- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Разтегната дупка на ухото
Здравейте,
преди няколко месеца ми се беше
възпалила едната дупка на ухото и
се поразшири. Сложих си обеци от
сребро/с винтче/ и се оправиха, но
сега като зарастна, дупката седи някак
разтегната... та на някой да му се е
случвало? Според вас ще си възвърне
ли размера?
Моите от години не са дупки,а като чертичкине знам как да го обясня де
![]()
^Това мисля се получава при редовно носене на дълги, тежки обеци.
Като цяло аз доколкото знам няма да си възвърне формата, но пък и няма да се разшири още повече!
Хах един път една щеше да ми откъсне ухото и стана такава дълга дупка и си стои като чертичка,а другата си е точка, а пък рядко нося тежки обеци и не си се оправя
Като съм била бебе съм дръпнала на майка ми обецата много силно и така й се е разширила дупката на ухото... повече от 20 години по-късно си стои разширена... тъй че... не, не се оправя.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Първо здравейте на всичкимойте дuпки на ушите нз защо но постоянно се разширяват.Пробвяай да ги махнеш за около седмица.
Аз най-много обичам такива обици,но дупките ми станаха такива от едни малки,кръгли,пластмасови обици (едно време ;д бяха модерни) и толкова много ги бях стегнала със закопчалките,че бяха ''влезли'' в дупкитеПървоначално написано от LipSy
така че внимавайте много с обиците
![]()
Нищо лично.но това е възможно най-грешният избор за пиърсинг ever .И то на момиче е съвсем идиотско-сори ако съм засегнала някого .И без коментариПървоначално написано от KakaoNaPrax
оо незнам, но многа гадно
щот едната ми е нормална,
а другата е малко по-голяма...
иначе не нося тежки обеци, но ми
се възпали и стана така...
и моята едната е по-голяма и то точно заради възпаление, но като имам обици не ли чи![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33