.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo
    Жалко, че от форума не сме от един град, защото познати, непознати всички тук гледам, че сме единни и ако го спипаме този, му е спукана работата. Ако полицията разбере кой е ти не искай да правят нищо. Отиди с 4-5 фитнес приятелчета и се разберете. Такива хора винаги са сами. Така, че можеш да пробваш и този вариант. Може и като излизаш с баща ти да звъннеш на номера и да видиш дали му звъни телефона. Излизаш от входа и звъниш в същото време. Ако му звънне ясна работата

offtopic: леле измислих доста добър съвет очарован съм
    хехе...доста добър съвет Ще го използвам

Град
    София
    Полиция.Тва с приятелите-фитнесманяци не е гаранция,щото днеска ще го пребият,но утре той ще те изнасили сещаш ли се...

Задължително си купи лютив спрей и го носи във външен джоб, така че да може да го извадиш за секунди.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Полиция.Тва с приятелите-фитнесманяци не е гаранция,щото днеска ще го пребият,но утре той ще те изнасили сещаш ли се...
    +1 Дори със сигурност ще реши ''да ти го върне'' Освен ако приятелчетата ти не го оставят инвалид,ама тва вече е много лошо...

Ох милата... добре си направила, че си дала номера на полицията.Ако го видиш пак пред блока се обади на ченгетата да го хванат пред вас.Това според мен е най-добрия вариант!

Offtopic: И аз „снесох'' нещо мъдро.
    Be natural, don't copy people that aren't better than you!

Цитирай Първоначално написано от van1
    Задължително си купи лютив спрей и го носи във външен джоб, така че да може да го извадиш за секунди.
    Това или нож,така че ако пробва нещо, директно го наръгай в репродуктивните орехчета, че да видим дали ще има мерак след това!

Град
    Ивагакуре
    Не че нещо, ама авторке, реакцията на родителите ти е доста тъпа.. "само съсед", ама друг път..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от ludiqtzubar96
    Това или нож,така че ако пробва нещо, директно го наръгай в репродуктивните орехчета, че да видим дали ще има мерак след това!
    Нож, ама друг път. Като й го вземе от ръцете, става 100 пъти по-зле.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си