.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Въпрос за секс без презерватив + още нещо

Добро утро на всички .

Имам две въпросчета , единият е свързан с секса без презерватив. Продават ли се по отделно хапчета , ( на бройка ) , защото ще ми трябват 2-3 .. или пък цяло пакетче ( но да не са мн скъпи ) , и какви ми бихте препоръчали ??
    Другият въпрос е свързан с контролирането на това кога свършвам .. Голям проблем ми е , защото при голяма възбуда ми идва веднага , и немога да поддържам постоянно темпо ( а и половинката ми и аз го искаме) .. та предложете нещо за задържане , че така не е мн хубаво ..
    Отговор от рода на : свърши , после прави секс .. не го приемам , поради причината че след като свърша хич не ми е до секс

Моля за сериозни отговори !
    Мерси предварително

Мега фен Аватара на TheBeliever
    За какви хапчета става въпрос?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    За правенето на секс без презерватив .. тоест хапче от което на 100% няма как да забременее .. притеснява ме това че немога да се контролирам ..

това са противозачатачни

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от name9

това са противозачатачни
    Не и в смилъла, който автора влага.

Към автора: няма такова нещо като 100% защита. Като не можеш да се контролираш ще ползваш презервативи. Противозачатъчни за 2-3 пъти няма. Или се пият през целия месец или не се пият въобще. Образовай се малко по темата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    силната възбуда си е нормално нещо,но ти явно още нямаш опит за да се контролираш кога да свършиш,иначе такива хапчета няма..има противозачатъчни и не трябва да ги пиеш ти..а момичето с което ще го правиш,и трябва да ги пие постоннно,ако не искате да стане беля!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си