- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОЛЯ ЗА ОТГОВОР ;(( ..
Първоначално написано от Orlando92
![]()
Can It All Be So Simple ?
Защо бе смятам че картинките са яки и добавят повече комедия към ситуацията която вече става тъжна...
![]()
PFF MALEE BASII BAVANATA Q TAQ SVAR6il v tebe i pita6 dali si bremenna emi TO POPRINCIP TAKA STAVAT BEBETATA MALEEE KAK MOJE DA STE TOLKO TAPI WEEE
Просто съм изумена от всичко това ,което чета.Как може да сте толкова злобни бе хора.. ТОВА Е ФОРУМ.. всеки иска съвети и очаква отговори,които да му бъдат полезни.. а не критики от рода на : "КАК МОЖА МА" , "КУРВА ТЪПА" и т.н.. като ще критикувате и нападате,не пишете по добре.. на 12 13 20 30 г. всеки прави грешки,какви са тия цинизми които пишете.. ОГЛЕДАЙТЕ СЕ МАЛКО.. ДОРИ НЕ ПОЗНАВАТЕ АВТОРКАТА.. а я наричате КУРВА..
OK да кажем че не е курва ама не може да отречеш че е куха лейка.Ние какво трябва да направим да я поздравим за 1-то и дете ли?!
Тя не е курва ! Тя не е искала така да става ! Тя куха ли е със извинение!Първоначално написано от SilviqAndreeva
Все пак гаджето и е напълнил путето със сперма! Остава и да не забременее, освен ако няма оточен канал между дупето и ***.
На 19 си !!!!!!!!!! мамкаму на 19 !! толкова ли неможеш да прецениш! ??
Ясно, изплашена си! Нормално е. Вземай 1 тест и пробвай!
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
към автора: може да хвърлиш един боб..
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ами бебета се правят когато спермата попадне във вагината и срещне яйцеклетка........ сериозно на 19 ,а незнаешВземи ескапел и то по-бързо..... би трябвало веднага,но щом незнаеш....
Шибана държава,скапан народ ли?Незнам за теб,но аз се гордея ,че съм българка и седя и чета проблемите на някои хора вместо да съм американка примерно и да пия по кръчмите и се е** с който срещна по пътя.....Първоначално написано от rtpghhfcz