.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Re: КОМПЛЕКСИПАН ТЪПАНАР

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Цитирай Първоначално написано от Annabelle

Въх...да ти завиди човек. Аз не го пиша за да могат някакви комплексирани дунди като тебе да ми коментират грешките и да си вдигат самочувствието през интернет, а за да получа съвет относно моят ПРОБЛЕМ. Затова сайта се казва тийнПРОБЛЕМ , а не тийнПРАВОПИС.

Така че драга пикло ако обичаш не ми коментирай грешките и не ме карай да си "мечтая" за твоето правилно писане да не те накарам да си помечтаеш за някой друг раздел.
    Грамотното писане е навик. Който ти просто нямаш. И се гордееш с това... И как ще ме накараш да си помечтая за друг раздел? Между другото, "драга пикло" е обръщение...огражда се със запетайки...
    С пикли, които не разбират смисъла на
    Аз не го пиша за да могат някакви комплексирани дунди като тебе да ми коментират грешките и да си вдигат самочувствието през интернет
    няма смисъл да споря. Остани си с "прелестния" правопис и тъпата тиква.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming

Re: КОМПЛЕКСИПАН ТЪПАНАР

Цитирай Първоначално написано от Annabelle

С пикли, които не разбират смисъла на
    Аз не го пиша за да могат някакви комплексирани дунди като тебе да ми коментират грешките и да си вдигат самочувствието през интернет
    няма смисъл да споря. Остани си с "прелестния" правопис и тъпата тиква.
    Какво малко момиче, каква мръсна уста. Да ти кажа, каквото онова момче те нарича, всичко си си заслужила, до последната псувня. Нищо, животът ще те научи, че накои не само лаят, ами и хапят.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Annabelle, като ти гледам последните постове, не ме очудва това, че те псуват и всички се обръщат срещу теб. Всъщност, ако беше чак толкова арогантна и нахакана, на колкото се правиш, едва ли щеше да пуснеш тема за "гадния педал", колко те тормози. Я си виж поведението и тогава се жалвай кой как се държи към теб!

П.С.: И да првописът си е ужасен! И това не е повод за гордост, ами обратното, би трябвало да се извиниш и да се стараеш да пишеш по-грамотно. Но не, нервни сме и всички са ни криви, а ние сме прави.. Айде стига, моля ти се..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Annabelle, като ти гледам последните постове, не ме очудва това, че те псуват и всички се обръщат срещу теб. Всъщност, ако беше чак толкова арогантна и нахакана, на колкото се правиш, едва ли щеше да пуснеш тема за "гадния педал", колко те тормози. Я си виж поведението и тогава се жалвай кой как се държи към теб!

П.С.: И да првописът си е ужасен! И това не е повод за гордост, ами обратното, би трябвало да се извиниш и да се стараеш да пишеш по-грамотно. Но не, нервни сме и всички са ни криви, а ние сме прави.. Айде стига, моля ти се..

Драга.. не всички ме псуват и се обръщат срещу мен. Не вярвам теб да те атакуват и ти да седиш безучастно. Не се гордея с толкова "ужасния" си правопис,но и няма да позволя хора като вас да ми го коментират. Още повече,познавам ли ви за да ви се извиня? Или пардон, да не си ми някой роднина или приятелка, че да ти се извинявам? Не мисля. Напротив, ти си нагла и подмолна за да ми искаш извинение. Така че си обирай крушите и не пиши повече тук като не ти харесва правописа ми.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе

Извинението не се дава само на приятели или роднини, понякога се налага и на непознати.. Например аз като настъпя някого в автобуса без да искам, много ясно, че ще се извиня.. Това е елементарно възпитание, скъпа моя..

А когато ме обиждат не стоя безучастно, но не съм тръгнала и да псувам, а реагирам с насмешка...

Прекалено се впрягаш, не търпиш, когато хората ти казват, че нещо не ти е наред.. Да такава си си, но е хубаво да се замислиш, аз не ти казвам да се промениш, защото тука някви непознати от форума сме ти казали еди кво си.. Нито пък те нападам или имам за цел да те обидя.. Но като си направила тема, очаквай всякакви коментари..

И ако си мислиш, че като ми казваш, че съм нагла много ме засягаш.. пффф
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Chacho
    Докато се вълнуваш от това, как да си го върнеш на някого, хората ще си те псуват. Всичко тръгна от там, че не си написала първото си мнение като хората и след като ти направиха забележка, вместо да се поправиш, ти фулиш и се опитваш да не останеш по-назад. Да, съгласен съм, че човек трябва да се защитава, но не е лошо и да се вслуша понякога.

Според мен ти трябва повече позитивизъм.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu

Извинението не се дава само на приятели или роднини, понякога се налага и на непознати.. Например аз като настъпя някого в автобуса без да искам, много ясно, че ще се извиня.. Това е елементарно възпитание, скъпа моя..

А когато ме обиждат не стоя безучастно, но не съм тръгнала и да псувам, а реагирам с насмешка...

Прекалено се впрягаш, не търпиш, когато хората ти казват, че нещо не ти е наред.. Да такава си си, но е хубаво да се замислиш, аз не ти казвам да се промениш, защото тука някви непознати от форума сме ти казали еди кво си.. Нито пък те нападам или имам за цел да те обидя.. Но като си направила тема, очаквай всякакви коментари..

И ако си мислиш, че като ми казваш, че съм нагла много ме засягаш.. пффф
    Забавно е, нали? Подаваш й пръстче и тя захапва бясно, почва да се пени и обижда. Без хора като нея, trolling нямаше да и наполовина толкова интерсно

Добре. Аз ще се поуча от неправилния си правопис и ще се старая да пиша по-правилно. Благодаря за всички коментари по темата и нека тя се смята за приключена.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    игнор бе...

кажи му, че е девствен и в скоро време т'ва няма да се промени

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Еми преди имаше един от моя клас (който повтаря за 2 път класа) беше същата история...Викнах 5-6 приятеля малко по - големи, и после ай да гъгне...Бой му е майката
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си