.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 206
    Град
    Варна, моретоо :)
    Аз познавам... ама какво оттова, малко ми е странно нали, но какво пък... понякога и аз искам да съм
    хЪх...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Кое му е лошото да си девствен на 18?
    Че си изпуснал супер много и идея си нямаш за най-сладката част от отношенията между мъжа и жената? Че си сляп за най-важната част от света - причината за неговото съществуване, която не е любов, за Бога, а чисто и просто секс.
    За това и ми е странно "чакането на точния", където под "точен" се разбира едва ли не любовта на живота ти. "Точен" в тая ситуация за мен значи човек, към когото изпитваш силно физическо привличане.
    Ама не ми се карай,въпроса беше риторичен.
    Според мен няма нищо лошо в тва да си девствен на 18.Който когато иска да го прави,но ся да се юриме 'айде,че тва са ни най-хубавите години дай да правим секс' мен лично не ме кефи.Някои хора не са достатъчно решителни,за да го направят,за други просто хората,с които са в момента явно не са тези,на които човек може да се довери за такова нещо,трети просто още не се чувстват готови или не ги интересува...Сексът не е всичко.И за "точния човек" да има хора,които го чакат,аз лично познавам такива,просто всеки си живее в неговия си свят.Има хора,които биха се отдали на един човек до края на живота си,други предпочитат секса за една нощ и така нататък.
    Аааа и не вярвам,че човек е изпуснал СуууууУпер много ако не е правил секс до 18 години.Има толкова други неща,които е много по-добре да направиш,от колкото това.
    А най-сладката част от отношенията на мъжа и жената много добре я знам,освен това човек може да я изпита и на 16 и на 40,в зависимост от това как му се развие живота.Все пак важното е че се е случило,а кога ,това е само и единствено негова работа,нали?

Повече от фен
    Че си изпуснал супер много и идея си нямаш за най-сладката част от отношенията между мъжа и жената? Че си сляп за най-важната част от света - причината за неговото съществуване, която не е любов, за Бога, а чисто и просто секс.
    За това и ми е странно "чакането на точния", където под "точен" се разбира едва ли не любовта на живота ти. "Точен" в тая ситуация за мен значи човек, към когото изпитваш силно физическо привличане.
    Ама не ми се карай,въпроса беше риторичен.
    Според мен няма нищо лошо в тва да си девствен на 18.Който когато иска да го прави,но ся да се юриме 'айде,че тва са ни най-хубавите години дай да правим секс' мен лично не ме кефи.Някои хора не са достатъчно решителни,за да го направят,за други просто хората,с които са в момента явно не са тези,на които човек може да се довери за такова нещо,трети просто още не се чувстват готови или не ги интересува...Сексът не е всичко.И за "точния човек" да има хора,които го чакат,аз лично познавам такива,просто всеки си живее в неговия си свят.Има хора,които биха се отдали на един човек до края на живота си,други предпочитат секса за една нощ и така нататък.
    Аааа и не вярвам,че човек е изпуснал СуууууУпер много ако не е правил секс до 18 години.Има толкова други неща,които е много по-добре да направиш,от колкото това.
    А най-сладката част от отношенията на мъжа и жената много добре я знам,освен това човек може да я изпита и на 16 и на 40,в зависимост от това как му се развие живота.Все пак важното е че се е случило,а кога ,това е само и единствено негова работа,нали?
    Правила ли си секс до сега и над 18 ли си?
    ...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ^Тва не е твоя работа.

Мега фен Аватара на babity
    Пантерке, чела съм те да споменаваш, че все още не си открила чудото на вагиналният оргазъм. Та... кое точно изпускат девствените? За клиторален оргазъм не е необходимо да правиш секс. И как задължително фактът, че някой не е правил секс означава, че изпуска много. Тъпо ми е как винаги си мислите, че някой/я като е девствен/а и край, седи си с рАсото по цял ден и не дава да го побарнат дори и с пръст.

Глуупости.. Понеже нямаш цял живот пред теб, то само по няколко пъти на ден можеш да го правиш, за да наваксаш.

А и човек, към когото изпитваш силно физическо привличане може да е всеки втори курвар.. И кво, тях да ги огрява вместо някое свястно момче, дето и чувства може да изпитва .. Апфф.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Повече от фен Аватара на BgHtH
    [quote="mrazqkindergarten"]
    Глуупости.. Понеже нямаш цял живот пред теб, то само по няколко пъти на ден можеш да го правиш, за да наваксаш.

А и човек, към когото изпитваш силно физическо привличане може да е всеки втори курвар.. И кво, тях да ги огрява вместо някое свястно момче, дето и чувства може да изпитва .. Апфф.
    Кво значение има дали е курвар или свестен, нали говорим за секс ?
    Addicted to Addictions

Много ми е смешно когато някой каже,че тези,които са девствени са задръстени,дебели и т.н.
    Не искам да казвам,че съм кралицата на красотата,но смея да твърдя,че съм симпатично момиче,но да - девствена съм ! И какво от това ?
    Имах приятел,с когото просто не се стигна до този тип секс,може би не го чувствах по този начин и се оказах права.
    Вярно е,че дори и да изчакаш и да си мислиш,че е перфектния, нещата пак могат да се прецакат,но така поне ще съм сигурна,че вземам дадено решение и не действам импулсивно.

[quote="BgHtH"]
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten

Кво значение има дали е курвар или свестен, нали говорим за секс ?
    Някои хора не приемаме секса като спорт, ей затва има значение.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

.

Може да е пропуск от моя страна, но досега най-много съм видял някой да защитава девствените на 18 години, като че ли са някаква раса на изчезване и като че ли е нещо много странно.

По-скоро обратното е странно - да се прави всичко това на ранна възраст, и то повлечени от списания, филми, приказки на приятелки/приятели и т.н.

Спането с друг човек е нещо мноого важно. Особено за момичетата, защото едно момиче е с много по-различна душевност от момчетата. Ако не му е съвсем отвързала края, обикновено жената търси човек, когото да обича и му се отдава заради него, а не защото тя самата много го желае. Жената не отдава само тялото, но и сърцето си. Както казва един писател (забравих му сега името), тялото е най-малкото нещо, което една жена може да даде на един мъж.

Най-добре е спането с друг човек да бъде отложено за след брака. Знам, че звуча старомодно, но ако поразпитате тук-там, ще видите, че много жени са се омъжили за неподходящ човек именно защото са се чувствали обвързани с него чрез леглото. За една жена е много по-трудно да си представи, че ще легне с друг, защото, както казах, влага много повече от себе си. Една раздяла, когато не е имало легло е много по-лесна и по-малко раняваща. Освен това, когато мине време и момичето намери друг мъж, който я обича и тя него, и се оженят, със сигурност би искала хиляди пъти да не е лягала с никого преди него. Има и нещо друго, за което, естествено, никой не се замисля - спомените. Бракът е голямо изпитание и когато е в криза, започват да изпълзяват спомените за ученическата любов. Хората търсят да избягат в миналото, дори търсят предишните си приятели/ки и това още повече подрива браковете им.

Да не говорим за възможното забременяване. Погледнете един мой пост на тази тема. (кликнете на профил, а след това, на всички съобщения ). Никой не е умрял от това, че се е сдържал преди брака. Интимният живот е вид награда за големите трудности, с които е свързан брачния. А също, в брака една жена все пак има повече гаранция, че няма да бъде напусната след като около момчето се завърти някоя друга. Ако няма брак, това, разбира се, е по-лесно. Зависи от човека, но все пак, бракът влече и задължения.

Връзката може да е красива и без леглото. Знам, че говоря малко като в пустиня, защото днес не само в България човечеството го е подкарало като в джунглата. Но все пак - със сигурност някъде има някое или някои същества, които ще прочетат това, ще си направят съотоветните изводи и ще вземат съответните решения.

Повярвайте ми - може без леглото. И това не само че не е срамно, но е много хубаво. Ние не сме коне, че да се опитваме дали "ставаме едни за други". Защото има и такива доводи - хората да се опитали дали си пасват в леглото, та после да се оженели, защото можело да има изненади. Глупости. Ако хората се обичат истински, те се напасват прекрасно, а мъжът е готов да чака, колкото трябва.

Казвам всичко това, за да може най-вече момичетата да си направят извод за огромната отговорност, която носят в случай, че забременеят. И ако това стане и решат, дори под натиск, както е в повечето случаи, да пометнат, да знаят, че това е УБИЙСТВО.

Да си девствен е нещо прекрасно. Не скършвайте това цвете без време.

А има и такива (може би не знаете това), които са се родили с призвание за девственост. Такива хора са за завиждане, защото са свободни и не зависят от половия нагон. Могат да се отдадат на служба на другите, на творчество и възвишена духовна дейност.

Доскоро

Повече от фен
    ^Тва не е твоя работа.
    Така е ама ако си девствена , на тази възраст не е никак гот. И така както се изрази ти и concordia с горния пост, е ясно съжелението.
    Който е девствен и не може да намери човек който да му върже , знае за какво говора. Тъпо и подтискащо е! Изостанал си с материала и не си се научил да живееш и изпускаш най-хубавите години да си правиш кефа. Лично аз се чуствам като задръстеняк сред компания на познати и когато са с половинките си, колкото и да го прикривам.
    ...

Мега фен Аватара на babity
    Защото робуваш на комплексите си. Останалите не са длъжни да разсъждават като теб. И стига, моля ви се, с вашите най - хубави години! Вярно е, че имаме убийствен стандарт на живот, които ни похабява рано, ама все пак най - хубавите години на един човек не са в интервала 12-18 години.

anonymous708973
    Guest
    Леле, как ме нападнахте. Ама очаквах го де, моето си е типично мъжко мнение. Нааайс.

Цитирай Първоначално написано от babity
    Пантерке, чела съм те да споменаваш, че все още не си открила чудото на вагиналният оргазъм. Та... кое точно изпускат девствените?
    Аз не съм, но много други са. А и това, че не свършваш, не значи, че не изпитваш удоволствие, нали?

mrazqkindergarten, много обичам някой да ми се обосновава с "глупости".

Аз не изпитвам привличане към курвари, а ти?

Цитирай Първоначално написано от DarkWitch
    Вярно е,че дори и да изчакаш и да си мислиш,че е перфектния, нещата пак могат да се прецакат
    Аз не търся, не чакам и не искам перфектния. И още веднъж - защо трябва да е перфектния, единствения и прочее, за да правя секс с него?

Ако хората се обичат истински, те се напасват прекрасно, а мъжът е готов да чака, колкото трябва.
    Абсолютно невярно. Аз пък казвам - щом толкова се обичат и са толкова сигурни един в друг, защо не правят секс? А напасването въобще не се дължи на любовта. Човекът отсреща може да не те обича, но да не е егоист в леглото и да събира небето и земята, за да ти достави удоволствие. Примери бол.

по-добре на 18-19 и да знаеш какво правиш, отколкото да си лапе, което ще го направи, защото видиш ли неговите приятели/ки са го направили

Ако хората се обичат истински, те се напасват прекрасно, а мъжът е готов да чака, колкото трябва.
    Абсолютно невярно. Аз пък казвам - щом толкова се обичат и са толкова сигурни един в друг, защо не правят секс? А напасването въобще не се дължи на любовта. Човекът отсреща може да не те обича, но да не е егоист в леглото и да събира небето и земята, за да ти достави удоволствие. Примери бол.[/quote]

Явно, за теб любовта е едно, а леглото - друго.

Целта на любовта не е удоволствието.

Може би да лягаш с различни мъже, или поне мисълта, че можеш да го направиш във всеки един момент създава особен вид самочувствие на фатална жена, което за мен е непознато. Говоря поначало, не точно за теб.

Самият израз "Правя секс" показва до колко ниско ниво е паднало общуването между мъжа и жената във всяко едно отношение. Според мен, тук нищо не се прави.

Аз големи претенции нямам - на един само човек да му се стори разумно това, което казвам, пак ще се радвам. Живеем във времена, когато най-чистото в човека се смята за най-глупаво. Това ми е ясно.

Забелязал съм, че жените "с опит" развиват особен вид цинизъм и склонност към това да "отварят" другите и да ги съветват да не бъдат толкова "забутани". И това е обяснимо - чувстват дълбоко в себе си, че това не е редно, но не си го признават и искат и другите да станат като тях, защото мислят, че за тях връщане назад няма. Не говоря за теб.

Дано чистите души устояват на тези нашепвания.

Доскоро.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не е лошо да си девствен на 18, може просто да не ти се е отдал момент досега, в който да се чувстваш точно на място и да го искаш достатъчно.
    Само че всички тези глупости за "чакам подходящия" са ми непонятни. По какво сте 100% сигурни, че точно ТОЗИ е подходящия? По-голямата част от двойките, създадени в пубертета в един момент се разпадат. Рядък случай е да се срещнете в гимназията и да се ожените. Една позната се уби да го търси "подходящия", намери го, накара го да чака 11 месеца (а след като толкова се обичате защо карате "подходящия" да чака толкова време - нали сте щастливи заедно, искате се и се обичате?) и 2 месеца след секса, срещна друг "подходящ" и скъсаха. Е, какъв беше смисълът от всичко това?
    Освен това, през цялото чакане вие си изграждате една нереалистична представа за секса и романтиката в него.
    Вие как си го представяте: лягате, звучи романтична музика, греят свещи, а той ви шепне колко ви обича на ухото безспирно и прочие лигавщини?
    Според мен много ще се разочаровате, когато го направите и видите за какво точно става дума.

Все пак всичко е въпрос до психиката и възприятията на отделния човек. Ако някой няма да се чувства добре в кожата си без да чака известно време и да подложи гаджето на някой и друг тест по "подходящост", няма нищо лошо в това да е девствен точно толкова, колкото му се иска. Много е грозно, когато се подиграват на девствени момичета/момчета, защото това си е един личен избор. Но е също толкова отблъскващо, когато девствените започнат да вадят критика след критика към хора, които водят полов живот - пак, защото става дума за личен избор.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Леко ме мързеше да чета цялата тема .. но горе доло разбрах за какво става въпрос.. лично аз съм доста против 14 годишните НЕдевственици аз също съм на 14 и не си го представям .. по моята логика, която е "желязна" няма смисъл някъф мъжага.. независимо дали е на 13,14 или 20 .. да те "пори" след т'фа да ходиш се едно си на кокили .. а пък за тези на 13 да не говорим .. те даже не се водят непълнолетни ами малолетни.. и кфо праат секс и след тфа даже се фукат... някфа дебелана от моя клас тръгнала да ми се фука как го била праила със 7.. пфуу к'фо ме бърка мене.. аз предпочитам да се себеуважавам... да намеря подходящия човек ако е възможно .. да му имам достатъчно доверие.. да се почувствам достатъчно готова да правя каквото и да било.. не зависимо дали анален или орален секс .. просто за мен няма смисъл да си губиш девствеността толкова рано.. имаш цял живот пред себе си.. да речем до 30 години.. поне докато се ожениш ще правиш секс по 2/3 пъти на ден па после пак няма да е като да си недозадоволена .. за мен ИСТИНСКИТЕ хора са тези които се въздържат от такива гнусутии поне докато не им дойде времето .. ;д може секса да е хубаво нещо.. да изпитваш удоволствие да ти навират "краставица" във вагината ... това е въпрос на лично мнение .. но лично аз мисля да почакам ;дд

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Защото робуваш на комплексите си. Останалите не са длъжни да разсъждават като теб. И стига, моля ви се, с вашите най - хубави години! Вярно е, че имаме убийствен стандарт на живот, които ни похабява рано, ама все пак най - хубавите години на един човек не са в интервала 12-18 години.
    Никой нищо не е длъжен, но го прават под съзнателно - такава е човешката психика. И под хубавите години имах предвид 18-30 ,30 и нещо.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    ...Много е грозно, когато се подиграват на девствени момичета/момчета, защото това си е един личен избор. Но е също толкова отблъскващо, когато девствените започнат да вадят критика след критика към хора, които водят полов живот - пак, защото става дума за личен избор.
    кофтито е, че дори не е и избор понякога... но разберат ли те връсниците в реялния живот(не във форумите), че си девствен - ставаш най големия лузър и обект за базици. Аз се дразна на тия където се опитват да наливат самочувствие на девствените как били чисти, неомърсени, нз си кво - глупости!!!!!
    ...

anonymous708973
    Guest
    concordia, доста далеч съм от образа на фаталната жена Уважавам мъжете като пол, затова не бих ги третирала като играчки. Не съм и жена с опит, но въпреки това съм цинична - прав си, така е.
    Направих го с човек, когото обичам, но въпреки това съм на своето мнение. Любовта и леглото за мен са две различни неща, да. Хубаво е да вървят заедно, но едва ли сексът без любов не е неудовлетворяващ.
    Не ми отговори. Правил ли си секс или изчакваш момичето?

По какво сте 100% сигурни, че точно ТОЗИ е подходящия? По-голямата част от двойките, създадени в пубертета в един момент се разпадат. Рядък случай е да се срещнете в гимназията и да се ожените. Една позната се уби да го търси "подходящия", намери го, накара го да чака 11 месеца (а след като толкова се обичате защо карате "подходящия" да чака толкова време - нали сте щастливи заедно, искате се и се обичате?) и 2 месеца след секса, срещна друг "подходящ" и скъсаха. Е, какъв беше смисълът от всичко това?
    Освен това, през цялото чакане вие си изграждате една нереалистична представа за секса и романтиката в него.
    Вие как си го представяте: лягате, звучи романтична музика, греят свещи, а той ви шепне колко ви обича на ухото безспирно и прочие лигавщини?
    Ей това е. Щом е толкова подходящ, защо е цялото чакане?
    А относно нереалистичната представа - сексът е по-скоро трескаво събличане на дънки, оплитане на крачолите, скубане на коса и прочее. Няма нищо общо с филмите или любовните романи, където всичко става плавно и полека.

А относно нереалистичната представа - сексът е по-скоро трескаво събличане на дънки, оплитане на крачолите, скубане на коса и прочее. Няма нищо общо с филмите или любовните романи, където всичко става плавно и полека.
    А как ми се иска да е като по филмите.

anonymous708973
    Guest
    Хъх, нали?

Пичът бавно съблича всичките милиони фусти на мацката, долни ризи, корсети, щуротии (без да се оплита във връзките или без да й оскубва половината коса), слага я на леглото и правят секс до сутринта, без да се уморява

Град
    София
    Хъх, нали?

Пичът бавно съблича всичките милиони фусти на мацката, долни ризи, корсети, щуротии (без да се оплита във връзките или без да й оскубва половината коса), слага я на леглото и правят секс до сутринта, без да се уморява
    Нееее, естествено, че се уморява! Нали трябва да заспят гушнати, а сутринта да ги събудят утринните лъчи. След това ще си кажат:
    - Добро утро, скъпи.
    - Добро утро, любима.
    Ще се целунат като за последно (като не броим факта, че след спането са с кофти дъх, чорлави и гуреливи - това го няма в приказката )
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Хъх, нали?

На приглушена светлина. Прави го бавно. Не звънят телефони, няма бъркане в очите. В голямата спалня, пръстите им се преплитат, обхождат тялото с целувки Сетих се за 'Титаник' първо

А истината е съвсем друга

Хъх, нали?

Нееее, естествено, че се уморява! Нали трябва да заспят гушнати, а сутринта да ги събудят утринните лъчи. След това ще си кажат:
    - Добро утро, скъпи.
    - Добро утро, любима.
    Ще се целунат като за последно (като не броим факта, че след спането са с кофти дъх, чорлави и гуреливи - това го няма в приказката )
    Е и ние може да сме рошави, ама също си казваме 'Добро утро, скъпа/скъпи' и се цункаме

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Хъх, нали?

- Добро утро, скъпи.
    - Добро утро, любима.
    Е и ние може да сме рошави, ама също си казваме 'Добро утро, скъпа/скъпи' и се цункаме
    Няма значение. В тая история сте като току що излязли от салона.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си