.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

География 2011

Здравейте!
    Как мислите тази година матурата по география лесна ли ще е, според вас каква тема ще се падне за последната задача, подготвихте ли се вече? Как върви?
    Idwa den i wsichko se wrushta!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Тази година ще има драстично по-малко хора по география на матурата, всеки трети е с философия. Иначе ще си бъде, както минали години ако си учил ще е лесна, ако не трудна.
    Иначе на мен географията винаги ми е вървяла, уча я от малък и ми интересна и затова реших, а и уча география усилено.
    Петък ще правя пробна матура по география и ще видя, докъде съм въпреки че съм пререшил доста примерни варианта за матура все пак..
    Мисля си че темата ще бъде, някакъв регион, Югозападен навярно.. не знам защо мисля така.
    Вафла..

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Все едно да попиташ-Кога ще умрем,скоро ли ще е,подготвяте ли се?...Няма смисъл да гадаеш...Вместо да си губиш времето в догадки какво ще се падне,вземи си препрочети уроците,за да си подготвен/а за всякакви варианти...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

С всяка година матурата по география става по-трудна, така че няма да се учудя каквото и да ни зачукат.
    Има две неща, които са безгранични: женствеността и как да злоупотребяваш с нея.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Мисля си че темата ще бъде, някакъв регион, Югозападен навярно.. не знам защо мисля така.
    Аз съм на матура по английски де, ама да кажа, че и класната ми има такова предчувствие (тя е по география)
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мхм, след дълго ровене в нета установих, че региони са се падали... мисля, че може да се падне нещо население, селища ама кои знае. Въпрос на късмет! А за практическите задачи какво смятате, че може да се падне??

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Еми нищо не се знае ако учим ще я изкараме и на ме ми върви матурата и трябва да учим в тия дни дето идват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си