- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девствени на 18...
Първоначално написано от LitTleJ
![]()
![]()
![]()
ПТ-нема никакво значение дали е на 18,или на 8398593-нищо не е загубено имам предвид .Какви са тия глупости,че едва ли не не са си пропилели най-хубавите години при положение ,че има толкова други удовлетворяващи работи за вършене бла бла .Много глупости са изписани в тая тема-надявам се ,че поне са малко мислещите така.
Според мен ако си момче и до 18 не си го направил , трябва да се замислиш , че има нещо нередно в тая ситуация...
Или си глупав или грозен или ти има нещо друго , обаче е лошо
Даже и да си глупав , ако си хубав пак ти се лепят, те тея момичета видят ли хубав мъж , каквото да им говори , те го имат за супер
А за момичетата след 30 мога да кажа ,че и има нещоМомиче решили да се наебе винаги има с кого
![]()
Най-добрия коментар!Първоначално написано от NightGuardian
Само не съм съгласен за 30... според мене е 18 и за тях, все пак се развиват по-бързо от момчетата.
...
Офф, тъпо е да се поставят някви граници и някви обощаващи доводи за девствеността.. Едно момче може да не го е направило просто защото не е искало или евентуално иска да е с някоя специална, а да не я е срещнал до 18 примерно.. Сигурна съм, че щом има девствени, а познавам и от двата пола такива над 18, значи не всички искат по лесния начин.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Аз съм на 19 - почти на 20 - и също съм девствена. Искам да правя секс с приятеля си, но не мисля да му казвам, че съм девствена - тай сам ще разбере по време на секса. Правилно ли е според вас да постъпя така?
Да. Ти си тази, която решава.![]()
не му казвай, като разбере от самосебе си вече ще е след свършен фактПървоначално написано от Sassy21
![]()
...
тъпото е защото те бие хормона, държиш се някак си като пубер, в дадени моменти се сдухваш и всичко рефлектира върху отношението на другите към теб. А и отделно си е човещинка да правиш секс... в природата на човека е просто, като не му го даваш на тялото си, то ти липсва, заложено е в човека!Първоначално написано от mrazqkindergarten
...
Няма значение,че си на 18 и все още си девствен.. Няма определен закон,който да гласи да си девствен до еди-си коя възраст..
Всеки го прави,когато се чувства готов и е сигурен,че е с правилния човек.. Няма смисъл да спорим.. Всеки живее за себе си (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еми не е точно така.. Мога да ти кажа, че на 15 не съм изпитвала нужда и желание за секс, а съм имала с кого да го направя.. А и не трябва да ти е чак такъв проблем тва, чак па настроението да си скапваш-единствено би могло да те е яд, ако си бил с точния човек, а не сте го направили и сте се разделили.. Тогава е наистина много прецакано, ама чак па да рефлектира толко дълбоко в/у теб при други обстоятелства, не мисля.. Не може тва да е комплекс, освен ако не си на 30 години, тогава би било странно вече.. Но на 20 да почнеш пак може да си наваксаш, а и най-малкото, което е, че в един момент може би омръзва.. Поне като не си почнал на 14, ще знаеш, че скоро няма да ти омръзне. :PПървоначално написано от 6ibanqka
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не мисля че е срамно да си минал 18 и да не си топвал чушката или да са ти топвали чушката (за момичетата) ...Въпрос на избор и разбирания ..За момичетата е повод за гордостт а за момчетата било срам това много често го чувам да си го говорят момичета .. искам да попитам защо да е срамно не е ли по добре да правиш секс когато се чувстваш готов а не на 12 13 или 14 години само и само да си "модерен" и когато станиш на 18 да си разносител на разни болесттиии независимо дали си момиче или момче ... Да познавам такива хораа и не съдя по тях по това на колко са си направили сефтето а по това какви хора са ...
уфф я ,за жалост не
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
добре, предлагам следното на тези които защитават тезата, че няма нищо срамно да си девствен над 18, аз говорех на 22 - защото съм аз на толкова. Направете следния ексепиримент- като сте в компания на съученици в училище или с колеги от университета - 3ма човека примерно (да са нормални хора, някакви зубъри или геймърчета) с които движите, но не знаят много за вас, като отворите темата за момчетата/момичетата/секса - кажете че сте девствениИзлъжете ако не сте, така че да изглежда, че казвате истината
И пишете после каква е била реакцията отсреща и как се е развил разговора
![]()
...
Хм, това точно съм го правила.Първоначално написано от 6ibanqka
Даже не знам защо точно излъгах, че съм девствена, нямаше логична причина, просто така ми излезе от устата. Бях с едни много много бегло познати хора и някак като че ли не ми се говореше много и не ми се разказваше та минах по леката процедура.
Ми нямаше кой знае каква реакция. 2 девойки ми се усмихнаха много мило, а едно момче, с което не се познаваме даже бегло, през цялото време ми вдигаше вежди (в езика на жестовете си нямам дори обща представа какво значи това о.О ).
Не е чак срамно да си девствен на 18. Някъде назад писах, че е въпрос на личен избор. Никога не трябва да се срамуваме от собствените си преценки.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
*въздъхва* всичко живо се е покрило днес явно, а не ми се скита с плейър, за да измислям разказ, така че явно ще е тийнпроблемстване :д
Циничното ми мнение е: дори тези, които уж се възхищават на девствените момичета/момчета имат едно наум за тях и качество/възможности като хора. Особено за момчетата. Автоматично това, че до 19-20 годишна възраст не са имали възможност за сексуален контакт за повечето = задръстен човек. Преди да се нахвърли някой - повтарям - 1) това е циничното ми мнение и 2) не е моята визия, а представям предполагаема и наблюдавана такава от ДРУГИ хора.
Нециничното мнение следва, че просто като цяло модерното общество е супер динамично - и като бит, и като информация, и в частност от темата - и като сексуални отношения между хората. За болшинството един такъв човек, непотопен в динамичността не се вписва в картинката и това ги обърква, защото са свикнали на нещо друго, което е наложено. И им е трудно да приемат/възприемат цялата тая работа. Имам приятели и приятелки - един девствен на 21, една беше девствена до скоро пак на 21, еми като цяло на повечето хора малко или много им е по-различно отношението. Мен лично не ме грее толкова.
Отделно има хора със силен религиозен уклон (тук писаха такива вече) или с някакви си фикс-или-не-дотам-фикс-идеи относно първия/първата - те си имат правото на избор, макар че прекаленото мъдрене и бавене често дават после разочарования и лоши резултати.
аз съм на 18 и съм детствена поради простата причина,че не съм влюбена и не съм се почувствала готова.Случвало ми се е да ме е срам от този факт,макар и рядко ,но знам че по всяко време мога да променя нещата стига да го поискам.
Познавам много хора които за 18+ и са девствени..
И за всички които твърдят, че първия път не е нищо специално – Не е вярно.. Винаги ще помниш как е било, че те е било срам, че си била на 13 и си толкова тъпа защото децата които започват да водят по-активен полов живот са застрашени да имат рак на матката (от многото полови членове които са влизали и излизали в тях) пък и щом се "отвори" девствената ципа почват да влизат повече микроби и други глупости които след време ще се опитваш с лекарства да ги изчистиш![]()
Да иии къде е точно смисълът? Нещо май се е изгубилПървоначално написано от 6ibanqka
![]()
Здравеите, случайно попаднах в сайта, разрових се из форума и тази тема ме заинтригува.Както повечето казват...Всичко си е до човека, определено няма нищо срамно да си девствен и след 18...Аз сам на 22 и сам девствен..просто така се случва, че до ден днешен не сам спал с жена. Определено проблема е в мен...не е като да няма кандидатки...цялата работа е там, че водя висок стандарт на живот... е верно признавам, че родителите ми работят здраво и са богати. Пода риха ми БМВ Х6-ца, обличам се със скъпи дрехи, часовници, телефони, но какво от това..на същия хал сам като някой младок задълбан във физиката например
.На пръв поглед всичко си е на 6, но уви..
В общи линни все хубавици - "златотърсачки" се навъртат, нямам проблеми с комуникацията, даже обратното.. но щом се стигне до леглото ме обзема някакво притеснение и бия отбой, защото ако се представя зле ще ме разнасят наляво-надясно и ще стане кофти. Решил сам си да изчакам подходящата и тва си е...Така, че уважавам избора на всеки и вие уважавайте избора на другите, в крайна сметка всеки си избира пътя
![]()
^Почни да ходиш на срещи с градския транспорт или пеша, вместо с колата и набързо ще се отървеш от златотърсачките.![]()
Welcome to the Jungle...