.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Избор на училища в София!!!

Здравейте.В момента съм 9ти клас,а другата година сигурно ще живея в София.Та молбата ми е да ми препоръчате някои що годе добри училища в София(без математически,разбира се).Ще ви бъда много БЛАГОДАРЕН.

Град
    around the world !
    Казваш кво учиш в момента, къв профил търсиш горе-долу и хората от София ще ти препоръчат някви училища, защото избор колкото искаш

Ми аз сега уча в ПМГ(математическа),но сега бих искал някоя езикова или някое обикновенно училище.

Приятелю аз съм 8 клас и уча в 32Соу.
    Засега съм доволен.Даскалото е с много приятни хора и учители.

Ами да ти кажа,като видях сайта на 32соу ми направи добро впечатление.Ако има и други идеи,моля споделете.

Еми пич, мои приятели влезнаха в 22/7/18 и мога да ти кажа, че като ги сравнявам с мойто направо.....Базата е много по-добра.Ходил съм и в 3те училища.

Мерси,за информацията.

Ако има и други мнения,моля кажете.

Супер фен Аватара на iPurple
    E добре, ти като си в математическа мисля, че не можеш
    да се запишеш в нито едно от горе изброените училища,
    защото те също са с езиков профил и в 8 клас не учат
    разказвателни предмети.. Ти в 8 клас учил ли си разказвателни
    предмети??
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Ами 8 клас не съм учил разказвателни,но видях програмата за 8ми клас на 32соу -и те не са учили разказвателни и си мисля,че може и да ме приемат.Ето виж. http://www.school32.com/8_klas_bg.html

На ако имаш други предлажения,сподели.

Оооууу пич....Мале са видях, че си с Математика... Няма как да влезнеш в тия училища тед ти изброих...Съжелявам.

Повече от фен
    Да наистина.... не знам дали ще може до 9 клас в математическа и после - езикова. Но все пак виж на сайта на училището, трябва да има телефони за връзка, обади се и питай направо там. Може и да може (:
    Ако пък не става - общообразователно училище.
    И все пак, не е ли по - добре пак да си си в математическа, отколкото общообразователно ? Говоря ако не става за езикова, де (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Благодаря ви за отзивите,но мисля,че мога да влезна в някое соу,защото вижте програмата на 8 клас(32соу) http://www.school32.com/8_klas_bg.html
    Моята беше същата.

Еми пич няма как да влезнеш, щото той един приятел сега е в полиграфията и искаше да влезне в мойто, ма му казаха, че трябва да е с езиков профил.....Но обади се опитай се.(може пък след 9ти клас да може)

Eми добре,все пак мерси.Само да ти кажа,че и аз в момента съм с езиков профил с английски.8 клас имах по 18 часа седмично.

Ами значи ше можеш.

Ами супер,мерси за инфото пич.Ако има и други мнения.

Един приятел ме посъветва да опитам в 1 или 2 Английска.Какви са вашите мнениа за тези две гимназии.Много ли е трудно и ката цяло добри училища ли са?

Супер фен Аватара на iPurple
    За първа английска няма шанс просто..
    там няма места, а и все пак децата сто години
    са учили да изкарат бал за там няма да
    те вземат..
    Ако не ми вярваш звънни на директорката
    ще видиш какво ще ти каже.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Ами за 2 английска дали ще е възможно да влезна. Ако има места де.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си