- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не останаха свестни моми.. поне в България?
Откакто се държа като боклук и пълен лигльо всичко се лепи. С ръка на сърце ще кажа, че от 152 433 момичета, които познавам - една свястна няма![]()
![]()
хЪх...
Хм начина по който извартя думите ми е внушителен, но това няма нищо общо с реалноста охапаняк, защото аз се държа зле с тях откакто разбрах, че няма свяснаПървоначално написано от RoSKo0o0
ама то трее и да мислиш малко нестава само с писане
![]()
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Да, точно щото не те вълнува ми отговаряш и се опитваш да ми затвориш устата.
Разгледай си мненията и забележи как се редува псуване на момичетата и самонавиване колко ти е перфектен живота и колко си прав... И заучени 'затапващи' фрази.Достатъчно конкретна ли бях?
Принципно нямам какво да ти казвам, забавлявам се, скучно ми е.Не ми е нужно да ме питат , за да си правя кефа.
С намигване: Теоретика
Да не ме вълнува разбира се, просто го казвам чичеПървоначално написано от Afterbirth
И разбрасе, че ще ги пцувам това са заслужили това ще си ги споходи
А за живота ми си останал с грешно впечетление, защото не се навивам колко е перфекктен, а просто го сподделям
И аз си говоря съвсем свободно незнам кви филми кви заучени фрази бе мен
![]()
Тука искам да ми покажеш коя ми е заучената фраза, че нещо немога да се сета![]()
<-----<<<< ME
Говорите колко а не заспите и кколко да се заядете(не всичкки разбирасе)
<-----<<<< ME
Хахахахха, тамагочито продължава да писука и да си противоречи. Хайде, като искаш "конкретика" - зададох ти няколко въпроса, ама нещо ги подмина, сигурно не ти е достатъчно капацитета, за да ги осмислиш.![]()
Иначе си страшен пич - евала, всички ти се кефим и радваме, докато се обясняваш като обран еврейн и си мислиш, че си алфа.![]()
![]()
Аз спирам с ккоментарите, защото както очакквах дойдоха и напълно ненужните негативни коментари лишшени от истинскки смисъл пълни със негативизам![]()
Аз казах кквото исках да кажа и най-важното!!! Научих какквото трябваше да науча
Повече по темата няма да коментирам вие там си говорете квото искакте
И пак казвам кой ккъде ккога каккво какзал ама грам не ме вълнува
Айде със здрраве
!
<-----<<<< ME
Между другото имам един колега от курса, който благодарение на сърцераздирателна историйка като твоята, как адски много искал сериозна връзка и бил разочарован от жените и отчаян, и всичко останало, изеба половината ми колежки. 'Ма ти и т'ва не си се сетил да оползотвориш май.
Тва че всяка 2-ра пуши,пие и мисли че е готино е вярно. Както някой преди мен каза не търси всичко ще се нареди от самосебеси. А за отг на въпроса ти за момчето със скъсани дрехи и роза няма значение как е облечен стига да е този който искам бих приела розата ако ще и клошар да е, но да е този който искам. Ае късмет с твоята перфектна след като моя перфектен явно не мисли че съм перф за него
Е нали си видял кифлите и вече знаеш, че не търсиш такава? Еми какъв е проблемът? Срещал си момичета, оито не са за теб, еми тогава продължаваш търсенето и толкова. Какво си се зажалвал тука какви били жените? Еми тези долнопробните боклуци даже не заслужават тема да им правиш, не е ли така? Голяма работа, че няколко те отрязали.. Такъв е животът, търсиш, разочароваш се, пак търсиш и пак се разочароваш, но идва моментът, когато знаеш какво ТОЧНО търсиш и от какво имаш нужда. Тогава и търсенето става по-лесно.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ех, оправдания...
все на нещо външно трябва да прехвърлим вината като не ни са получава : )
REGGAE BOOM <3
И сега поздрави ли очакваш,че си богато и разглезено зубърче?
Проблема ти е,че много се хвалиш и гордееш.
И си прекалено надут.
Никой не обича такива хора,независимо от полът им и възръстта им.
Това,че пушат и пият не ги прави ''тъпи курви''.
Първо се научи да приемаш хоратa такива,каквито са и да се вгледаш в себе си,преди да почнеш да съдиш другите.
Ще му се метна на врата и ще му благодаря ..Първоначално написано от SturmUndSperm
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
щях да ти повярвам ако ме познаваше ..Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Определено не ти липсва самочувствие... там ти е проблемът. Интересно е как от горе-долу 3 милиона жени в тая държава няма и една достоина за теб.А ако непознат ми подари цвете на улицата... няма да го взема.![]()
Не питай за цената щом ти харесва представлението... И не е от значение с какво ще платиш: с долари, с карати или с живота си!!!
del
Нали понеже е пълно със свестни мъже ..![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
А мъжете не стават ли курвари?Първоначално написано от vuryss
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Да но много по трудно става свясно момче курвар, защото повечето се затварят в себе си, далеч от неморалноста и най-често НИКОЙ не ги забелязва каот индивиди. А момичетата в такава ситуация за да спечелят внимание и "интерес", стават въпросните индивиди![]()