.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

мазна коса

Някой може ли да ме каже някакъв шампоан.Косата ми е много мазна а искам да е блестяща и здрава.Иначе моята коса е много дебела и стърчаща навсякъде .Моля за помощ!!!

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Като за начало вземи я подстрижи като и филираш крайщата,моята много бързо се омазняваше преди и откакто я филирах нямам този проблем с нея,и си вземи този шампоан: http://static1.framar.bg/product/201...t-shampoo6.jpg

Много съм доволна от него.

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Можеш да се боядисаш руса. Това ще я изсуши.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Повече от фен Аватара на mine
    От скоро ползвам този шампоан :

http://www.bgdrogeria.com/index.php?...oducts_id=2431

Води се за мазна коса и против себорея..
    Попринцип косата ми се омазнява на 2рия ден..Смисъл ако се изкъпя в Понеделник в Сряда косата ми вече е ужасна мазна..Днеска по принцип трябва да се къпя(и се изкъпах де) обаче косата ми беше все едно съм се къпала вчера..

Нищо не губиш.. Не е някакъв скъп.. Предлагат го във всеки втори супермаркет и не е скъп..

Your choice

аз ползвам и много ми помага има различни видове вземи си шампоан и балсам по 8 лева са маи или по малко по 500 мл и я мий през ден 2 на мен мега много ми помага

Преди 1/2 месеца и аз имах същия проблем и ми препоръчаха две маски: на гарниер - фруктис, и на лореал - елсев. Аз лично ти препоръчвам тази на лореал. Изтеглих няколко картинки но много ме е яд, че не можах да ги кача

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си