.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен

Хининова вода - ВСЕКИ ДЕН!!!!!!!!!!

Когато започне пролетната ваканция смятам всеки ден по веднъж да напръсквам косата си с хининова вода, защото искам наистина много интензивен резултат за 10 дни косата ми трябва да е порастнала с 2 см поне ... а за един месец с -4-5 .. като се има предвит, че моята коса ппц расте по половин един сантиметър на месец ... Та дали това ще помогне? Или ще усложни косата и ще се претовари от толкова много хининова вода може ли да се получи нежелан резултат?

Повече от фен Аватара на valll
    няма начин за 10 дни да порасне с 2 см

Повече от фен
    иска се постоянство .... тука за 10 дена нищо няма да стане : )

Повече от фен
    Ами ако 2 месеца подрет или 3 използвам всеки ден хининова вода има ли шанс косата ми д апорастне с 5-6 см?

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    ^ Едва ли . Но пък зависи и от самия косъм, но пак ти казвам - едва ли . Не може да очакваш чудеса . Ако за месец косата ти расте с 1 сантиметър, тоест за 3 месеца - 3 сантиметра, не може да очакваш толкова голям ефект, поне така мисля аз .

предвит => предвид
    половин един сантиметър => половин-един сантиметър
    претовари => предотврати
    Love is everything!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Съмняваме колкото и бързо да ти расте косата , от хининовата вода да покаже толкова бързо резултат.. Иска се постояннсто , щом толкова искаш да ти започне да ти расте бързо косата , не я тормози , почни да си ползваш хининова вода... но чак всеки ден .. много ми се струва , но ти най-добре ще си прецениш , дали ще ти се омазни косата от толкова честото ползване или не
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    по-скоро през ден.... и не се вманиачавай толкова много в желания резултат...Никой тук, няма как да знае дали твоята коса ще порасне с 2-3 см повече, или ще порасне с 1-2см...всичко си е индивидуално...

Мега фен Аватара на mynichka
    Ехехехе много се изсили, къде за 10 дена ще ти порасне 2 см. при положение, че ти расте с половин см на месец . Аз не харесвам хининовата вода- косата изтънява и не забелязвам да расте повече
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Какво толкова се вманиачавате не мога да разбера.Едната иска да отслабне за една седмица, другата да и порасне косата с 2см. за 10 дни..Няма как да стане това.И защо е толкова жизнено важно да порасне за 10 дни? Ако искаш пръскай по 5 пъти на ден, ефектът няма да се увеличи, толкова ли не можеш да се сетиш сама?
    Всяко едно нещо в прекомерни количества е вредно.Така че си прави сметка колко често я ползваш.На някои хора се омазнява косата от хининовата вода, затова не е хубаво да се ползва всеки ден.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

за да ти стане косата по-дълга си прави често маски за подхранване (аз си правя следната маска - хума,кисело мляко,мед и бадемово масло на Икаров и съм много доволна от маската) ,също си прави масажи на скалпа докато си под душа . Не очаквай косата ти да порасте с 5см за месец -няма как да стане това,но като я поддържаш здрава тя ще ти се отблагодари

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако щеш всеки ден си изливай по едно шише, пак НЯМА да стане!!

Няма да мръдне!

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    претовари => предотврати
    Това са две съвсем различни думи ..
    Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bbabyy
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    претовари => предотврати
    Това са две съвсем различни думи ..
    Ок, де ... не виждам мн добре .

Напълно съм съгласна с mynichka
    Love is everything!

Повече от фен Аватара на Greshka
    Според мен може да използваш хининовата вода всеки ден, но не очаквай невиждани резултати.Ще расте по-бързо обаче не чак по твоите критерии.Бъди малко по-търпелива и ще имаш дълга коса, но трябва да ходиш и често на фризьор, за да премахва нацъфтелите краища.

Не чакай за десет дни - 2 см. О.о
    но за по-бърз растеж,можеш да добавиш и маски с тривитаминол

моята косса ме изненада приятно
    много бавноо расте ,,, за 1 година .. растеше към 4 см най-многоо !
    напоследък почна без да я третирам с нещо за 1 месец порасна с около 5 смм

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Невъзможно е за 10 дни с 2 см да порастне Но не пречи ако всеки ден и слагаш Хининова вода и отделно правиш някакви маски, да порастне доста за 1-2 месеца

Аз преди 1 месец се подстригах доста, но понеже съм на мнг балове май месец вкл. и на приятеля ми искам да ми порастне доста до тогава - два месеца са. Слагам си редовно хининова вода от.. вчера (преди 1 година слагах - доста беше порастнала), поръчах си маската ла Lоrys със змийско масло, защото четох, че е хубава, а и аз доста си третирам косата с преси (вече ги спирам ;д), както и ще правя маски с бадемово масло и ако си купя и Тривитаминол... Колко смятате ще може да порастне за 2 месеца ??
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си