- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ретро преса
някой има ли тази преса http://vitrinabg.com/product/77/mash...ie-ek-269.html и доволен ли е от нея ..?![]()
Да една приятелка си я взе наскороо .. Доволна е като цяло само дето каза , че в началото и миришело яко на изгоряло ..иначе и аз искам да си взима ама тая ми се вежда много скъпа поне за сега нямам такава възможност и има едни за 25 лева на тях се чудя много
![]()
аз искам такава от моного време една съученичка си купи заедно със сестра си ейй страшни са![]()
аз скоро имам рожден ден и нашите се съгласиха ..
![]()
Имам я.Наистина прави много хубави къдрици, а и със специален спрей, който държи къдриците по-дълго (не е лак) е направо убийствена.
![]()
ще споделиш ли какъв е спреяПървоначално написано от dollyz
![]()
http://apteka.framar.bg/30018723/%D1...B8%D1%82%D0%B0
Пишат го за изправяне, но аз го ползвам за къдрене и съм много доволна. Напръсквам кичур коса и после го минавам с ретро пресата. Косата ми седи поне по три дни, а без него ми се изправя за няколко часа.![]()
мерсии![]()
Аз имам такава преса, много готини къдрици прави, ама много гори косата !!!![]()
![]()
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
този като термозащитет ли се води !? Защото аз искам да си взема LOREAL HOT LIST / HOT STRAIGHT ама сега като показа тоя започвам да се раздвоявамПървоначално написано от dollyz
![]()
Ще помоля момичетата,които са се къдрили с ретро преса да пуснат своя снимка да видя как стои на вашите коси.
пресата попринцип знам че е над 150 лв..а защо тази която си дала тук е толкова ефтина ???
Ами не знам то има за 150лв ама са в друг сайт и мисля че са на друг производител иначе моята ще пристигне в сряда ..![]()
Да, така се води.Първоначално написано от peti123
Ето снимка при мен как се получава:
![]()
Лелее косата ти е мн хубава ;xxПървоначално написано от dollyz
![]()
Защото вече почти всяка фирма произвежда такива преси/маши и цените им започнаха да падат.Аз съм виждала и за 28лв. (вярно с намалението) ...Първоначално написано от kiki1991
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Сериозно ли? Имам го същия, трябва да пробвам, че моята коса е кошмарно тежка и къдрици не държи.Първоначално написано от dollyz
Пробвай го. Дано и при теб има същия ефект като при мен.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
а дали е същата като тази в повечето сайтове която е към 150 лв???Първоначално написано от 3oPuTy
Съмнявам се с турмалиново покритие да има на 28лв.В същия магазин има още два модела ретро маши с турмалиново покритие на по ниска цена.Има и ретро маша на 22лв. но не е с турмалиново покритие но пък цената е супер![]()
Преди си бях взела ретро преса на Елит, но не ми беше удобна и я продадох. Само веднъж я изпозлвах, пак се получват с нея ретро къдрици. Покритието обаче според мен не е хубаво.
От миналата седмица имам тази ретро преса на Елеком:
Снощи за пръв път я изпозлвах, преди лягана си направих цялата коса с нея, хареса ми как стана, но лака, който пръсках, не беше много хубав и до сутринта къдриците се бяха поизправили малко. Ето снимка (не стана толкова хубаво, все пак не се правих пред огледало и в същото време гледат телевизия и чатиха и това е вторият ми опит за къдрене с ретро преса) - http://prikachi.com/images/482/3150482Z.jpg
Този спрей на Сайас се напръсква върху кичура преди да се обработи с пресата, така ли? Не се изчаква да изсъхне продуктът?
този спрей втвърдява ли като лaка или неПървоначално написано от dollyz
:P
на каква цена си взе тази и откаде !?Първоначално написано от girl91
![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Kъм 8 лева е има го навсякъде,аз лично не съм доволна косата ми се заплита много от него,но остава права
Знаете ли дали в магазините за техника като Технополис или Техномаркет предлагат ретро преси или само в сайтовете има избор на поне повече от един модел. Аз си харесах модел Елеком 269 и в различните сайтове е на различна цена. Четох мнения за модела но каква е разликата й с по евтиния вариант Елеком 506?
Разликата е в големината на къдрещата повърхност.На ек-269 е по голяма отколкото на 506.Аз като се разгледах най евтина 269 я продават във сайта който е показан в началото на темата.