- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КОМПЛЕКСИПАН ТЪПАНАР
С пикли, които не разбират смисъла наПървоначално написано от Schneeflocke
няма смисъл да споря. Остани си с "прелестния" правопис и тъпата тиква.Аз не го пиша за да могат някакви комплексирани дунди като тебе да ми коментират грешките и да си вдигат самочувствието през интернет
Какво малко момиче, каква мръсна уста. Да ти кажа, каквото онова момче те нарича, всичко си си заслужила, до последната псувня. Нищо, животът ще те научи, че накои не само лаят, ами и хапят.Първоначално написано от Annabelle
![]()
Annabelle, като ти гледам последните постове, не ме очудва това, че те псуват и всички се обръщат срещу теб. Всъщност, ако беше чак толкова арогантна и нахакана, на колкото се правиш, едва ли щеше да пуснеш тема за "гадния педал", колко те тормози. Я си виж поведението и тогава се жалвай кой как се държи към теб!
П.С.: И да првописът си е ужасен! И това не е повод за гордост, ами обратното, би трябвало да се извиниш и да се стараеш да пишеш по-грамотно. Но не, нервни сме и всички са ни криви, а ние сме прави.. Айде стига, моля ти се..![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от marin4itu
Драга.. не всички ме псуват и се обръщат срещу мен. Не вярвам теб да те атакуват и ти да седиш безучастно. Не се гордея с толкова "ужасния" си правопис,но и няма да позволя хора като вас да ми го коментират. Още повече,познавам ли ви за да ви се извиня? Или пардон, да не си ми някой роднина или приятелка, че да ти се извинявам?Не мисля. Напротив, ти си нагла и подмолна за да ми искаш извинение. Така че си обирай крушите и не пиши повече тук като не ти харесва правописа ми.
Извинението не се дава само на приятели или роднини, понякога се налага и на непознати.. Например аз като настъпя някого в автобуса без да искам, много ясно, че ще се извиня.. Това е елементарно възпитание, скъпа моя..
А когато ме обиждат не стоя безучастно, но не съм тръгнала и да псувам, а реагирам с насмешка...
Прекалено се впрягаш, не търпиш, когато хората ти казват, че нещо не ти е наред.. Да такава си си, но е хубаво да се замислиш, аз не ти казвам да се промениш, защото тука някви непознати от форума сме ти казали еди кво си.. Нито пък те нападам или имам за цел да те обидя.. Но като си направила тема, очаквай всякакви коментари..
И ако си мислиш, че като ми казваш, че съм нагла много ме засягаш.. пффф![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Докато се вълнуваш от това, как да си го върнеш на някого, хората ще си те псуват. Всичко тръгна от там, че не си написала първото си мнение като хората и след като ти направиха забележка, вместо да се поправиш, ти фулиш и се опитваш да не останеш по-назад. Да, съгласен съм, че човек трябва да се защитава, но не е лошо и да се вслуша понякога.
Според мен ти трябва повече позитивизъм.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Забавно е, нали? Подаваш й пръстче и тя захапва бясно, почва да се пени и обижда. Без хора като нея, trolling нямаше да и наполовина толкова интерсноПървоначално написано от marin4itu
![]()
игнор бе...
кажи му, че е девствен и в скоро време т'ва няма да се промени![]()
Еми преди имаше един от моя клас (който повтаря за 2 път класа) беше същата история...Викнах 5-6 приятеля малко по - големи, и после ай да гъгне...Бой му е майката![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !