.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 206 от общо 206
    Мега фен Аватара на draid
    Очаквам с нетърпение денят в който интелекта ще дойде на мода.

(Angelofdarkness)
    Guest
    Това е много интерестна тема за разговор. Самият аз съм на 23 години, първият ми път беше на 20, с момиче което много харесвах. Беше невероятно, точно както съм искал винаги да бъде. Тя беше много по опитна от мен, изобщо не я притисняваше това че на мен ще ми е за 1 ви път, имаше си чуства и тя към мен и се погрижи да остана напълно доволен...
    За това мога да кажа спокоино че чакането ми си струваше, обезателно ми повлия на живота как се е развил по там това че първият ми път беше с нея.

Имам приятели 6-7 момчета които са на моите години 23 един на 21 които все още са девственни и чакат подходящият човек. От една страна това е правилният начин, наистина човек не трябва да прибързва, но на 23 години да не си спал с момиче, никога да не са ти духали, да не си лизал,да не си целувал даже да не си виждал гола жена, да не си имал приятелка и да си момче на 23 години....

Това им влиае психически много повече отколкот си мислите... Държат се адски непохватно и глупаво с момичетата поради това че нямат опит, всеки път като стане дума за секс на тях им се налага да мълчат.

В днешно време поколенията се развиват доста рано... Като станеш на 18-19 да кажеш че си девствен е нещо с което не само че не можеш да се похвалиш, но и ти се налага да го криеш. Ако не го правиш, ще те скъсат от ебавки, ако не го правят пред теб значи го правят зад гърба ти, но повярвай ми, ти си тема на разговор ! След като го споменеш или се разбере почват да те гледат по различен начин всякаш търсят какво е сбъркано в теб, задават ти се въпроси като "Защо" и почват да те обеждават че си сгрешил като си решил да изчакаш , че ти трябва да го направиш. Това едно момче да го ебават другите момчета на каквато и да е тема е много зле за него... Никое момиче не излиза с тях, може да сте си приятели, но едно момиче никога няма да тръгне или да си легне с момче което е "отритнато" от другите и не го уважават...

Другото което е момичетата много си споделят... А по лошото е че никоя не иска да ти е 1 ва ... което ако се замислим е логично ... да си девствен е за тях синоним че незнаеш какво се случва, секса с теб ще бреме а не удоволствие, че ще свършиш бързо ако изобщо ти стане ...

Момичета които са проявявали интерес към мене като разберат си сменят тотално мнението за мен и от " кога ще излезем " "ще пием ли кафе някои път " "ще се видим ли " се превръща в "аз искам да сме само приятели" "не съм готова за връзка " и всякакви такива... Буквално единият ден ме пита дали си имам приятелка и ми казва че съм много готин искала да се видим, пита една обща приятелка какви момичета съм харесвал дали е мои тип едва ли не, като и казва че до сега не съм спал с никоя още на другият ден иска да сме само приятели

Човек е хубаво да изчака и не трябва да бързо но обществото е на друго мнение и буквално те прекарват през 9-те кръга на ада...

Прав си, но аз всеки път се питам да не трябва да чакам до 50... D иначе съм съгласен за това с бъзиците лично аз един път си направих една кофти прическа и знам какво е... не е хубаво изобщо и то за момче.. камо ли за момиче.. не е правилно..

Ааааа .. Срамно е ако не го направиш на 13 ...
    http://www.neobux.com/m/v/?rh=697A727564636865746F
    за сигурни пари от интернет

В някоя махала или държава от третия свят може и на 5 години да се чукат...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Познавам много такива хора и какво евала им права че чакат правиния човек в днешно време човек да е девствен на 19-20-25 рядко срещано явление

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си