- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършването отзад (за момичета)
искам да ви попитам приятеля ви като свърши отзад след това боли ли ви стомах или някакъв друг проблем?
Не,защо да боли ? Поне при мен няма никакъв проблем,но се съмнявам и при другите да има.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Не е вярно.Всички знаем че отива директно в стомаха.Първоначално написано от kstanishev
Can It All Be So Simple ?
Пропусна да кажеш, че е възможна и появата на киселини, дори и на леко гаденеНе е вярно.Всички знаем че отива директно в стомаха.![]()
Все пак на като си на 13 не е ясно още кво си така че всичко е възможно ...![]()
Моето момиче не се е оплаквало от такива неща,така че едва ли я боли корема после![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Не ме боли.
не,не ме е боляло,но е хубаво да идеш до тоалетна да си излезе от там ,,бялата течност,,
Аз пък никога не съм бързала да ходя в тоалетна и съм нямала проблемиПървоначално написано от Alexandra93
![]()
^ Обикновено след секс всичко ми е мокро, така че едва ли 2 капки сперма ще са ми проблем.![]()
И аз не съм имала проблем за сега ,но само два пъти е свършвал в дупето ми.