и си ги поръчах днес като ходих на преглед. НО супер много се притеснявам как ще ме възприемат приятелите ми и съучениците ми. Сигурно ще си мислят, че съм пълна идиотка, че искам такива рамки за очила :Х. Повечето ми приятели знаят, че ще слагам очила, но си мислеха, че ще са нещо такова: http://www.vratovrazka.bg/images/sto...sses-p8810.jpg
И сега като се явя с тези очила, които съм си харесала сигурно ще ме гледат все едно съм паднала от Марс :Х. Тези рамки, които си поръчах скоро започнаха да се носят доста по - често, а и на мен ми харесват. Хареса ми и как ми стоят, въпреки че все още не мога да се възприема с очила. А най - лошото е, че очилата ще трябва да ги нося почти през цялото време, защото имам астигматизъм. Исках поне като ще нося очила през повечето време, да са някакви "по - модерни", поне да не съм като идиот.. До сега ревах, щото просто не знам как ще отида в петък с очилата :Х. Не ми беше проблем вчера да нося очила, даже се радвах, ама сега просто ми е супер притеснено как ще ме възприемат. Приятелите ми няма да ми се изсмеят или нещо такова, те половината носят очила като тези последните, които показах... Но другите в училище просто не знам какво ще ми кажат :Х:Х:Х...
Не знам и аз какъв съвет може да ми дадете.. Исках да споделя и да видя мнението на неутрални хора. До сега наще ме успокояваха, ама нали са ми родители, няма да ми кажат, че ще ме спукат от подигравки или нещо такова... Оффф.