.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Повече от фен
    VESIITOO - мНОООГОО ти благодаряяяя :*:* ,но на дали ще мога сама да направяя този красив грим .. ии все пак .. споед вас хубаво ли ще стои с тези кафяви рамки с черен молив и спирала ..

И още нещо: Миглите са ми много дълги .. като сложа и очилата + спиралата = миглите се допират в стъклата .. Въпроса ми беше как да ги направя по-обемни вместо дълги ??

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Ето ти пример за момиче с кафява рамка. Съвсем спокойно може да използваш спирала и молив. http://www.fashioniconz.com/wp-conte...-Glasses-1.jpg

Колкото до миглите никога не съм имала такъв проблем, но може би ако ги извиеш повече, ще стане А за грима опитай и аз не мога да го направя точно като на картинките, но се справям някак си

Повече от фен
    Agaiin thankkk uu so muuchh .. [[ hug ]] :*:* Иначе хубаво момиче .. нека който се харесва да сложи негова снимка с очила .. аз няма да слагам,защото не се харесвам много ;д

Thanks за отговорите,днес ще си избирам рамки.
    Само да ви питам нещо:знам,че може да е тъп въпрос,но ако ми се подиграват заради очилата,не искам все пак да остана сляпа заради подигравките им(т. е. да спра да нося очила,като лекарката е казала ,,носи ги,за да виждаш,коато станеш на 20,,)?
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Повече от фен
    Тоест искаш да и отвърнеш ?? Понякога наистина е нужно .. но в повечето пъти според мен отстъпвай,защото умния винаги ще отстъпи на идиотите .. и запомни,че е важно ти да се харесваш !! На останалите им тегли майната !! :*

Град
    Ботевград
    Нося очила от 7 години.. Не ми пука кой какво мисли, никой до сега не ми е казвал, че ми стоят "ЗЛЕ" а точно обратното..

++ гледайте си здравето
    !!! скайп : brutal.lady
    - - капка любов.. цяло сърце!

Благодаря,и аз така мисля за очилата,трябва да се носят,все пак...
    Аз се чудя(офф,100 въпроса,сори ...) колко вида очила ще ми трябват,смисъл за компютъ,слънчеви,за четене,за всичко или само 1 вид?
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Оффф какво сте се затръшкали всичките?! В някаква истерия изпаднали всчки , някакъв ужас... мани ://///
    Какво толкова има за едни очила?
    Нося цайски от сигурно 5-6 годижна възраст. И сега нося , почти на 18 съм. Долу горе 10тина години става вече... Изобщо никой не ми се подиграва ( сами си правете изводи , колко интелигентен трябва да си за да се шегуваш с нещо такова ,но.. айде)
    Моите са правоъгълни ,черни са.Тънки рамки .Косата ми е кестенява , очите - сини . Какви са тия глупости от ваша страна : ''Ще ми се смеят '' , "' Дори и в нас не ги нося '' , '' Ужасна съм с тях , не мога да се гледам дори в нас '' .
    Вървете в някоя оптика , мерете различни модели , форма , цвят , всичко каквото ви интересува. Питайте.... и ще намерите , това което отговаря на вашите изисквания.
    Моите са с покритие и за компютър ( UV- лъчи и незнам си какво там още )
    Отиваш и казваш какво искаш...за какво са ви 1000 чифта очела ? Едни за PC , други за навън , 3ти за TV , други за училище...Вие в ред ли сте изобщо ?! .............

Имам само един чифт и са за всичко - четене , Pc , Tv , навън и каквото се сетите. Имам и най-обикнвенни слънчеви очела, за лятото .... И да , харесвам се с тях.Мога дори да твърдя ,че подчертават лието на пвоече хора ,които съм виждала да носят. А вие от какво се притеснявате? КОмплексарчета ли сте какво ? Не мога да ви разбера .. За какво ще ви се смеят? Кой ще ви се смее? Не мога да ви разбера и това е. Вземете се стегнете и си носете очилата , че да не се влошите .После с 3см дебелина на стъкло , да ви видя тогава...

Не се притеснявайте! Глейдате си здравето момичета и момчета .Това е най-важно !!!
    И да не е спам , грим не слагам много много попринцип. А ако сложа ,ще е молив + спирала. Е да ви имам проблемите ..... , колко пласта спирала трябва да сложите ,че да ви опират миглите в стъклата... мани и мода , гъзария и простотия....

Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Оффф какво сте се затръшкали всичките?! В някаква истерия изпаднали всчки , някакъв ужас... мани ://///
    Какво толкова има за едни очила?
    Нося цайски от сигурно 5-6 годижна възраст. И сега нося , почти на 18 съм. Долу горе 10тина години става вече... Изобщо никой не ми се подиграва ( сами си правете изводи , колко интелигентен трябва да си за да се шегуваш с нещо такова ,но.. айде)
    Моите са правоъгълни ,черни са.Тънки рамки .Косата ми е кестенява , очите - сини . Какви са тия глупости от ваша страна : ''Ще ми се смеят '' , "' Дори и в нас не ги нося '' , '' Ужасна съм с тях , не мога да се гледам дори в нас '' .
    Вървете в някоя оптика , мерете различни модели , форма , цвят , всичко каквото ви интересува. Питайте.... и ще намерите , това което отговаря на вашите изисквания.
    Моите са с покритие и за компютър ( UV- лъчи и незнам си какво там още )
    Отиваш и казваш какво искаш...за какво са ви 1000 чифта очела ? Едни за PC , други за навън , 3ти за TV , други за училище...Вие в ред ли сте изобщо ?! .............

Имам само един чифт и са за всичко - четене , Pc , Tv , навън и каквото се сетите. Имам и най-обикнвенни слънчеви очела, за лятото .... И да , харесвам се с тях.Мога дори да твърдя ,че подчертават лието на пвоече хора ,които съм виждала да носят. А вие от какво се притеснявате? КОмплексарчета ли сте какво ? Не мога да ви разбера .. За какво ще ви се смеят? Кой ще ви се смее? Не мога да ви разбера и това е. Вземете се стегнете и си носете очилата , че да не се влошите .После с 3см дебелина на стъкло , да ви видя тогава...

Не се притеснявайте! Глейдате си здравето момичета и момчета .Това е най-важно !!!
    И да не е спам , грим не слагам много много попринцип. А ако сложа ,ще е молив + спирала. Е да ви имам проблемите ..... , колко пласта спирала трябва да сложите ,че да ви опират миглите в стъклата... мани и мода , гъзария и простотия....

+1
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Повече от фен
    MimiKalcheff93 Здравей и на теб Мисля че не си разбрала за какво става въпрос .. На повечето от момичетата миглите им се допират в стъклата, не защото имат напластяване на спиралата върху миглите,а на това че самите мигли са прекалено дълги .. (поне при мен е така) Относно мнението ти .. права си .. по-добре сега,защото като се влоши зрението очилата ще се носят цял живот ..

Добра новина:днес меих едни очила и ги поръчах,ще ги доставят на 12 април.
    А ще ви питам сега как да си опазя очилата здрави?Та знам,да не ги нося по физическо,като спя и се къпя,ама иначе ми е чудно как ще ги опазя 1 год.?
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Имам, но почти не ги нося, не защото не искам, а защото рамките са ми тънки..такива бяха 'модерни' на времето, а на мен не ми харесват как ми седят.

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    Майко мила 3 страници с мнения и никой не е забелязал правописната грешка в заглавието..
    По темата: Гримирвам се най-често с черен молив (очна линия) на клепача и спирала.Очилата ми не са за постоянно, рамката е черна и ми харесва как стои с молива.

Очилата са толкова як яксесоар, направо не разбирам как може да ви е срам... аз нося от години и адски много се харесвам ,просто трябва да си оцелиш точната рамка.... имам даже приятелки, които ми завиждат, че съм късогледа, а те не са, и не могат да носят очила

Имат само един недостатък и ще го опища с две думи: 3D кино... някой да сподели как вижда през два чифта очила

за грима - бях чела някаква статия и след това я приложих и май е вярно... особено ако очилата са с непрозрачна и по-плътна рамка.... много добре стои с малко тъмни сенки на клепача/очна линия, спирала и без молив отдолу, защото очилата хвърлят сянка и изглежда все едно имаш големи торбички/сенки под очите.. задължително коректор под очите, който съвсем леко да изсветли цвета на кожата...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy
    А ще ви питам сега как да си опазя очилата здрави?Та знам,да не ги нося по физическо,като спя и се къпя,ама иначе ми е чудно как ще ги опазя 1 год.?
    Въобще не е толкова трудно, колкото ти се струва. Нося очила от година и половина. Никакви проблеми не съм имала. Рамката ми е толкова удобна, че не се и замислям дали ще ги повредя.
    А и никой не е казал, че трябва да изкараш една година с тях. Има хора, които си сменят рамките за разнообразие. Ако и самата рамка е по-ефтина, проблемът става още по-малък.
    Цитирай Първоначално написано от Ambrosia
    Майко мила 3 страници с мнения и никой не е забелязал правописната грешка в заглавието..
    По темата: Гримирвам се най-често с черен молив (очна линия) на клепача и спирала.Очилата ми не са за постоянно, рамката е черна и ми харесва как стои с молива.
    Това, че не сме направили забележка, не значи, че никой не е видял грешката. То и гримирвам не е особено правилно, но трябваше да се заядеш с другите.

Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy
    Мойте вече 4 год нищо им няма,чудно.. Прелитали са половин класна стая,мпадали са от метър и нещо..падали са навън..нищо им няма Просто гледай да не ги изпускаш,не ги давай мн мн на други хора,защото заради това мойте ми ги хвърлиха през цялата стая,а дори не ме беше викнал да ги хвана...

Благодаря за отговорите на въпросите ми!
    Сега знам всичко,само,че как да направя очите си по-малки(как да се гримирам),понеже като съм с очилата очите ми ще изглеждат големи(далекогледа съм) и в http://www.teenviewsofia.com/article...kakvo-ot-tova- прочетох,че трябва да си ги намаля,но искам да се гримирам със синьо(кафявото и бежовото не ми отиват много-много)?
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Повече от фен
    Извинявам се за правописната грешка. Чак сега я забелязах
    Радвам се,че темата ви хареса
    Един въпрос - По-добре ли ще стоят очила с черна рамка на кафява коса и очи или по-добре ще стоят очила с кафява рамка на кафява коса и кафяви очи ..
    Една приятелка пита .. тъй като и тя скоро ще си купи очила

Цитирай Първоначално написано от ___mimity___
    Извинявам се за правописната грешка. Чак сега я забелязах
    Радвам се,че темата ви хареса
    Един въпрос - По-добре ли ще стоят очила с черна рамка на кафява коса и очи или по-добре ще стоят очила с кафява рамка на кафява коса и кафяви очи ..
    Една приятелка пита .. тъй като и тя скоро ще си купи очила
    Че те няма ли да ѝ дадат да мери рамки в магазина?!Най-добре сама да си избере,аз така направих,въпреки,че питах тука...
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Това пък за цветоветене знам от къде ви е хрумнало, няма абсолютно никакво значение каква ти е косата и очите и какви са рамките.....

Моите са с много нестандартна комбинация от два цвята, която няма как да с комбинра с каквото и да е, но не дразни, а напротив

Повече от фен
    Благодаря за отговорите .. Разбира се ,че ще пробва,но искаше един от двата цята .. черен или кафяв .. за това попитах

Цитирай Първоначално написано от ___mimity___
    Благодаря за отговорите .. Разбира се ,че ще пробва,но искаше един от двата цята .. черен или кафяв .. за това попитах
    А-а,разбрах.
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    който - ед. число
    които - множествено число

не знам защо продължавате да правите такива елементарни грешки при писане, сякаш сте 1ви клас

Здравейте отново!Според вас кой цвят ще ми отива повече на лилавите ми очила,които(фотосуларни са) се оцветяват в сиво:тъмносиньо,лилаво или сиво(със сини очи съм)?
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Повече от фен
    KumchoValcho - Казах,че се извинявам за грешката .. все пак на всеки се случва да сгреши!!!

Bonbonchencetyy - според мен тъмносините

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си