- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обезкосмяване на интимните части
Обезкозмявате ли си интимните зони .. и от каква възраст?
Сами вкъщи или предпочитате на козметик.? И бихте ли ми препоръчали добър козметик във Варна
Да, не помня от кога-използвам предимно кола маска, но понякога като ме домързи се бръсна, въпреки, че ми е някво странно да няям косми там, но ги махам и аз не знам що?![]()
Да, от около една година, сама вкъщи си ги бръсна, и има такава тема (:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Имам си машинка в нас и само скъсявам космите веднъж на 1/2 - 2 седмици, но никога не се бръсна. Бръсненето го оставям за момичетата.
I'm really tryina make it more than what it is, cause everybody dies but not everybody lives!
От около година и половина и естествено,че се обезкосмявам сам![]()
попринцип предпочитам козметик
ама нямам толкова време да чакам докато достигнат нужната дължина,че да ходя.. та повечето пъти сама
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
От бая време се обезкосмявам там долу... не помня точно от кога.
До сега с изключение на веднъж, два пъти ... винаги съм се бръснела. Сега все се навивам да ида да си запища час за козметик, ама като знам, че адски ще ме боли, чак ме дострашава![]()
Зравейте. Момиче съм. Искам да се обезкосмя отдолу, но с бръснарско ножче. Каква е вероятността да се порежа и знам, че звучи тъпо, но как да се избръсна.. Знам, че има срамни устни и т.н., но не ми е ясно точно как, къде и какво трябва да сложа? Гола или с някаквъ гащи, които да дръпна около триъгълника.. Моля ви отговорете ми. Благодаря предварително.
Здравей и на тебПървоначално написано от s0ni123
Обезкосмяването със самобръсначка е най-бързо и напълно безболезнено.Влизаш в банята(гола разбира се),намокряш с топла вода кожата,за да се отворят порите.След това се намазваш обилно с крем/гел/пяна за бръснене.И след това започваш с бръсненето,като плъзгаш внимателно острието,за да не се порежеш.Вероятност да се "заколиш"винаги има.За предпочитане е да се бръснеш по посоката на растеж на космите,за да не се дразни кожата.Около нежните места и срамните устни бъди по-внимателна.След процедурата се намажи с бебешко олио или някой по-мазен крем.И това е
![]()
Аз ходя на козметик!По добре не използвайте самобръсначка защото следващия път космите ще израснат дълги и твърди.По добре използвай кола маска.
Много благодаря за отговора! А как така по поска на косъма. Косъма расте от горе надолу ( ако ме разбраПървоначално написано от scanadal
) не е ли по добре от долу на горе да бръсна ?
Аз си ги обезкосмявам сама от 5-6 клас, преди ги бръснех, а сега с кола маска(много по-добре е с кола маска)Иначе козметик не мога да ти препоръчам, защото не съм от Варна.
Отначало се бръснех, но сега ходя на козметик за кола маска. От колата маска съм много по-доволна. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Благодаря на всички за отговорите. И ако има някой от варна , да препоръча добър козметик..
за козметичен салон ви препоръчвам ''Тонус-Джи'' [за тези от Варна, ест]
Аз се бръсна в къщи с бръсначка .. От около 5 - 6 месеца може би ..:P
Май още от пети клас се обезкосмявам, но първоначално се бръснях. Миналото лято за първи път ги махнах с кола маска :P .
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Абе мн ли боли с кола.. щото още сабирам кураж да отида! за сега с доста др неща съм опитвала! и най ми хареса как става с епилатор! повече ли боли от епилатора или не?!
Една кенза ми се изчайка
на прозорения отворец
и аз я пушнах с гръмаката!
^Боли еднакво, просто едното става по-бързо от другото. Място което с епилатор ще минеш за 5 минути с колата става за 5 секунди..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Епилатор му е майката. От години вече не се занимавам с тея самобръсначки.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Мен нещо с епилатора ме е страх да пробвамПървоначално написано от BrokenInnocence
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
от доста време ! Ходя на козметик ..
Не е чак пък толкова страшно. Като навсякъде другаде е - боли, особено в началото, но ако го правиш деликатно и бавно някак не ти прави впечатление. Аз спрях само заради червените точки и непрекъснатите разранявания.Първоначално написано от Pamaa
Ако става въпрос за епилатор , аз се епилирам с него по краката .. Не боли толкова , ако е с обезболяваща още повече !![]()
![]()
Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже