- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЗАПОЧВАМ ОТ УТРЕ !
Такива теми трябва да се трият. Не виждам как правенето на секс на по-малка възраст вреди повече от нелепи диети.
Абе вие сте луди...ква е тая диета.. не ще припадаш,та не знам кви ше ги вършиш,това за възрастен човек е много вредно,пък за тинейджър си помисли..ама какво сме седнали да им наливаме мозък в простите глави,като са решили,че е полезно да се вталяват с целодневен прием на плодове и чай,те като си изпатят,ще се вразумят,ама ще е късно..нали знаете-човек си пати от акъла!![]()
• Обичай,за да те обичат! •
колко кг свалиПървоначално написано от iPurple
Съдбата помага на смелите !
Да, вредно е. ЕСТЕСТВЕНО, че е вредно.
Плодове и чай? Мислите ли, че ако беше полезно, нямаше всички да караме на това? 2-3 дена за пречистване - окей, въпреки че после се чудите що сте уморени и нямате енергия за нищо, обаче да ми отслабваш с тоя дебилен начин... После защо всичко й се лепяло - еми, като си тормозиш тялото и то не знае кога пак ще благоволиш да му дадеш нещичко, то се запасява.
А като прочетох за ония родители, дето са го правили... е, тотално се убедих, че всичко си идва от семейната среда.
Леле, леле..! То без думи да останеш. Много компетентни, много нещо! Може ли някой да ми каже как един плод би навредил на организма??? По вашата логика един жив вегeтарианец нямаше да е останалПо-горе ми се мярна един коментар, че имало диети, в които се тъпчеш като прасе .... е нали целта е да слабее, а не да става прасе
диетата е горе-долy добра, дори съм се замисляла да я правя.
До момичето отворило темата: С такива диети не се прекалява, защото организма привиква към глад и след приключване при първото ти преяждане може да стане опасно (преплитане на червата)... ЗАХРАНКАТА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА ако си решила да правиш диетата!!!другото много важно е спорта! От опит мога да ти кажа че без спорт само с диета се сваля 2 пъти по бавно (личен пример лятото правих строга диета с мноооого спорт съчетана... преди 2 месеца повторих тая диета без никакъв спорт - сваих 2 пъти по малко.
... за резултатите предполаган че ще са някъде към 0,5 кг за ден може и повече, ако спортуваш повече разбира се...
Аз лично ти желая много успех![]()
Нана, един плод няма да навреди, естествено, защо ми изопачаваш думите? Казвам ти го като човек, който яде поне 2 различни плода на ден и по 5-6 зеленчука.
Обаче е супер вредно да караш само на плодове! Какво има в тях? Вода и захар. Много полезно, просто... такава енергия дава, че ще полетиш!
виж, попринцип не подкрепям драстични диети от опит знам че голям смисъл от тях няма (йо-йо) ... обаче за да прибегне към тях значи детето яко е над нормата и иска по-бърз резултат (или поне аз така си го обяснявам) ако е поредната суетна по добре да хване 90-дневната и пей сърцеама ако има да смъква 20 кила много ясно че първо ще започне драстично да свали половината и след това на тая 90-дневната за да задържи сваленото (па може и още да сваля) аз поне така отсладнах близо 8 кг и ги държа
![]()
А като прочетох за ония родители, дето са го правили... е, тотално се убедих, че всичко си идва от семейната среда. [/i][/quote]
Добре де, сега за какво се заяждаш.... от семейната среда си идвало.... ти знаеш ли, че баща ми имашe високо кръвно, 5 години пиеше лекарства и като я направи тая диета, тоест спря солта и всякакви вредни храни и мина за един месец да плодове и зеленчуци, вече от близо 3 години няма никаква нужда от лекарства, а си яде всичко. Майка ми пък имаше доста килограми за сваляне, така че... и тя сега си е много добре, не е качила почти никакви килограми ( може би един - два, не то е нормално ) (:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
на мен ми е интересно какво стана с авторкатапродължаваш ли с режима ? колко време мислиш да изкараш така и (ще)спортуваш ли нещо ?
Възрастни хора гладуват. Прекрасен пример за една тийнейджърка.
Изобщо не ми давайте за примери разни диети от книга, озаглавена "Гладът-приятел и лекарство".
Колко от вас са си пуснали пълни кръвни изследвания преди това, м?
Аз ! Изследването на кръвта показваше хемоглобин 131 преди и 137 след, всичко друго беше почти същото, преди и след. Правих си също и изследване на урината, разлика имаше само в pH-то, 5 преди, 7 след. Ехография на коремните органи показваше, че всичко е наред, преди и след. Със сигурност може да се каже, че нещата след, бяха по-добри, въпреки, че съм нямала кой знае какви здравословни проблеми.Първоначално написано от PinkPan7her
Момиче, с тая диета ще се съсипеш, бе!
Майната й на волята ти, това не е воля, това е глупост. Храни се пълноценно. Най-добрият начин да отслабнеш е съчетаването на ЛЕКА диета с ЛЕК спорт. Бавно, но сигурно. Ако искаш да смъкнеш 10 килограма за два месеца - ще успееш с това гладуване. Но на каква цена? Ще ти увисне кожата на 14 годишна възраст, ще ти се нацепи от стрии. Това ли искаш да постигнеш? Щот точно това ще е крайният резултат, гарантирам ти го![]()
Не бъди глупачка, не се отслабва за 5 дни. За ВСЯКО нещо се иска постоянство: Работа, учене, гадже, ДИЕТА.
Защо се самоизмъчваш и какво си мислиш, че ще постигнеш? Още на втория ден ще станеш сприхава.
Ако си с наистина наднормено кило, отиди на лекар! Не при мним диетолог, ЛЕКАР!
Може да имаш хормонални проблеми, може да напълняваш от стрес. Тези неща не се лекуват с чай и ябълки.
Жестоко е да си сред бурените цвете
И аз я бях правила тази диета и издържах точно два дена, но при мен беше само плодове и вода. След което сама се сетих, че никога нищо няма да стане с тва и започнах здравословно хранене.. сега съм с 4-5 кг надолу стегнато коремче и крака разбира се правя и упражнения и то не малко. Ще свалиш излишните кг и после ще започнеш да се храниш както преди и всичко ще се върне и няма да има полза от сегашния глад .. сигурна съм, че цял живот няма да издържиш само на плодове. Изключи от менюто си газирано и всякакви бързи закуски, пици, тостове, джобове и т.н.т и ще свалиш много и все пак ще бъде по-здравословно, а и ако не можеш без сладко пак можеш да си хапваш аз например всеки ден ям по малко шоколад и нищо ми няма.Иначе ако искаш да се чувстваш зле си прави тази диета.![]()
Ей здрасти! Сори за спама в темата...само искам да ти кажа,че режима на хранене е наистина много хубаво и полезно нещо,и наистина ще ти помогне!Но недей да гладуваш,това НЕ ПОМАГА,яж всичко!Обаче,ако мислиш,че примерно сладките неща наистина ти пречат да отслабнеш,спри да ядеш сладко,но едва ли ще постигнеш по-добър резултат..Поне при мен отслабването беше сравнително лесно..хапвах си всичко,просто си наложих режим на хранене,и правих физически упражнения,Знам кое е полезно за моето тяло,и кое не е ..ако бездействаш и гладуваш,пак нищо няма да постигнеш.Спазвай си режим на хранене,и си прави всеки ден физически упражнения,и ще видиш колко бързо ще отслабнеш!Само недей да гладуваш,защото резултата е само моменто,след това като си хапнеш нещо веднага ти се подува стомаха нали?Това са нереално свалени килограми,все някога пак ще започнеш да ядеш всичко,и ще видиш колко бързо ще напълнееш.Така че...ако искаш послушай моя съвет,но пак ти казвам,ти си знаеш кое е добре за твоето тяло..всеки отслабва по различен начин.Успех ти желая!
Ама си само тиПървоначално написано от Rebirthing
Аз ходя периодично на кръвни изследвания - по друга причина, но да кажем, че съм запозната. Но има хора, които не знаят какво е хемоглобин, камо ли да си пуснат изследвания. Ще си кажат "Ъ, за кво са ми тия кръвни, яяя, само ще се разправям".
![]()
За к'во са ми? Диетата е за сланината, не за кръвтаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Шегувам се и сори за оф топика![]()
Жестоко е да си сред бурените цвете
По "Метрополис" гледах за някакъв сърбин, който не бил ял нищо от 1 година, гледал слънцето по 45 мин на ден и се зареждал с енергията. Даже почнала да му расте коса на оплешивялото теме. И също слагал вода на слънце няколко часа и след това я пиел (слънчева вода, била много полезна...)
Една друга пък си пиела урината и се чувствала много добре и т.н, вие тука се вайкате за чай и плодове.... Всеки сам си преценява за себе си.
Лол диетата ми се вижда стра6на направо![]()
но все пак ти си решаваш аз ли4но не бих се подложила на такова нещо
<3 OBI4AM TE <3
Еха! Това се казва воля! Подкрепям те напълно... доста си е трудничко !![]()
четох в друг форум, че с това плодолеччение можело да се свали около 10 кг за 20 дена - според вас възможно ли е ?
Съдбата помага на смелите !