- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Скраб за тяло с кафе и розмарин
Ето една рецепта, която не само ще ви помогне да елиминирате целулита, но и ще тонизира, стегне и освежи кожата ви:
Половин чаша едро смляно, силно кафе се смесват с половин чаша айрян, 1 ч.л. захаросан мед и 15-20 капки масло от розмарин. Скрабът се нанася на тялото с леки масажни движения (без фанатизъм), като обикновен ексфолиант - най-голям ефект ще има след сауна или горещ душ. Можете да го оставите да престои върху кожата за 10-15 минути, така действието му ще се подсили.
E, какво мислите, някой правил ли го е и има ли ефект и кога се забелязаха първите резултати ?
Съдбата помага на смелите !
Пробвала съм до сега само с кафе/кафе+захар/кафе+морска сол и мога да кажа, че кожата става много мека и хубава, но не знам дали има голям ефект срещу целулитаНе съм го пробвала с мляко, мед и маслото...но и без тези неща съм много доволна, ако го пробвате няма да сгрешите
![]()
По принцип ексфолианта не се държи,отмива се след като намажеш и масажираш малко да речемАз си правя с утайката от кафето през ден само върху бедрата тъй като там ми е проблема, после цапам антицелулитен гел.Във всеки антицелулитен продукт има кофеин.Когато е през ден кожата може да пожълтее ,но като спреш да нанасяш кафето и си връща нормалния цвят ,но определено има ефект
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
искам да попитам за целулита - ако се храня здравословно и спортувам и си правя масажи с кафе ще има ли ефект в премахването му и за какъв период от време горе долу ?
Съдбата помага на смелите !
По 'мама' форумите съм чела, че се прави всеки ден в продължение на около месец и вече се забелязвала подобрение.Първоначално написано от DesSsi
П.П: Може би със спорт ще стане по-бързо![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33