.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от Orlando92
    А па тоа па
    Can It All Be So Simple ?

Защо бе смятам че картинките са яки и добавят повече комедия към ситуацията която вече става тъжна...

PFF MALEE BASII BAVANATA Q TAQ SVAR6il v tebe i pita6 dali si bremenna emi TO POPRINCIP TAKA STAVAT BEBETATA MALEEE KAK MOJE DA STE TOLKO TAPI WEEE

Просто съм изумена от всичко това ,което чета.Как може да сте толкова злобни бе хора.. ТОВА Е ФОРУМ.. всеки иска съвети и очаква отговори,които да му бъдат полезни.. а не критики от рода на : "КАК МОЖА МА" , "КУРВА ТЪПА" и т.н.. като ще критикувате и нападате,не пишете по добре.. на 12 13 20 30 г. всеки прави грешки,какви са тия цинизми които пишете.. ОГЛЕДАЙТЕ СЕ МАЛКО.. ДОРИ НЕ ПОЗНАВАТЕ АВТОРКАТА.. а я наричате КУРВА..

OK да кажем че не е курва ама не може да отречеш че е куха лейка.Ние какво трябва да направим да я поздравим за 1-то и дете ли?!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SilviqAndreeva
    Просто съм изумена от всичко това ,което чета.Как може да сте толкова злобни бе хора.. ТОВА Е ФОРУМ.. всеки иска съвети и очаква отговори,които да му бъдат полезни.. а не критики от рода на : "КАК МОЖА МА" , "к***а ТЪПА" и т.н.. като ще критикувате и нападате,не пишете по добре.. на 12 13 20 30 г. всеки прави грешки,какви са тия цинизми които пишете.. ОГЛЕДАЙТЕ СЕ МАЛКО.. ДОРИ НЕ ПОЗНАВАТЕ АВТОРКАТА.. а я наричате к***а..
    Тя не е курва ! Тя не е искала така да става ! Тя куха ли е със извинение!
    Все пак гаджето и е напълнил путето със сперма! Остава и да не забременее, освен ако няма оточен канал между дупето и ***.
    На 19 си !!!!!!!!!! мамкаму на 19 !! толкова ли неможеш да прецениш! ??
    Ясно, изплашена си! Нормално е. Вземай 1 тест и пробвай!
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

към автора: може да хвърлиш един боб..
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Ами бебета се правят когато спермата попадне във вагината и срещне яйцеклетка........ сериозно на 19 ,а незнаеш Вземи ескапел и то по-бързо..... би трябвало веднага,но щом незнаеш....

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Цитирай Първоначално написано от rtpghhfcz
    Цитирай Първоначално написано от kn1ght
    Ейййййййй като видя такава тема ми става лошо вече... Що за въпрос е тва, Има ли някаква опасност сега? МИ ОТКЪДЕ ПЪК ДА ЗНАЕМ НИЕ,да не сме свършвали ние в теб , да не сме ти яйцеклетката , не сме и екстрасенси , замисли се малко. Адски си тъпа с извинение , но едно 90% от хората са съгласни с мен.Къв съвет искаш? Ми дръж си краката затворени , т*па К***а такваз.аааааааааа маха
    90 % идиоти, да. Колко трябва да си зле да нападаш така човек, на когото името не знаеш, нито познаваш. Шибана държава, скапан народ, така ни трябва, още 100 години да сме в това положение. Млади - надежда, бягай от тук, келеши
    Някой да заключи темата, че ми писна от такива крайни нападки на разни пубери
    Шибана държава,скапан народ ли?Незнам за теб,но аз се гордея ,че съм българка и седя и чета проблемите на някои хора вместо да съм американка примерно и да пия по кръчмите и се е** с който срещна по пътя.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си