- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Малки гърди
ама тя не е казала, че иска големиПървоначално написано от LoveChocolate
, просто, че няма изобщо
... Има голяма разлика!
Като гледам съм писала по-рано в темата, но все пак ще си изкажа мнението. И аз съм на 14, нямам големи гърди, чашка B, като имаш предвид, че повечето ми познати са с C/D... Не, че особено ми пука, преди ми правеше впечатление, но сега виждам, че има доста хора (момчета), които ме харесват така, с НЕперфектните ми мерки. Във всички случа, ако качиш килограми ще ти се отразят и на гърдите :P .
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И аз имам една приятелка на 14 но е 30 кг и е гимнастичка. Тя си е плоска но вече има маааалки подутиниЩе ви пораснат, няма как , не може да бъдете плоски завинаги. Изчакай като станеш на 15-16 ще се учудиш как изведнъж са ти пораснали. А и гърдите не са най-важните
![]()
Ами,в твоя случай просто трябва да почакаш малко.
А дотогава ето какво можеш да направиш :
Носи дрехи от тези тип "прилеп",по-дълги колиета и синджири и сутиени с подплънки.Това ще компенсира малко обема.Но да ти кажа,в повечето случаи,размерът на бюста няма особено голямо значение. =)
мисля , че съм чела подобна тема и преди (sun) ~ От сега да ти кажа , че и аз съм на 14 : ) Не съм от момичетата с балоните , но не съм и плоска .. помня обаче преди около година и половина 2-те ми най-добри приятелки вече се бяха пооформили и на мене ми беше крайно неприятно , че не съм като тях .. сега обаче не ми пука : ] Няма и полза от бозата .. това е пълна тъпотия .. няма да оформиш бюст , а задник с тая боза ; ) .. Споко .. има време : ) Няма нужда да се обиждаш някой като ти каже , че си плоска .. ти откъде знаеш ,/ че ако момиче ти го казва/ не е и тя така /или ако е момче / не му е малък Джонито ? ;дд Просто махни комплексите и гледай на по-важни неща : )
С боза няма да стане макар че много са пробвали. Още не е за притесняване, но ако те тормози има едни процедури "Мечтан бюст" - дават ефект и не са скъпи, но на малко места ги правят.