.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Град
    Ямбол

ретро преса

някой има ли тази преса http://vitrinabg.com/product/77/mash...ie-ek-269.html и доволен ли е от нея ..?

Да една приятелка си я взе наскороо .. Доволна е като цяло само дето каза , че в началото и миришело яко на изгоряло .. иначе и аз искам да си взима ама тая ми се вежда много скъпа поне за сега нямам такава възможност и има едни за 25 лева на тях се чудя много

Град
    Ямбол
    аз искам такава от моного време една съученичка си купи заедно със сестра си ейй страшни са аз скоро имам рожден ден и нашите се съгласиха ..

Имам я. Наистина прави много хубави къдрици, а и със специален спрей, който държи къдриците по-дълго (не е лак) е направо убийствена.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от dollyz
    Имам я. Наистина прави много хубави къдрици, а и със специален спрей, който държи къдриците по-дълго (не е лак) е направо убийствена.
    ще споделиш ли какъв е спрея

http://apteka.framar.bg/30018723/%D1...B8%D1%82%D0%B0

Пишат го за изправяне, но аз го ползвам за къдрене и съм много доволна. Напръсквам кичур коса и после го минавам с ретро пресата. Косата ми седи поне по три дни, а без него ми се изправя за няколко часа.

Град
    Ямбол
    мерсии

Град
    Plovdiv
    Аз имам такава преса, много готини къдрици прави, ама много гори косата !!!
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Пишат го за изправяне, но аз го ползвам за къдрене и съм много доволна. Напръсквам кичур коса и после го минавам с ретро пресата. Косата ми седи поне по три дни, а без него ми се изправя за няколко часа.
    този като термозащитет ли се води !? Защото аз искам да си взема LOREAL HOT LIST / HOT STRAIGHT ама сега като показа тоя започвам да се раздвоявам

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ще помоля момичетата,които са се къдрили с ретро преса да пуснат своя снимка да видя как стои на вашите коси.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    пресата попринцип знам че е над 150 лв..а защо тази която си дала тук е толкова ефтина ???

Град
    Ямбол
    Ами не знам то има за 150лв ама са в друг сайт и мисля че са на друг производител иначе моята ще пристигне в сряда ..

Цитирай Първоначално написано от peti123
    този като термозащитет ли се води !? Защото аз искам да си взема LOREAL HOT LIST / HOT STRAIGHT ама сега като показа тоя започвам да се раздвоявам
    Да, така се води.
    Ето снимка при мен как се получава:

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от peti123
    Да, така се води.
    Ето снимка при мен как се получава:
    Лелее косата ти е мн хубава ;xx

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    пресата попринцип знам че е над 150 лв..а защо тази която си дала тук е толкова ефтина ???
    Защото вече почти всяка фирма произвежда такива преси/маши и цените им започнаха да падат.Аз съм виждала и за 28лв. (вярно с намалението) ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

anonymous708973
    Guest

Сериозно ли? Имам го същия, трябва да пробвам, че моята коса е кошмарно тежка и къдрици не държи.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Сериозно ли? Имам го същия, трябва да пробвам, че моята коса е кошмарно тежка и къдрици не държи.
    Пробвай го. Дано и при теб има същия ефект като при мен.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    Защото вече почти всяка фирма произвежда такива преси/маши и цените им започнаха да падат.Аз съм виждала и за 28лв. (вярно с намалението) ...
    а дали е същата като тази в повечето сайтове която е към 150 лв???

Съмнявам се с турмалиново покритие да има на 28лв.В същия магазин има още два модела ретро маши с турмалиново покритие на по ниска цена.Има и ретро маша на 22лв. но не е с турмалиново покритие но пък цената е супер

Супер фен Аватара на girl91
    Преди си бях взела ретро преса на Елит, но не ми беше удобна и я продадох. Само веднъж я изпозлвах, пак се получват с нея ретро къдрици. Покритието обаче според мен не е хубаво.
    От миналата седмица имам тази ретро преса на Елеком:

Снощи за пръв път я изпозлвах, преди лягана си направих цялата коса с нея, хареса ми как стана, но лака, който пръсках, не беше много хубав и до сутринта къдриците се бяха поизправили малко. Ето снимка (не стана толкова хубаво, все пак не се правих пред огледало и в същото време гледат телевизия и чатих а и това е вторият ми опит за къдрене с ретро преса) - http://prikachi.com/images/482/3150482Z.jpg
    Този спрей на Сайас се напръсква върху кичура преди да се обработи с пресата, така ли? Не се изчаква да изсъхне продуктът?

този спрей втвърдява ли като лaка или не
    :P

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Преди си бях взела ретро преса на Елит, но не ми беше удобна и я продадох. Само веднъж я изпозлвах, пак се получват с нея ретро къдрици. Покритието обаче според мен не е хубаво.
    От миналата седмица имам тази ретро преса на Елеком:

Снощи за пръв път я изпозлвах, преди лягана си направих цялата коса с нея, хареса ми как стана, но лака, който пръсках, не беше много хубав и до сутринта къдриците се бяха поизправили малко. Ето снимка (не стана толкова хубаво, все пак не се правих пред огледало и в същото време гледат телевизия и чатих а и това е вторият ми опит за къдрене с ретро преса) - http://prikachi.com/images/482/3150482Z.jpg
    Този спрей на Сайас се напръсква върху кичура преди да се обработи с пресата, така ли? Не се изчаква да изсъхне продуктът?
    на каква цена си взе тази и откаде !?
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Kъм 8 лева е има го навсякъде,аз лично не съм доволна косата ми се заплита много от него,но остава права

Знаете ли дали в магазините за техника като Технополис или Техномаркет предлагат ретро преси или само в сайтовете има избор на поне повече от един модел. Аз си харесах модел Елеком 269 и в различните сайтове е на различна цена. Четох мнения за модела но каква е разликата й с по евтиния вариант Елеком 506?

Разликата е в големината на къдрещата повърхност.На ек-269 е по голяма отколкото на 506.Аз като се разгледах най евтина 269 я продават във сайта който е показан в началото на темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си