- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Очила - възприемане и притеснение...
тия са тип wayfare и според мен тези са подходящи само за слънчеви очила. на малко хора им отива тоя тип
WE ARE NOT ANGELS!
Очилата не трябва да се повод за притеснения и комплекси. Винаги ще има хора които ще коментират, но това си е техен проблем. Щом ти се налага да носиш очила няма нищо лошо и срамно. Може и да има бъзици докато си малка, но малко като пораснеш ще видиш че никой няма да те коментира защото е съвсем нормално когато хората имат проблеми с очите да сложат очила.
Лова ти бас че в твоя клас има хора които носят очила или лещи докато не са в даскало...
Зависи сред какви съученици си, ако си сред съученици, които са недоразвити и се чудят къде да си избиват комплексите, ще ти се подиграват ама не им обръщай никакво внимание, не си заслужава да се ядосваш за глупости..![]()
О, в моя клас има 13 от 30 човека с очила/лещи. Отдавна вече ми мина притеснението. Та, всички много ми се радваха на очилата и ми казваха, че ми стоят много добре. Моя приятелка си взе подобни на моите. Не можа да се сдържи ;DПървоначално написано от Nakadah
Благодаря все пак на всички, оценявам съветите ви.)
ми нищо срамно няма
най-малкото достатъчно много хора са с очила
като изключим здравословните прични...
очилата могат да придават сексапил или ако щете по-интелигентен вид =]
ооо йесдобре че не съм само аз :
- с астигматизъм
- да искам такива очила
- да се притеснявам ( е аз щотот съм от малък град и хората са смотани )
Колко искам да си взема такива, че старите ми омръзнаха и се изтъркаха вече, обаче не искам лещи 'щот не съм комплексарка и не искам , пук и цайси ми стоят сладко и така де ... искам такива ама както споменах съм от малък град и освен едно момиче от мойто даскало което има шантав стил ( и всички я оглеждат от до всеки ден ) друг никой не съм виждала ама се замислям като ме кефят кво толкова ...![]()
Начи вторите очила са пълен ташак. Първите са яки. Аз харесвам хора с очила. Споко, няма да ти се смеят.![]()
Изглеждат малко хипстер.
А да си хипстер е на мода.
=
Ти ше си модна![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Не знам, дали се заблуждавам, но май, от последно време, виждам доста момичета, с косите, малко в стил '' емо '' , да носят подобни очила, само че, без стъкла и са някакви по - шарени. Както и да е, на мен лично, очилата които си си харесала, на ми допадат много. И все пак, всички очила, седят различно на всеки човек. Щом си избрала тези, значи се харесваш, а това значи, че ти отиват. Важното е ти да мислиш, че изглеждаш добре с очилата си, а не другите, все пак, ти ще ги носиш.
Аз също нося очила и си мислех, отначало, че ще съм доста смешна, макар и очилата ми да са доста стилни и наистина хубави, съответно и скъпи. Дори си купих лещи, понеже не исках да излизам с тях, но накрая се оказа, че дори ми придават повече чар. ; D Пък и, доста момчета мислят за секси, момичетата които носят очила. ; ) Накратко - не се притеснявай.
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
q si sloji tezi koito si si gi izbrala haresvaise kakvato si golqma rabota kakvo mislqt drugite tiq s tazi ramka sa super tezi koito ne si izbrala sa grozni