- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Матов маникюр!!!
Този на есенс мисля, че беше някъде между 3 и 4 лева.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Аз отдавна имам матови лакове - на Мода. Но като се лакирам и матовият ефект до другия ден го няма.
Аз току що си купих матовия топ лак на есенс и стана просто превъзходно![]()
![]()
!!!!! Беше 3.70 . Купих и още няколко "матиращи" лакове с цвят, но нищо не стана
. Благодаря на всички!
me toooПървоначално написано от mayaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
Rebirthing, уникално добре се лакираш!![]()
+1 .. лакът е нанесен супер равномерноо ..Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
А някаде в София има ли ако може по конкретно място защото много се запалих по тези лакове![]()
Откъде вееееееПървоначално написано от mayaaa
Има ли ги в Пловдив за такиво лудо-ниски цени
![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Отиди в първия магазин за гримове и попитай. Търси топ лака на есенс щото другите за нищо не стават. Продавачките не знаят нищо и ми продадоха обикновени лаковеПървоначално написано от italian55
!
Moda имат матови лакове, които струват под 1.50лв. На тях пише "Маtte". Имат и велурени лакове - на тях пише "Suede".
Топ лак с матиращ ефект Essence има в DM.
Ето така изглеждат матовите лакове Moda:
![]()
МссссссссПървоначално написано от girl91
А на мене една продавачка ми продаде от онея там пукащите се лакове
![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Те кои са и колко струват? Знам им ефекта, но не знам коя марка ги дават изгодноПървоначално написано от SexyBitch
![]()
На Perfect има такива напукващи, но не знам колко точно струват, към 4лв. май.Първоначално написано от MeLikesPie
Какви са тия лакове? Може ли снимка.Първоначално написано от SexyBitch
Какви са тия лакове? Може ли снимка? Благодаря!Първоначално написано от SexyBitch
Ето какво ми се получи с матовия на Есенс: (самооо предупреждавам: лака ен ми е добре нанесен, снимката е гадна и искам само да ви покажа що-годе ефекта)
http://prikachi.com/images/945/3134945F.jpg
Оле жесток е! А как се води? Смисъл като отида в магазина за какво да питам? Напукани лакове или нещо друго?Първоначално написано от vampire_girl_
Много ми хареса и ще си взема и аз такъвПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
И как става? Отдолу някакъв друг цвят ли се нанася?Първоначално написано от mayaaa