.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

спешна любовна помощ

[/quote] МнениеПуснато на: Чет Фев 10, 2011 11:56 pm Заглавие: моя любовен проблем Отговорете с цитат Променете/Изтрийте това мнение
    здравейте и предварително благодаря на всички които отликнаха на тази история. пише ви момче от софия. моят проблем е следния преди една година се запознах с едно ммоиче , в което постепенно се привързах, нз дали е истинската ми любов, но определено не ми е безразлична проблема е че тя е малко по висока от мене аз съм нисичко момче 170 см и знам че сигурно от страни ще изглеждаме смешно след много мислене и чудене един ден се осмелих да я попитам за скайпа й , но тя ми каза че няма такъв, ясно беше че това е чиста лъжа, кой няма скайп в днешно време , намерих от нейни приятели фейсбука й и пратих покана но не ме прие , та според вас как да процедирам от тук нататък с нея,имаме ли няккаво общо бъдеще и имам ли шанс да станем гаджета ?
    мислех си да и изпратя съобщение в фбк където да и призная всичко , което изпитвам , но нз после да не го раздуха защото ще стана за присмех...
    благодаря на всички, които помогнаха със съвети.

такаа ...здравейте на всички отново , извинявам се че ви занимавом отново с историята си но ми се случи нещо мн интересно
    вчера това момиче , за което писах преди ми даде фбка си и днес ме прие за приятел . бяхме на една олимпиада бяхме в една стая , поговорихми си малко аз я попитах за фбк и тя ми го даде , даже не се замисли много . Та въпроса ми имам ли бъдеще с нея защотото наистина мн я харесвам и я искам, но нз какво да правя сега ...
    да и пиша ли във фбк но нз какво точно да почна по малко да и харесвам снимки по някое коментарче тук таме ... моля ви помагайте как да процедирам от тук нататък
    п.с. тя е колкото мен висока просто на токове е малко по висока от мен

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Дала ти е един фейсбук и вече мислиш, че едва ли не сте почти гаджета?

GET A REAL LIFE, IF YOU WANT A SERIOUS RELATIONSHIP.

Или по-просто казано, ако трябва и пиши в скапания ФБ, уговорете си среща и от там нататъка гледай да действаш повече очи в очи, отколкото по нета.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ние не можем да ти кажем дали между вас може да се получи нещо само от това, че ти е дала фейсбука си xD Общувай повече с нея, излизайте на кафета. По държанието и ще разбереш дали е привлечена от теб, или не. И избявай нещата да се развиват в интернет

П.П. Има много хора, които нямат скайп

--------------------------------------------------------

Запознали сте се преди година, ама отношенията ви кви са - говорите ли си, разбирате ли се, тя знае ли ти името? Иначе тва, че ти е дала фбто си нищо не значи. За скайпа може наистина да няма, а и може в началото малко да се е притеснила и сега да е решила да замаже положението. Няма как да знаем ние. Просто общувайте, ама избягвай нет-свалките.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от kloely
    Запознали сте се преди година, ама отношенията ви кви са - говорите ли си, разбирате ли се, тя знае ли ти името? Иначе тва, че ти е дала фбто си нищо не значи. За скайпа може наистина да няма, а и може в началото малко да се е притеснила и сега да е решила да замаже положението. Няма как да знаем ние. Просто общувайте, ама избягвай нет-свалките.
    +
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

благодаря на вс които откликнаха със съвети ...
    проблемът ми е че съм мн срамежлив и нз кво да и пиша , преставете си като се видим на живо в дас как се чувствам ... ще съм много благодарен ако ми кажете дали тази тактика която съм измислил в фбк е подходящя - първо ще почна малко по малко да й харесвам снимките , а после ще започна с някое коментарче тук там , също имам фбк на една от най добрите й приятелки и ще се опитам с нея ...
    дано не съм отгечил форумците с това , но за мен е важно
    благодаря на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си