.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 206
    Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Аз съм девствен ... :P

Супер фен Аватара на diksi
    за мен никога не е имало значение..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от LitTleJ
    Аз съм девствен ... :P

ПТ-нема никакво значение дали е на 18,или на 8398593-нищо не е загубено имам предвид .Какви са тия глупости,че едва ли не не са си пропилели най-хубавите години при положение ,че има толкова други удовлетворяващи работи за вършене бла бла .Много глупости са изписани в тая тема-надявам се ,че поне са малко мислещите така.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Според мен ако си момче и до 18 не си го направил , трябва да се замислиш , че има нещо нередно в тая ситуация...

Или си глупав или грозен или ти има нещо друго , обаче е лошо

Даже и да си глупав , ако си хубав пак ти се лепят, те тея момичета видят ли хубав мъж , каквото да им говори , те го имат за супер

А за момичетата след 30 мога да кажа ,че и има нещо Момиче решили да се наебе винаги има с кого

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Според мен ако си момче и до 18 не си го направил , трябва да се замислиш , че има нещо нередно в тая ситуация...

Или си глупав или грозен или ти има нещо друго , обаче е лошо

Даже и да си глупав , ако си хубав пак ти се лепят, те тея момичета видят ли хубав мъж , каквото да им говори , те го имат за супер

А за момичетата след 30 мога да кажа ,че и има нещо Момиче решили да се наебе винаги има с кого
    Най-добрия коментар!
    Само не съм съгласен за 30... според мене е 18 и за тях, все пак се развиват по-бързо от момчетата.
    ...

Офф, тъпо е да се поставят някви граници и някви обощаващи доводи за девствеността.. Едно момче може да не го е направило просто защото не е искало или евентуално иска да е с някоя специална, а да не я е срещнал до 18 примерно.. Сигурна съм, че щом има девствени, а познавам и от двата пола такива над 18, значи не всички искат по лесния начин.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Аз съм на 19 - почти на 20 - и също съм девствена. Искам да правя секс с приятеля си, но не мисля да му казвам, че съм девствена - тай сам ще разбере по време на секса. Правилно ли е според вас да постъпя така?

anonymous708973
    Guest
    Да. Ти си тази, която решава.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sassy21
    Аз съм на 19 - почти на 20 - и също съм девствена. Искам да правя секс с приятеля си, но не мисля да му казвам, че съм девствена - тай сам ще разбере по време на секса. Правилно ли е според вас да постъпя така?
    не му казвай, като разбере от самосебе си вече ще е след свършен факт
    ...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Офф, тъпо е да се поставят някви граници и някви обощаващи доводи за девствеността.. Едно момче може да не го е направило просто защото не е искало или евентуално иска да е с някоя специална, а да не я е срещнал до 18 примерно.. Сигурна съм, че щом има девствени, а познавам и от двата пола такива над 18, значи не всички искат по лесния начин.
    тъпото е защото те бие хормона, държиш се някак си като пубер, в дадени моменти се сдухваш и всичко рефлектира върху отношението на другите към теб. А и отделно си е човещинка да правиш секс... в природата на човека е просто, като не му го даваш на тялото си, то ти липсва, заложено е в човека!
    ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Sassy21, по-добре му кажи. Ще е по-внимателен, а ти - по-спокойна. Страх те е да не те отреже ли? Ако го направи - по-добре за теб, че си се отървала от такъв "мъж".

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма значение,че си на 18 и все още си девствен.. Няма определен закон,който да гласи да си девствен до еди-си коя възраст..
    Всеки го прави,когато се чувства готов и е сигурен,че е с правилния човек.. Няма смисъл да спорим.. Всеки живее за себе си (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    тъпото е защото те бие хормона, държиш се някак си като пубер, в дадени моменти се сдухваш и всичко рефлектира върху отношението на другите към теб. А и отделно си е човещинка да правиш секс... в природата на човека е просто, като не му го даваш на тялото си, то ти липсва, заложено е в човека!
    Еми не е точно така.. Мога да ти кажа, че на 15 не съм изпитвала нужда и желание за секс, а съм имала с кого да го направя.. А и не трябва да ти е чак такъв проблем тва, чак па настроението да си скапваш-единствено би могло да те е яд, ако си бил с точния човек, а не сте го направили и сте се разделили.. Тогава е наистина много прецакано, ама чак па да рефлектира толко дълбоко в/у теб при други обстоятелства, не мисля.. Не може тва да е комплекс, освен ако не си на 30 години, тогава би било странно вече.. Но на 20 да почнеш пак може да си наваксаш, а и най-малкото, което е, че в един момент може би омръзва.. Поне като не си почнал на 14, ще знаеш, че скоро няма да ти омръзне. :P
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

.

Не мисля че е срамно да си минал 18 и да не си топвал чушката или да са ти топвали чушката (за момичетата) ...Въпрос на избор и разбирания ..За момичетата е повод за гордостт а за момчетата било срам това много често го чувам да си го говорят момичета .. искам да попитам защо да е срамно не е ли по добре да правиш секс когато се чувстваш готов а не на 12 13 или 14 години само и само да си "модерен" и когато станиш на 18 да си разносител на разни болесттиии независимо дали си момиче или момче ... Да познавам такива хораа и не съдя по тях по това на колко са си направили сефтето а по това какви хора са ...

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    уфф я ,за жалост не
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Повече от фен
    добре, предлагам следното на тези които защитават тезата, че няма нищо срамно да си девствен над 18, аз говорех на 22 - защото съм аз на толкова. Направете следния ексепиримент- като сте в компания на съученици в училище или с колеги от университета - 3ма човека примерно (да са нормални хора, някакви зубъри или геймърчета) с които движите, но не знаят много за вас, като отворите темата за момчетата/момичетата/секса - кажете че сте девствени Излъжете ако не сте, така че да изглежда, че казвате истината И пишете после каква е била реакцията отсреща и как се е развил разговора
    ...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    добре, предлагам следното на тези които защитават тезата, че няма нищо срамно да си девствен над 18, аз говорех на 22 - защото съм аз на толкова. Направете следния ексепиримент- като сте в компания на съученици в училище или с колеги от университета - 3ма човека примерно (да са нормални хора, някакви зубъри или геймърчета) с които движите, но не знаят много за вас, като отворите темата за момчетата/момичетата/секса - кажете че сте девствени Излъжете ако не сте, така че да изглежда, че казвате истината И пишете после каква е била реакцията отсреща и как се е развил разговора
    Хм, това точно съм го правила. Даже не знам защо точно излъгах, че съм девствена, нямаше логична причина, просто така ми излезе от устата. Бях с едни много много бегло познати хора и някак като че ли не ми се говореше много и не ми се разказваше та минах по леката процедура. Ми нямаше кой знае каква реакция. 2 девойки ми се усмихнаха много мило, а едно момче, с което не се познаваме даже бегло, през цялото време ми вдигаше вежди (в езика на жестовете си нямам дори обща представа какво значи това о.О ).
    Не е чак срамно да си девствен на 18. Някъде назад писах, че е въпрос на личен избор. Никога не трябва да се срамуваме от собствените си преценки.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

*въздъхва* всичко живо се е покрило днес явно, а не ми се скита с плейър, за да измислям разказ, така че явно ще е тийнпроблемстване :д

Циничното ми мнение е: дори тези, които уж се възхищават на девствените момичета/момчета имат едно наум за тях и качество/възможности като хора. Особено за момчетата. Автоматично това, че до 19-20 годишна възраст не са имали възможност за сексуален контакт за повечето = задръстен човек. Преди да се нахвърли някой - повтарям - 1) това е циничното ми мнение и 2) не е моята визия, а представям предполагаема и наблюдавана такава от ДРУГИ хора.

Нециничното мнение следва, че просто като цяло модерното общество е супер динамично - и като бит, и като информация, и в частност от темата - и като сексуални отношения между хората. За болшинството един такъв човек, непотопен в динамичността не се вписва в картинката и това ги обърква, защото са свикнали на нещо друго, което е наложено. И им е трудно да приемат/възприемат цялата тая работа. Имам приятели и приятелки - един девствен на 21, една беше девствена до скоро пак на 21, еми като цяло на повечето хора малко или много им е по-различно отношението. Мен лично не ме грее толкова.

Отделно има хора със силен религиозен уклон (тук писаха такива вече) или с някакви си фикс-или-не-дотам-фикс-идеи относно първия/първата - те си имат правото на избор, макар че прекаленото мъдрене и бавене често дават после разочарования и лоши резултати.

Фен Аватара на pLaMmMmM
    Град
    In My Innermost dreams
    Цитирай Първоначално написано от norain
    "Ще дойде време, когато момичетата ще раждат, а не жените" - Ванга

аз съм на 18 и съм детствена поради простата причина,че не съм влюбена и не съм се почувствала готова.Случвало ми се е да ме е срам от този факт,макар и рядко ,но знам че по всяко време мога да променя нещата стига да го поискам.

Повече от фен Аватара на mine
    Познавам много хора които за 18+ и са девствени..

И за всички които твърдят, че първия път не е нищо специално – Не е вярно.. Винаги ще помниш как е било, че те е било срам, че си била на 13 и си толкова тъпа защото децата които започват да водят по-активен полов живот са застрашени да имат рак на матката (от многото полови членове които са влизали и излизали в тях) пък и щом се "отвори" девствената ципа почват да влизат повече микроби и други глупости които след време ще се опитваш с лекарства да ги изчистиш

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Да иии къде е точно смисълът? Нещо май се е изгубил
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Не все още не

Здравеите, случайно попаднах в сайта, разрових се из форума и тази тема ме заинтригува. Както повечето казват...Всичко си е до човека, определено няма нищо срамно да си девствен и след 18...Аз сам на 22 и сам девствен..просто така се случва, че до ден днешен не сам спал с жена. Определено проблема е в мен...не е като да няма кандидатки...цялата работа е там, че водя висок стандарт на живот... е верно признавам, че родителите ми работят здраво и са богати. Пода риха ми БМВ Х6-ца, обличам се със скъпи дрехи, часовници, телефони, но какво от това..на същия хал сам като някой младок задълбан във физиката например .На пръв поглед всичко си е на 6, но уви.. В общи линни все хубавици - "златотърсачки" се навъртат, нямам проблеми с комуникацията, даже обратното.. но щом се стигне до леглото ме обзема някакво притеснение и бия отбой, защото ако се представя зле ще ме разнасят наляво-надясно и ще стане кофти. Решил сам си да изчакам подходящата и тва си е...Така, че уважавам избора на всеки и вие уважавайте избора на другите, в крайна сметка всеки си избира пътя

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Почни да ходиш на срещи с градския транспорт или пеша, вместо с колата и набързо ще се отървеш от златотърсачките.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си