- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Два въпроса за ноктите .. :]
Да те види ендокринолог.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ще видя неска направих това с лимона ии мисля че се оправят .. ще видим
АКО ИСКАТЕ ДА СПИРАМЕ . МИСЛЯ ЧЕ СЕ ОПРАВЯТ . НАМЕРИХ ИМ МАЙСТОРА![]()
Внушаваш си.Ноктите растат с около пет милиметра на седмица, та в този ред на мисли- доста трябва да чакаш за видим ефект.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тази машинка ми се вижда пласмасова...и доста нестабилна. И още по-скъпа. Същия ефект ще се постигне и с лепенки за нокти или печатчета.Първоначално написано от iwssuto
А за ноктите трябва да пиеш поне 2 л вода, витамини за нокти. Плодове и зеленчуци и месо
Това е за да си здрава здравето идва първо от вътре и чак след това навън![]()
Аз също имам подобен проблем с ноктите. Миналото лято много ги лакирвах и от тогава си изпатих...От тогава насам съм се лакирвала изключително рядко, и то винаги с основа първо. Но просто почнаха редовно да се цепят ( понякога и чупят ). Имам на Perfect All in One (син) и Anti Striation (бял матов). Първо ползвах синия, после си купих и другия, но разлика не видях и спрях изобщо да слагам всякакви лакове, от месеци ги режа до дъно, уж за да израстнат по-дълги. Маслото на Икаров ще помогне ли и при нацепване, защото по-скоро това ми е проблемът?
![]()
Lorein лично на мен и на повечето ми приятелки - точно от Икаров ни се цепеха ноктите.Купих го именно заради прехвалените резултати - но за жалост на мен ми ги цепеше и ги правеше още по-меки.![]()
С 2 ръце съм за калциевия гел на Перфект.![]()
Big or small, lies are lies!
По принцип на всяка различно би й повлияло каквото и да е, защото организмите са различни. Пак казвам, ако се цепят и чупят, повече вода трябва да се пие. Гледайте да ядете възможно най-малко боклуци и като се лакирате задължително с основа, която предпазва от формалдехида в лаковете. И недейте да ходите само по заздравител или основа, защото пада бързо от водата, защото е на водна основа. Все още имам само основни познания, след няколко месеца каквито проблеми имате с ноктите, можете към мен да се обръщате![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
За маслото на Икаров забравих да кажа, че аз го ползвам, за да си избутам кожичките, защото е мазничко и идеално.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
мажи ги с зехтин или ги топи за 15 минути в топла вода с морска сол и си купе заздравител на перфетк 3 в 1