- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
Оу...значи в ПГХ и ХВТ "Д.И.Менделеев" Варна. Знаете ли нещо за това училище. Учители,база,ученици и подобни.
аз кандидатствам в 91НЕГ , I AEГ и 35СОУ с немски (в София) и искам да знам ако някой учи там да ми даде обективно мнение
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
всъщност за 91НЕГ и за първа английска знам така че ако може за 35-то СОУ ?
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Еми, сградата не е кой знае какво , за базата им не знам, не съм влизала. Като цяло химията не е училище, което да се води елитно, много хора са там, защото бала не им е стигнал за никъде другаде, друго няма да казвам, защото не уча там. Трета мисля, че е много по-добър вариант в случая, познавам доста можещи хора оттам. Пета естествено е най-добре, тя се води и една от елитните, ноо не знам как си ги избрал/а така в едните се учи главно биология и химия, в 5-та ще учиш език?!
Някой за Езиковата в Ловеч?
Aз искам да питам къде се проверяват резултатите от първо класиране?
7klas.mon.bg ..
о.О до сега там гледах, излезнаха ми само оценките.
Когато пуснат резултатите , ще "изчезнат" оценките от там и ще се "появят" резултатите от класацията ;дд
значи не съм наясно с датите, щото мислех, че от 24ти излизат.
Gomene for the spam. ~
До 26-ти , ама както винаги ще си излязат в последния ден![]()
мисля, че не изчезват резултатите, ами просто отдолу под тях пише: "трите ти имена е приет/а еди коя си гимназия по еди кое си желание" (по памет говоря от миналата година, не съм сигурна)![]()
иначе аз кандидатствах в ЕГ "Пловдив" и ЕГ "Иван Вазов", някой друг за там има ли?
Последно редактирано от LanaDelRey : 06-25-2012 на 20:50
Аз искам в НПМГ, СМГ или 1АЕГ (София). Някой има ли мнения за тях?
Математическа гимназия "Гео Милев" ;Плевен, ДФСГ "Интелект" ;Плевен и Гимназия с преподаване на чужди езици ;Плевен
А когато си кандидатствал в друга област и ти дадат нов служебен номер, пак ли по същия начин проверяваш резултатите или има нещо различно?
az ve4e vidqh kade sam klasiran i6e m i go v tva na 7klas.mon.bg
I класиране:
КЛАСИРАН
по 1 желание
ЕГ "Пловдив"
Чуждоезиков,АЕ
някой друг там?![]()
Последно редактирано от LanaDelRey : 06-26-2012 на 11:03
Искам да попитам,когато желая да съм на 2 класиране..губя ли си мястото от първо?
ок де,ама как става ? тва за 2 класиране ако си приет на 1
какви документи,от каде да ги вземем,каде да ги дадем
4ЕГ "Фредерик Жолио-Кюри" с френскии!! Най-щастлия човек на света съм сегаа !! (ВАРНА) Има ли още някой приет тамм,пишете ми!!:*