.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Хуморът идва, като щит срещу тъгата ..

Много ви моля , спешно ми трябва Есе на тема ( Хуморът идва, като щит срещу тъгата ) ..

П.П: Благодаря Предварително
    Женско съм! You're so hypnotising Could u be the devil? Could you be an angel ?Your touch magnetizing .. Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison ..

ами нека помисляяя ще се опитам да помогна но ще ми разкажеш ли по подробно мерси.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Ох, пишете си сами домашните бе хора !

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    ^ не става дума за това...аман от готованци..
    и да не говорим колко е елементарна темата
    аз мога да напиша (естествено няма да го направя, защото нямам кога да уча за изпити, пък ше се занимавам с глупостите ви), ама ако поверва шефката, че си го писал ти...хахха

И за твое нещастие ( iLovePussyJuice ) .. Написах го сама просто не бих имала нищо против от малко помощ .. А след като ти няма, с какво да ми помогнеш се прави на интересен на някой друг
    Женско съм! You're so hypnotising Could u be the devil? Could you be an angel ?Your touch magnetizing .. Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison ..

В 5. клас имах да правя есе и до колкото си спомням учителя беше казал да гледаме от интернет, да питаме нашите роднини.Може също така да вземеш пример от книга или от някой твой приятел
    Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си