.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Мразя дъжд...

Много мразя дъжда.. Имам къса коса, която я изправям и от време на време я къдря с маша или ме сплитат на рибени кости...

А днес какво? В това влажно и гадно време не знам какво да си направя косата.. Попринцип истиснката ми коса е много къдрава с едни неоформени къдрици които стърчат навсякъде.. Ако я начупя с пяна е супер смешно, защото става още по къса и незнам. А не искам пак да я изправям, защото ще се накъдри.. Ако я вържа пък пак става грозно- все едно имам едно гнездо, а не опашка (
    Дайте някакви предложения какво си правите с косите в такова време??

I ♥ machoka Супер фен
    Направи си плитка,след това я обърни като диадемка? Сеш ли се за какво говоря? можеш да добавиш малко обем и тук-таме няколко черни мини фибички.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

ти .. добре ли си мразяяя го .. дъждът !!!!!!

тука си е хубаво но ако завалии

п.т.
    ето и идеята на neeDaBosS http://fashionbg.info/wp-content/gal...-big-braid.jpg

съгласна с нееДаБосС

Имам един разкривен и къс бритон и няма да стане с тая плитка

Мега фен
    Купи си шапка / подстрижи се гола глава / не излизай / да не ти пука ,че си рошава.

И това с плитката е ужасно - ако видя някое момиче така на улицата после има да се смея

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Купи си шапка / подстрижи се гола глава / не излизай / да не ти пука ,че си рошава.

И това с плитката е ужасно - ако видя някое момиче така на улицата после има да се смея
    Ми то като те гледам и ти си един смешник...

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

I ♥ machoka Супер фен
    Auriss..ти май нямаш огледало вкъщи,а?

Към авторката - колко д/г ти е дълга косата,дай някаква снимка?
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

абе Auriss . . . ти въобще чувал ли си какво е модерно ..
    сигурно тебе те заoбикалят само момичета с голи глави и ЕДИНСТВЕНО И САМО вързани на конска упашка земи малко списания прочети ... ;]

да дай снимка ... да се прецени .. какво ти трябва

Мега фен
    Лелее...женска злоба. Айде по-кротко ,не съм ви аз виновен ... Това нещо на снимката действително изглежда зле ,пък вие ако искате си вярвайте ,че е някаква прилична прическа. Къде сте видяли подобно нещо ? Момичето с къдрава коса ,те и предлагат да си я увива около главата ... 15-годишни дебеланки с 5кила ФДТ ...
    Пък и явно мозъчето не ви достига да осъзнаете ,че смисълът от цялото изказване беше
    да не ти пука ,че си рошава.
    Познавам момиче с подобна коса (разхвърляна навсякъде ,страшно къдрава ... даже сякаш е накъсана) - грам не й пука. И си изглежда супер.
    А ти с тези системни изправяници ще си съсипеш косата и после яко ще съжаляваш - само и само да се буташ в някаква смешна представа за "мода".

ПС: направо ми сринахте самочувствието ...
    конска упашка Surprised земи малко списания прочети ... ;]
    Не ,не чета списания ... Но поне мога да пиша грамотно . Учим го в първи клас. И нямам нищо против момичетата с конски опашки ,макар че с пуснати коси са по-хубави.
    абе Auriss . . . ти въобще чувал ли си какво е модерно ..
    Да си дебела ,тъпа ,с топирана коса и около половин килограм грим ? Плюс малко евтин ,смръдлив парфюм ,купен кой-знае откъде ? На бас ,че те описах !
    И тъй като явно сте с пиперливи езици ви приканвам сега вие да се покажете колко сте прекрасни и да преценим кой е смешника Силно се надявам да се окажете истински принцеси ...

/оф - съжалявам за грубия език ,но имам малко излишни време за губене и се чудя как да го убия

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Каква злоба бе момче.. изчезни!

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

хаха явно .. нищо не разбираш явно момичетата пот селото ти ... или нямат вкус или виие ТИ СИИ ...
    не описвай който и да е щото 1во сам се виж ,,
    и 10 пъти каза 1 фраза дето само нея знаеш !
    Мнн знаеш като за момче .. м-у другото ..

Мега фен
    Вярно е ,че живея в село ,ама се казва София.
    Не съм повтарял една и съща фраза - препрочетох си мнението ... няма такова нещо о0

Гледам се ,кажи ми какво ми е . Щото по принцип се радвам на доволно внимание и не се е случвало някой да употреби подобни думи по мой адрес . Та от чисто любопитство - какво не ми харесваш ,моето момиче ?

ПС: ако под 'вкус' се разбира излишно парадиране и кичене - аз използвам думата 'селяния'

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не че Auriss не е прав, просто не му прави чест да обижда така момичетата.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

http://woman.hotnews.bg/n/otyur-plit...10ta.1767.html етоо .. Auriss .. може да е било най-актуално през 2010 , но профисионалистите знаят повече от теб ! Бъди сигурен ! / Не пиши повече извън темата .. СПАМим

По темата : авторке , пусни снимка за да видим колко къса ти е косата , защото намерих подходящи но не зная колко е дълга косата ти и дали ще се получи

Мега фен
    http://www.ukhairdressers.com/style/...1=John%20Carne

Та по темата - момичето ,за което вметнах ,е с подобна коса.

До авторката - разгледай галерията в сайта и си харесай прическа ,подходяща за лицето и косата ти ,вместо да я третираш по какъв ли не начин . Успех

I ♥ machoka Супер фен
    Изключително тъпи изказвания от страна на мъжкия член в темата....Както и да е,нека поне тази тема да не става център на спорове.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Повече от фен Аватара на Greshka
    Може да си направиш нещо подобно:
    http://hotnews.bg/uploads/tinymce/da...ly_hair-10.jpg
    Ако отгоре сложиш лак няма да се къдри.Отзад със шноличка, а дори и да се накъдри малко в краищата няма да е проблем според мен.Дори и косата ти да е по-къса би трябвало да стане.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от Auriss

Като не можеш да изкажеш подходящо мнение въобще не се опитвай!

Към авторката - вържи си косата на конска опашка след това я оплети на плитка и я навий на кокче, закрепи я с фибички.
    Или пък нещо такова: http://1.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu...er-2011-02.jpg
    Humans need fantasy to be human.

Аурис, евала ти праим. Хубаво е от време на време някое момче да пише в козметиката.
    ПП Снимката ти наистина не е излязла особено добре, но по нея не може и да се прецени как изглеждаш.

ПТ Вържи си косата на топка и си хвани бретона - елементарно, Уотсън!

Съгласна съм с Auriss. Пък и това, което каза за "разхвърляната" коса, в момента е модерно - "небрежните" прически иначе казано. ; ) Разбира се, не трябва да е накъсна, но според мен, той имаше друго предвид, просто се изрази погрешно. (:

http://www.cosmopolitan.bg/novini/p3_5199_0.html
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Благодаря за идеите
    Иначе косата ми е къса точно до раменете, но не искам да пускам снимка
    Иначе до връзване на косата.. е днес я изправих отново, вързах се и заради влагата пак се подви.. Имам малко бузи и предпоитам косата ми да е пусната
    Искам да попитам нещо. Дали има някакви продукти, които да помагат на косата да не се начува при влажно време ?

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    1. Обожавам дъжд!

2. По темата - след като опашката не е оферта в твоя случай, май верно остава само плитка. Иначе, когато аз си изправям косата даже и във влажно време не се накъдря... може би не я изправяш добре?

3. Съгласна съм с мнението на младежа м/у др. Тая прическа с плитката като диадема като толкова ви кефи, супер, правете си я, ама да скачате срещу някой само 'щото е казал, че не струва си е направо смешно. Най-много се смях мисля, когато едно от момичетата му предложи да прочете няколко списания... Девойки, той е момче! Той не чете Космо и не следи модните кифла-тенденции. Не, не , направо ме разбихте.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Само да вметна,че това че нещо е модерно, не значи че е хубаво.
    Точно! И дизайнерите по модните ревюта правят дрехи, които са в най-различни модели, но това не значи че на всички трябва да се харесват. На мен също не ми харесва точно на тази снимка - направена е твърде отпред и сякаш "захлупва" главата и няма изобщо обем. На една приятелка сестра и знае всякакви плитки и почти всяка седмица е с нова, направо да ти стане готино да я гледаш...

А иначе изправяй на 200 /по възможност може и повече/ градуса и слагай лак, при мен винаги работи..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си