Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
Направи и един подарак.После втори,трети може да е нещо сребърно.Ако го носи ги харесва подараците ти значи ,че може да изпитва нещо към тебе.Излезте някоя вечер,прегърни я.После втора вечер ,кажи и ,че не можеш без нея.На третата вечер ,че я обичаш и я целуни.

Аз на първата ми среща се прегърнахме,на втората не и казах ,че не мога без нея и сега трета няма да има...

Пука ми ,такъв е живота...

"Падаш,ставаш и продълаваш."
Глупости. Това, че носи неговите подаръци не означава, че има чувства различни от приятелски. Ако действа директно с клишираната, изкарана от тъп сценарий фраза "не мога без теб" най-много тя да се изсмее, или ако няма чувство за хумор - да се стресне и директно да го отреже. Ситуацията е прекалено деликатна, за да очаквате, че тези глуповати "мачовски" подходи биха подействали.

Към автора - първо опипай почвата. Отвори темата за връзка след приятелство и следи реакциите й. Не бързай да се обясняваш в любов. Има огромен шанс тя да те възприема само и единствено като приятел. Флиртувай, покажи заинтересованост, прави комплименти. Виж как реагира на всичко това и ако забележиш промяна в досегашното чисто приятелско държание и намек за нещо повече, тогава може да й признаеш чувствата си.

Но в никакъв случай не й го стоварвай като гръм от ясно небе. Един приятел в момента е в такава ситуация с момиче, с което бяха най-добри приятели повече от 10 години. Направи грешката да й признае чувствата си неподготвен и в момента даже не си говорят. Действай внимателно, ако искаш да запазиш контактите си с нея.