.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    тия са тип wayfare и според мен тези са подходящи само за слънчеви очила. на малко хора им отива тоя тип
    WE ARE NOT ANGELS!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Очилата не трябва да се повод за притеснения и комплекси. Винаги ще има хора които ще коментират, но това си е техен проблем. Щом ти се налага да носиш очила няма нищо лошо и срамно. Може и да има бъзици докато си малка, но малко като пораснеш ще видиш че никой няма да те коментира защото е съвсем нормално когато хората имат проблеми с очите да сложат очила.

Лова ти бас че в твоя клас има хора които носят очила или лещи докато не са в даскало...

Град
    София ;д
    Зависи сред какви съученици си, ако си сред съученици, които са недоразвити и се чудят къде да си избиват комплексите, ще ти се подиграват ама не им обръщай никакво внимание, не си заслужава да се ядосваш за глупости..

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Очилата не трябва да се повод за притеснения и комплекси. Винаги ще има хора които ще коментират, но това си е техен проблем. Щом ти се налага да носиш очила няма нищо лошо и срамно. Може и да има бъзици докато си малка, но малко като пораснеш ще видиш че никой няма да те коментира защото е съвсем нормално когато хората имат проблеми с очите да сложат очила.

Лова ти бас че в твоя клас има хора които носят очила или лещи докато не са в даскало...
    О, в моя клас има 13 от 30 човека с очила/лещи. Отдавна вече ми мина притеснението. Та, всички много ми се радваха на очилата и ми казваха, че ми стоят много добре. Моя приятелка си взе подобни на моите. Не можа да се сдържи ;D

Благодаря все пак на всички, оценявам съветите ви. )

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    ми нищо срамно няма
    най-малкото достатъчно много хора са с очила

като изключим здравословните прични...
    очилата могат да придават сексапил или ако щете по-интелигентен вид =]

ооо йес добре че не съм само аз :
    - с астигматизъм
    - да искам такива очила
    - да се притеснявам ( е аз щотот съм от малък град и хората са смотани )

Колко искам да си взема такива, че старите ми омръзнаха и се изтъркаха вече, обаче не искам лещи 'щот не съм комплексарка и не искам , пук и цайси ми стоят сладко и така де ... искам такива ама както споменах съм от малък град и освен едно момиче от мойто даскало което има шантав стил ( и всички я оглеждат от до всеки ден ) друг никой не съм виждала ама се замислям като ме кефят кво толкова ...

Начи вторите очила са пълен ташак. Първите са яки. Аз харесвам хора с очила. Споко, няма да ти се смеят.

Изглеждат малко хипстер.
    А да си хипстер е на мода.
    =
    Ти ше си модна
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Град
    In the heart of action.

Не знам, дали се заблуждавам, но май, от последно време, виждам доста момичета, с косите, малко в стил '' емо '' , да носят подобни очила, само че, без стъкла и са някакви по - шарени. Както и да е, на мен лично, очилата които си си харесала, на ми допадат много. И все пак, всички очила, седят различно на всеки човек. Щом си избрала тези, значи се харесваш, а това значи, че ти отиват. Важното е ти да мислиш, че изглеждаш добре с очилата си, а не другите, все пак, ти ще ги носиш.
    Аз също нося очила и си мислех, отначало, че ще съм доста смешна, макар и очилата ми да са доста стилни и наистина хубави, съответно и скъпи. Дори си купих лещи, понеже не исках да излизам с тях, но накрая се оказа, че дори ми придават повече чар. ; D Пък и, доста момчета мислят за секси, момичетата които носят очила. ; ) Накратко - не се притеснявай.
    Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .

Smile preporu4vam ti...

q si sloji tezi koito si si gi izbrala haresvaise kakvato si golqma rabota kakvo mislqt drugite tiq s tazi ramka sa super tezi koito ne si izbrala sa grozni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си