- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Лека атлетика, малко помощ ?
Такам.. здравейте.. наясно съм, че темата не е за този раздел, но в ' Спорт и здраве ' няма голяма активност, ако е толкова голям проблем модераторите могат да я преместят..
тЪ.. понеже от доста време искам да се запиша да спортувам нещо, а не искам плуване, волейбол или нещо от сорта и ми казаха, че леката атлетика била много приятна, но преди да се запиша, където и да било се нуждая от вашата помощ.. с какво да ми помогнете ? Ами като цяло за този спорт знам само, че има някакви дисциплини и някакви такива неща, обаче почти нищо не разбрах.. преди да ми кажете ' виж в гугъл '.. да, проверих, обаче аз искам някой , който се е занимавал или в момента се занимава с този спорт.. да ми разясни малко по - подробно, ако е възможно..
Ще ви бъда много благодарна !![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Аз също искам да се запиша... Една приятелка тренира и по принцип си има "периоди", в които набират желаещи, но трябва да минат през проверка от сорта на да могат да вземат 50 м. по норматив или нщ такова.
always late but worth the wait!
Ми не знам, нямам познати , които да ми помогнат.. за съжаление.. затова пиша тук, но като гледам колко хора се втурнаха да пишат.. :/
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Какво по точно те интересува-пиши на личен.Аз тренирам от 2 години.
Темата е от МАРТ, бе хора!