- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девствени на 18...
Не разбирам защо трябва да има отделна тема за тва, иначе девствени познавам и от двата пола над 18 даже.. и мнението ми е, че така е много по-добре отколкото да почнеш на 13-14.Всеки си има някаква различна причина, тъпо е да слагате общи знаменатели, всеки си решава кога да го направи.Относно първия път-за доста голяма част от момичетата е специален, факт е, и за мен е така.Сексът е твърде интимна близост и затова предпочитам да е с човек, когото обичам.. Не виждам смисъла в тва да правиш секс с първия срещнат, кво удоволствие е тва..
Постъпи грешно... с правилното момиче.
И тва е доста често срещан сценарий. Познавам живи примери.Първоначално написано от naQkataRaota
Welcome to the Jungle...
Защо ни се възхищаваш? Какво те кара толкова?Първоначално написано от XxInn0cencexX
![]()
Аз се съжелявам... на 21 год съм.
...
Тогаз ела да те оправяПървоначално написано от 6ibanqka
![]()
![]()
![]()
![]()
Браво !!!Първоначално написано от XxInn0cencexX
Все ми е тая на колко години е загубил един човек девствеността си,важното е да е с човек който харесвате и не го правите за да се хвалите че вече не се девствени...
>>DjBelev<<
Не е въпроса в хваленето, а до личното самочувствие, колко е развит дадения човек.Първоначално написано от ForzaFelipe
...
Хора, всеки решава кога да започне да води "Полов живот". Да, познавам, дори и по-големи!:
Егати, то вече било на мода да си девствен![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Баба им трънкинаПървоначално написано от straus
Един съученик са сме колеги в университета (мой набор) се беше изпуснал, че е девствен и го побъркват и до днес с ебавки колегите ни...
![]()
...
Направо като слушам хората колко се възхищават, срам ме хваща за дето го топнах на времето![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Кофти тръпка.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
,ама то един път с девствен и вече не си в модата като го направиш.Или си го пазиш докрая или не.Първоначално написано от straus
Ако искаш семейство и радост са прай секс.
Първоначално написано от GossipGirl89
на коя опитна и хубава би й било интересно да го прави с девствен?Първоначално написано от ForzaFelipe
...
Е някаде по новините ли бяха дава ли или някаде др абе нз ама казаха че няква бабичка на 75 утишла на доктор и там остановили че е детствена тей че и на 80 може за пръв път!!!
Денис Родман
“Глиста”
Аз съм почти на 18 и съм същия случай... Имал съм възможност и повечето ми приятели (мъжката аудитория) ме смятат за побъркан, но просто съм решил, че първия пат ще е нещо специално, със специално момиче... Убийте ме с камъни![]()
whatever..
Кое му е лошото да си девствен на 18?
Имам един приятел дето е на 18 и още е девствен ама той си е леко шматка по принципНе е лошо момче ама не знам някак си ми се струва че още не е стъпил здраво на земята. Колкото по-бързо се стегне,толкова по-бързо ще го огрее...ама може да не е много скоро
![]()
Абе 18 е както и на 21, скоро ще станат 22 да си девствен, има ли нещо хубаво ?Първоначално написано от SuNsEt
![]()
...
Като толкова ти бърка в здравето тва ебане що не направиш нещо по въпроса?Първоначално написано от 6ibanqka
☆ Addicted to Addictions
Че си изпуснал супер много и идея си нямаш за най-сладката част от отношенията между мъжа и жената? Че си сляп за най-важната част от света - причината за неговото съществуване, която не е любов, за Бога, а чисто и просто секс.Първоначално написано от SuNsEt
![]()
За това и ми е странно "чакането на точния", където под "точен" се разбира едва ли не любовта на живота ти. "Точен" в тая ситуация за мен значи човек, към когото изпитваш силно физическо привличане.![]()
"Чакането на точния човек" според мене е ефект от филмите на Дисни, където принцесата търси своя принц и прочие...Първоначално написано от PinkPan7her
Westside rollin' all day, every day
Там се чака точния за целувка![]()