.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Захвани се с нещо, в което си добър и където имаш самочувствие. Постепенно ще завържиш контакти и ще свикнеш.

И аз бях в такова положение, но започнах да го променям. Не очаквай хората около теб да се променят, не очаквай да те съжаляват! Живота си е твой и това как другите гледат на теб, зависи от това как самия ти гледаш на себе си.

Хвани се да правиш и някакви силови упражнения. Много помага, хората почват да гледат с по-друго око на теб. Да поясня! НЕ ти казвам да станеш напомпан култорист, да висиш по цял ден във фитнес и да повтаряш - "аз имам плочки". НЕ ти казвам да пиеш хапчета и да спазваш кой знае какви диети. Като тренираш, редовно, макар и по малко с времето ще заякнеш и ще видиш как първо ти ще придобиеш самочувствие да гледаш хората в очите без притеснение и второ много по-малко хора ще ти се подиграват.

Започни да поздравяваш хората, дори и да познаваш някой бегло, като минаваш покрай него махай с ръка за поздрав и казвай по едно здрасти. Ще видиш как след няколко дена и той/тя ще те поздрави.

Общуването става с практика, няма как да прочетеш нещо и на другия ден да си царя на компанията.

Също така усмихвай се по-често! Никой не обича да гледа мрачни хора, ходи засмян, хич да не ти пука слънце ли пече дъжд ли вали.

Аз съм абсолютно същата Самочувствие г/д имам,но иначе и аз се чувствам аутсайдер понякога.Просто може би не си попаднал на правилната компания,защото е много важно да имате сходни интереси.Не се мъчи не е болка за умиране,че когато говориш с някого има моменти на мълчание и при най-общителните има

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си