- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- комбинацията дънки-високи токчета...
Много зависи от модела на дънките,ако е като тип цигара стои страхотно,но ако са разкроени надоло рискуваш да изглеждаш смешно!!
определено ми харесва![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
харесва ми, но отива на високи момичета над 167-8 аз съм 173 и ми харесва, но виж на някоя 150 и токчета е зле
never never let you go you are the one i'm surching for....
мм аз много обичам да излизам така.. с черни дънки прилепнали,токчета ии някоя прилепнала блузка :P
И аз от време на време ходя така. Харесва ми.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Много ми харесва , но трябва да имаш хубава фигура. Аз много обичам да ходя така в ежедневието!
защо да не ,че с какво трябва да се носят токчетата тогава![]()
ОБОЖАВАМ!<3
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Обожавам дънки+високи токове.За съжаление аз съм си високичка и не нося кой знае колко високи,но въпреки това наистина харесвам тази комбинация![]()
Адски много ми харесва, но никога не съм ходила така. Дънките ги нося, но винаги с кецове. Високи обувки все още не съм се наканила да си купя. Сигурно ще стане, като си намеря двуметрово гадже![]()
Първоначално написано от Greshka
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първоначално написано от Greshka
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
определееноо!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Адски много ми харесва комбинацията![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Защо да изглежда зле на ниски момичета? Точно това им е на токчетата,че издължават и те правят по висока...Първоначално написано от annamari
![]()
То зависи. Ако е някоя на 12 няма да стои добре, ама ако си личи че е голяма, просто е по-нисичка това е начина да изглежда по-висока и ще стои добре.Първоначално написано от tinkiwinkidipsi
Първоначално написано от tinkiwinkidipsi
![]()
![]()
Лично те поздравявам АЗ за най-тъпо мнение във целия форум
![]()
ПТ-да,харесва ми.
И на мен ми много харесва тази комбинация. Както някой каза по-горе със някакво хубаво и елегантно сако .. или риза например бяла - чисто официално ..