.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Zащо момичетата не могат да идат самички до WC-то ??? :D

Винаги ссъм се чудел.Аре някое момиче да разкрие мистерията :Д:Д:

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Защото е скучно да ходиш сам.
    Защото момичетата обичат да клюкарстват и да обсъждат хората и тоалетната е едно идеално място за целта.
    Може да са лесбийки.
    До тоалетната може да се ходи и с мъж
    Ако едната от двете (или повече) няма кърпички, тампони, молив за очи или още куп глупости, тя може да поиска от своята приятелка да й услужи.

Няма еднозначен отговор на въпроса ти. Индивидуално е.

Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    Защото момичетата обичат да клюкарстват и да обсъждат хората и тоалетната е едно идеално място за целта.
    Ако едната от двете (или повече) няма кърпички, тампони, молив за очи или още куп глупости, тя може да поиска от своята приятелка да й услужи.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Това пък с клюкарстването е мего тъпо.
    Да идеш в кенефа, дето всички дрискат и с кеф да стоиш и да бъбриш.
    Мен ме е гнус да дишам вътре, камо ли диалог да правя.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ами аз лично си ходя сама, обаче когато не знам къде е тоалетната, моля някое момиче да дойде с мен, или когато просто искаме да си кажем нещо, но е неудобно пред останалите.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    In the middle of Nowhere
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

извод: жените са клюкарки и обичат да говорят зад гърба на другите

Едната държи другата да не падне докато клечи...duuuh...

Цитирай Първоначално написано от kstanishev
    извод: жените са клюкарки и обичат да говорят зад гърба на другите
    +1 как и за какво можеш да си говориш в кенефа пффф

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Еми да речем,че ги е страх.Ако е някъде на вън няма да идат сами ако ще да се напикат!Другата далавера е,отиват две приятелки до кенефа и по пътя и по време на уриниране коментират случилото се на масата,понеже е не удобно пред хората там!Връщат се споделили обстановката и хората на масата,също така и облекчени от тормоз в пикочния мехур. И така всичко започва от начало!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Ами аз лично си ходя сама, обаче когато не знам къде е тоалетната, моля някое момиче да дойде с мен, или когато просто искаме да си кажем нещо, но е неудобно пред останалите.
    +1 Но предпочитам сама

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    когато едната клекне да сере другата я държи за ръцете да не падне
    то густо, то пусто

Аз ходя сама. Дразня се като ме викат да ходя с тях. Една приятелка предпочита да се стиска, вместо да отиде сама.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    готина тема,мен супер много ме дразнят като отидат до кенефа по 10-15 момичета
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Е незнам,аз най-много по 3 съм виждал.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    яка тема, да
    и аз често ходя с приятелка, нe знам и аз защо

GreenFairy
    ^за това често.

да , наистина.. и аз незнам. хипер много се дразня кат вида некви кифли да ходат до кенефа на катуни и то не за да си задоволят нуждите :д ,а за да се гримират и да ОФ.е,са и аз понякога ходя с приятелка,ама за да пия вода или нещо такова
    Before i forget i'm Psychosocial

И това какво общо има със секса?!?!?!?!?!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Тъй като явно не знаете, аз ще ви кажа, от къде идва цялата работа с ходенето на 2 жени до тоалетната. Цялата работа тръгва от средновековието. Когато на някоя жена и се приходело до тоалетната, тя взимала своя приятелка, защото в тоалетните са нямали вода, за да си измият ръцете, а когато отидат две никой не знае коя точно ще използва тоалетната. По този начин жените не се притеснявали от това че са им мръсни ръцете, защото мъжете никога не били сигурни кой не си ги е измил. А по това време както знаете, целуването на ръка е било задължително. От тогава, всъщност, си е станала традиция, която се е пренесла и до наше време. От там е тръгнало всичко, а сега девойките ходят по няколко за да се гримират, най-често и какво ли още не.

Град
    Варна
    Навик ! Влизаш в заведение, и 5 момчета на 1 маса, 1-то вика: : Ники, Ванка айде то тоалетната"
    Ти какво ще си помислиш?

Между другото имам такава случка. Бяхме с 1 приятел да видя братовчет ми, на местоработата му - в 1 заведение. И мене ми се приходи по голяма , шанс обаче, на приятелчето и на него Отиваме ние , и то те са точно 2 тоалетни, 1 до друга, вътре лукс - с КЕФ да се изсе**ш. И така полафихме си малко, па викам " брат, свърши ли бе " , от там се чува "мм почти" ... Та така, някак си е странно мъже/момчета по 2-3ма в тоалетна.

Сега аз ще ви разясня защо ,ние ,момичетата ходиме най-малко по 2 Слушай те сега за да не изпуснете нещо!! Значи аз най-често ходя с моя приятелка до кенефа ,защото представете си в нашето училище кенефите са смесни /както за момичета, така и за момчета/ А предполагам че на вас , момчетата хич не ви е е да чукнете на вратат и да попитате "Свободно ли е?" , кото е факт че НЕ правите! Е какво докато пикам момче да влезе в тоалетната ли?!?!?! А има и такива образи в моето училище, които просто отказват да затворят вратата наа тоалетната докато ходят по нужда.. А да не говориме за това че нито едно момче ,което е излезнало от тоалетните..поне тези които аз съм видала, нито едно не си е измило ръцетееее!!!! И пък докато ходиш до кенефа можеш да кажеш на приятелката си ещо твърде лично,което не е за пред цялото стадо Е на тва е моето мнение

Бил съм свидетел на такива случки и то доста пъти.
    Защо ходят по 2 или повече момичета до тоалетната ??
    Еми защото едната да помни пътя до тоалетната,другата пътя за връщане ..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
    Сега аз ще ви разясня защо ,ние ,момичетата ходиме най-малко по 2 Слушай те сега за да не изпуснете нещо!! Значи аз най-често ходя с моя приятелка до кенефа ,защото представете си в нашето училище кенефите са смесни /както за момичета, така и за момчета/ А предполагам че на вас , момчетата хич не ви е е да чукнете на вратат и да попитате "Свободно ли е?" , кото е факт че НЕ правите! Е какво докато пикам момче да влезе в тоалетната ли?!?!?! А има и такива образи в моето училище, които просто отказват да затворят вратата наа тоалетната докато ходят по нужда.. А да не говориме за това че нито едно момче ,което е излезнало от тоалетните..поне тези които аз съм видала, нито едно не си е измило ръцетееее!!!! И пък докато ходиш до кенефа можеш да кажеш на приятелката си ещо твърде лично,което не е за пред цялото стадо Е на тва е моето мнение
    Мммомичета Само те си знаят, ние пък си имаме наши тайни момчетата :P

Цитирай Първоначално написано от norain
    Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
    Мммомичета Само те си знаят, ние пък си имаме наши тайни момчетата :P
    Eee давай да чиеме Наще са по интересни!!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Лолз , аз ходя сама , нямам приятелки , около мен само пръчове , те в кенефа за кво са ми .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове