.
Отговор в тема
Страница 7 от 12 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 297
    Град
    Варна, моретоо :)
    Откакто се държа като боклук и пълен лигльо всичко се лепи. С ръка на сърце ще кажа, че от 152 433 момичета, които познавам - една свястна няма
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Откакто се държа като боклук и пълен лигльо всичко се лепи. С ръка на сърце ще кажа, че от 152 433 момичета, които познавам - една свястна няма
    Хм начина по който извартя думите ми е внушителен, но това няма нищо общо с реалноста охапаняк, защото аз се държа зле с тях откакто разбрах, че няма свясна ама то трее и да мислиш малко нестава само с писане
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Да, точно щото не те вълнува ми отговаряш и се опитваш да ми затвориш устата.
    Разгледай си мненията и забележи как се редува псуване на момичетата и самонавиване колко ти е перфектен живота и колко си прав... И заучени 'затапващи' фрази.Достатъчно конкретна ли бях?
    Принципно нямам какво да ти казвам, забавлявам се, скучно ми е.Не ми е нужно да ме питат , за да си правя кефа.
    С намигване: Теоретика

Цитирай Първоначално написано от Afterbirth
    Да, точно щото не те вълнува ми отговаряш и се опитваш да ми затвориш устата.
    Разгледай си мненията и забележи как се редува псуване на момичетата и самонавиване колко ти е перфектен живота и колко си прав... И заучени 'затапващи' фрази.Достатъчно конкретна ли бях?
    Принципно нямам какво да ти казвам, забавлявам се, скучно ми е.Не ми е нужно да ме питат , за да си правя кефа.
    С намигване: Теоретика
    Да не ме вълнува разбира се, просто го казвам чиче И разбрасе, че ще ги пцувам това са заслужили това ще си ги споходи А за живота ми си останал с грешно впечетление, защото не се навивам колко е перфекктен, а просто го сподделям И аз си говоря съвсем свободно незнам кви филми кви заучени фрази бе мен

Тука искам да ми покажеш коя ми е заучената фраза, че нещо немога да се сета
    <-----<<<< ME

Говорите колко а не заспите и кколко да се заядете (не всичкки разбирасе)
    <-----<<<< ME

Хахахахха, тамагочито продължава да писука и да си противоречи. Хайде, като искаш "конкретика" - зададох ти няколко въпроса, ама нещо ги подмина, сигурно не ти е достатъчно капацитета, за да ги осмислиш.

Иначе си страшен пич - евала, всички ти се кефим и радваме, докато се обясняваш като обран еврейн и си мислиш, че си алфа.

Аз спирам с ккоментарите, защото както очакквах дойдоха и напълно ненужните негативни коментари лишшени от истинскки смисъл пълни със негативизам Аз казах кквото исках да кажа и най-важното!!! Научих какквото трябваше да науча Повече по темата няма да коментирам вие там си говорете квото искакте И пак казвам кой ккъде ккога каккво какзал ама грам не ме вълнува Айде със здрраве !
    <-----<<<< ME

Мега фен Аватара на babity
    Между другото имам един колега от курса, който благодарение на сърцераздирателна историйка като твоята, как адски много искал сериозна връзка и бил разочарован от жените и отчаян, и всичко останало, изеба половината ми колежки. 'Ма ти и т'ва не си се сетил да оползотвориш май.

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Тва че всяка 2-ра пуши,пие и мисли че е готино е вярно. Както някой преди мен каза не търси всичко ще се нареди от самосебеси. А за отг на въпроса ти за момчето със скъсани дрехи и роза няма значение как е облечен стига да е този който искам бих приела розата ако ще и клошар да е, но да е този който искам. Ае късмет с твоята перфектна след като моя перфектен явно не мисли че съм перф за него

Град
    Варна, моретоо :)
    Охапаняк

хЪх...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Е нали си видял кифлите и вече знаеш, че не търсиш такава? Еми какъв е проблемът? Срещал си момичета, оито не са за теб, еми тогава продължаваш търсенето и толкова. Какво си се зажалвал тука какви били жените? Еми тези долнопробните боклуци даже не заслужават тема да им правиш, не е ли така? Голяма работа, че няколко те отрязали.. Такъв е животът, търсиш, разочароваш се, пак търсиш и пак се разочароваш, но идва моментът, когато знаеш какво ТОЧНО търсиш и от какво имаш нужда. Тогава и търсенето става по-лесно.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

ех, оправдания...
    все на нещо външно трябва да прехвърлим вината като не ни са получава : )
    REGGAE BOOM <3

Град
    София
    И сега поздрави ли очакваш,че си богато и разглезено зубърче?
    Проблема ти е,че много се хвалиш и гордееш.
    И си прекалено надут.
    Никой не обича такива хора,независимо от полът им и възръстта им.
    Това,че пушат и пият не ги прави
    ''тъпи курви''.
    Първо се научи да приемаш хоратa такива,каквито са и да се вгледаш в себе си,преди да почнеш да съдиш другите.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Свестни моми има,ама няма кой да ги види....

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Защо не останаха свестни моми.. поне в България?

Цитирай Първоначално написано от SturmUndSperm
    Та.. ако едно момче.. да кажем с работни скъсани дрехи, изцапано ви поднесе роза, как бихте реагирали?
    Ще му се метна на врата и ще му благодаря ..

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Та.. ако едно момче.. да кажем с работни скъсани дрехи, изцапано ви поднесе роза, как бихте реагирали?
    Някой е отчаян..

Колко комплексари има в тая тема, не е истина..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на Hilary_

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Някой е отчаян..
    щях да ти повярвам ако ме познаваше ..

Определено не ти липсва самочувствие... там ти е проблемът. Интересно е как от горе-долу 3 милиона жени в тая държава няма и една достоина за теб.А ако непознат ми подари цвете на улицата... няма да го взема.
    Не питай за цената щом ти харесва представлението... И не е от значение с какво ще платиш: с долари, с карати или с живота си!!!

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension

щях да ти повярвам ако ме познаваше ..
    Което е леко невъзможно, сеш' ли се.

Все тая.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    World Wide Web
    del

Нали понеже е пълно със свестни мъже ..
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    World Wide Web

Цитирай Първоначално написано от vuryss
    Повече свесни мъже има! Просто те се затварят в себе си, изолират се от простотията и никой не ги забелязва. А повечето момичета като видят че немат достатъчно внимание стават "квартални принцеси" и така си зимат вниманието.
    А мъжете не стават ли курвари?
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Да но много по трудно става свясно момче курвар, защото повечето се затварят в себе си, далеч от неморалноста и най-често НИКОЙ не ги забелязва каот индивиди. А момичетата в такава ситуация за да спечелят внимание и "интерес", стават въпросните индивиди

^ Има разлика между свестни и темерути, сори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си