.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Не свършвам

Здравейте имам малък проблем... значи с приятеля ми правим секс от 3 месеца и до сега никога не е имало проблеми..но напоследък не мога да свърша... какво ли не правим.. къде ли не.. как ли не.. и не става не знам защо.. нз дали е по моя вина или не.. ако можете помагайте .

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka

Град
    Пловидив
    Аз мисля , че сеска е нещо което е много страстно и не се прави - " * двамата гледате ТВ* Офф скучно ми е ... ае се ебем - ОК ! " Аз лично предпочитам да се въздържам колкото се може повече и когато вече и двамата неможем да издържим , аз и разкъсвам парцалчетата и всичката тази сексуална енергия насабрана изригва и се получава нещо - У Н И К А Л Н О
    1.Отлепи
    2.Оближи
    3.Потопи

OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!

благодаря.. така и направих ме 2 дни почивка.. и беше невероятно 10x

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от milatatatatatata
    Само 2 дни Оо. Аз държа моя малко повечко, но след това изживяванео е върховно ;д.
    ^^^
    Бургас <3

Може да се е дължало на това,че си бил прекалено изморен,зитощен,напрегнат всеки има такива периоди :]
    Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    напълно прави преди мен..и аз като съм даржала моя по 4-5-6-7 дена без секс...и после като правим ни е много по-хубаво,от колкото като правехме преди всеки ден или през ден.Но и от една страна мъжете като не правят повечко дни и после свършват много бързо,но поне не всеки път е така при нас

Цитирай Първоначално написано от milatatatatatata
    ;d;d;d 2 дена мчееееее - как ли сте издържали 2 дена ... не мога да си представя - брао .... вия сте някакви машини

Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-
    И аз държа моя на сухо от една седмица и 3-4 дена ... и днес горко ми и тежко ми Предполагам, че още от вратата ш ме почне
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от TechnoAddicted
    Аз мисля , че сеска е нещо което е много страстно и не се прави - " * двамата гледате ТВ* Офф скучно ми е ... ае се е*** - ОК ! " Аз лично предпочитам да се въздържам колкото се може повече и когато вече и двамата неможем да издържим , аз и разкъсвам парцалчетата и всичката тази сексуална енергия насабрана изригва и се получава нещо - У Н И К А Л Н О
    Там от където се правиш че идваш,всички мразим такива като тебе.
    Can It All Be So Simple ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си