.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да те види ендокринолог.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ще видя неска направих това с лимона ии мисля че се оправят .. ще видим

АКО ИСКАТЕ ДА СПИРАМЕ . МИСЛЯ ЧЕ СЕ ОПРАВЯТ . НАМЕРИХ ИМ МАЙСТОРА

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Внушаваш си. Ноктите растат с около пет милиметра на седмица, та в този ред на мисли- доста трябва да чакаш за видим ефект.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

просто мисля че .. ще има ефект

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Да те види ендокринолог.
    Проблеми с щитовидната жлеза ?! Ако няма други симптоми, не виждам, защо да занимава докторите...

нямам просто чупливи нокти

Re: Два въпроса за ноктите .. :]

Цитирай Първоначално написано от iwssuto
    1. Купували ли сте си машинка за декорация на нокти ??
    http://www.bgunique.com/shop/senki-z...FQuEzAodIgyJ_A
    и ако сте доволни ли сте ??

2. Предложете ми нещо наистина ефикастно за заздравяването на ноктите колко ли продукта смених ... но не !!!
    знам че има 1мил. теми но .. предложете нещо наистиина добро ..
    Тази машинка ми се вижда пласмасова...и доста нестабилна. И още по-скъпа. Същия ефект ще се постигне и с лепенки за нокти или печатчета.
    А за ноктите трябва да пиеш поне 2 л вода, витамини за нокти. Плодове и зеленчуци и месо
    Това е за да си здрава здравето идва първо от вътре и чак след това навън

тези печати са ... боклуци

Аз също имам подобен проблем с ноктите. Миналото лято много ги лакирвах и от тогава си изпатих... От тогава насам съм се лакирвала изключително рядко, и то винаги с основа първо. Но просто почнаха редовно да се цепят ( понякога и чупят ). Имам на Perfect All in One (син) и Anti Striation (бял матов). Първо ползвах синия, после си купих и другия, но разлика не видях и спрях изобщо да слагам всякакви лакове, от месеци ги режа до дъно, уж за да израстнат по-дълги. Маслото на Икаров ще помогне ли и при нацепване, защото по-скоро това ми е проблемът?

Мега фен Аватара на vagarious
    Lorein лично на мен и на повечето ми приятелки - точно от Икаров ни се цепеха ноктите.Купих го именно заради прехвалените резултати - но за жалост на мен ми ги цепеше и ги правеше още по-меки.
    С 2 ръце съм за калциевия гел на Перфект.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    По принцип на всяка различно би й повлияло каквото и да е, защото организмите са различни. Пак казвам, ако се цепят и чупят, повече вода трябва да се пие. Гледайте да ядете възможно най-малко боклуци и като се лакирате задължително с основа, която предпазва от формалдехида в лаковете. И недейте да ходите само по заздравител или основа, защото пада бързо от водата, защото е на водна основа. Все още имам само основни познания, след няколко месеца каквито проблеми имате с ноктите, можете към мен да се обръщате
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    За маслото на Икаров забравих да кажа, че аз го ползвам, за да си избутам кожичките, защото е мазничко и идеално.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

мажи ги с зехтин или ги топи за 15 минути в топла вода с морска сол и си купе заздравител на перфетк 3 в 1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си