- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли простили изневяра?
На менПървоначално написано от stigmata
.. Абе като се замисля ...
![]()
Да заповяда на опашкатаПървоначално написано от stigmata
![]()
Да заповяда на опашкатаПървоначално написано от norain
[/quote] Избор голем!
Намалете чаршафите! И спрете с off-topic-а!
kalpazanka
Мм не ! За сега няма желащиПървоначално написано от stigmata
Намалете чаршафите!
kalpazanka
Ако я обичам и тя ме обича НИКОГА НЕ БИХ И ПРОСТИЛ !!!
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Бих за да ми изневери явно аз не съм достатачно добър .. трябва да се правят и компромиси.![]()
И вместо да седнете да поговорите като зрели хора, си съгласен тя да ти слага рога?Първоначално написано от pitbullxx
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от kalpazanka
Е да бе .. ще поговорим много ясно.![]()
![]()
според мен модераторката имаше друго предвид.
вместо първо да реши да ти изневерява, тя няма да поговори с теб, а направо ще започне да се шиба с други.
[/b] Тук вече ще се наложи да сменим и посоката на темата.А би ли простил ако ти изневерява с човек от нейния пол? Това включва ли ''всякакъв вид изневяра'' ?Първоначално написано от stigmata
![]()
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!
Аз не бих "простила", защото няма какво да се прощава. Правилата в моите връзки са лесни:
1. Правиш секс, с когото искаш, но не лъжеш и не се криеш(по-важно ми е да сме отрковени, отколкото къде си го слага)
2. Когато е с мен, е само с мен(предпочитам да оправи мацката от новото кафене, отколкото да е с мен и да си мисли за нея)
По принцип, идеални хора няма. Шансът някой да те задоволява на 100% е...изключително малък. И ми се струва по-размно да намерим липсващите 5% някъде другаде, отколкото да хвърлим 95% на вятъра. А, ако си намериш сродната душа...е, това е друг въпрос.
А и мисълта, че той не спи с други, защото го е страх от мен(че ще го разкарам)...също не ми е приятна. как можеш да знаеш, дали някой е идеален за теб и ти за него, ако сте си верни от страх?
Имаше такава тема в раздел Любов, мисля, че като я видях преди време беше към 54 страници..
По темата:
Щом е решила да ми изневери, няма повече място в моя живот. След като всичко, което правя за нея и начина по който се отнасям с нея не й е достатъчен, може да си остане при този с който ми е изневерила. Дали моментно привличане или "само заради тръпката" , не ме интересува. Не бих могъл да съм с нея след като знам, че някой друг я е чукал, докато сме били във връзка.. Sorry.
Хората, които прощават, или са прекалено отчаяни, че няма да намерят подобен човек, или вътрешно знаят, че някой ден биха изневерили и те..
Не ми обяснявайте колко много се обичате, защото щом един човек ти изневери, той поругава всичките ви чувства, думи и общи моменти заедно, като те предава с някакъв/накаква, заради единия шибан секс..
И аз така мисля.Първоначално написано от Eclipsercho
Въпреки, че като гледам как хората масово си изневеряват и това си е някаква редовна практика, която бива оправдавана с "Човешко е.." или "Всеки все някога изневерява", започвам да си мисля, че трябва да свикна с изневярата в живота, и да я приемам като нещо нормално едва ли не, без да се впечатлявам... Низости в живота колкото щеш.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride