да не е като горила бе дейба?Първоначално написано от Rebirthing
И как аджеба се стигна и до мен..дали и аз имамела да ти покажа
![]()