.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Е в крайна сметка харесва ли ме или не?

Здравейте. Искам да споделя и моята история.
    И така ... от 6 месеца съм влюбена в едно момче и то не ми излиза от главата. В началото беше само заради сестра ми (Силвия).Тя е нещо като художник и след като се запознаха, тя му нарисува картина с две влюбени птички, която той щеше да прави на графит, като подарък за момичето,което харесваше. Въпреки всичко между тях не се получи. После за започнах да го харесвам все повече и повече. Един ден отидох на училище и го видях! С нея! Беше ми толкова гадно, че целуваше нея а не мен! И така всеки ден ги виждах до миналата седмица. Не съм сигурна дали са скъсали, но поне така мисля. Един ден отидох зад училище и той беше там, аз слизах надолу към другия вход на сградата и той ме придружи и ми каза, че имам най-хубавото чувство за хумор! От тогава винаги ме изчаква по стълбите да сме двамата, разпитва ме за живота ми и така. Вчера той беше зад училище с една моя приятелка и аз отидох да ги вида. Ядох принцеса, но тъй като имах да разказвам мноооого на приятелката си така и не си кусах нищо от нея. По едно време той ми каза"Малката Силвия(приличам мнооого на сестра си), ще я ядеш ли най-после тая принцеса" и както си седях с нея в едната ръка той ми я взе! И я изяде. А днес отидох отзад и той пушеше(той попринцип си пуши)и дойде при мен и ми придложи цигара и аз казах, че ми остава малко време и няма да мога да я изпуша цялата и той ми "навря" неговата в устата ми и аз си дръпнах , после той остана при мен, а аз тотално забих!!!! Говорих само някакви глупости и той така и не се засмя . После през всяко малко междучастие се разминавахме без дори да ми каже здрасти !!! Не знам какво да правя. Обичам го толкова мноооооооого, че не си представям живота си без него и всеки път щом го погледна сърцето ми бие по-силно от когато и да е било. Моля, кажете ми какво да правя. Не мога да му кажа, че го харесвам, но съм пристрастена към него!!

Мега фен Аватара на babity
    Прекалено драматизираш.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Доста си хлътнала, че даже и обичала тцц детска му работа.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ебаваш се нали?
    Яко си във филма-а тоя е некъв льольо,все пак-питай го на къв се прави,въпреки че наистина преиграваш и става лигавко
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Ако го обичаш колкото Джъстин Бийбър значи работата е страшна

Нито го обичаш,нито си влюбена...По-скоро си хлътнала и то заради женска завист и злоба...Ако беше свободен надали щеше да му обърнеш толкова внимание,но все пак забранения плод е най-сладък
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

БОРИ СЕ!!!Не се срамувай,а му намекни,но не ей така,ами в точния момент когато нещо ти крещи „НАПРАВИ ГО“...а този момент като не идваа ... хмм... тогава го направи и без вътрешния глас
    We work in dark and we do what we can>>>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си