.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен

Да влезем в добра форма !

Здравейте! Проблема ми е, че тези зима качих няколко излишни килограма. В момента съм 52 килограма и съм висока 1,65. Искам да стана около 46-47 и реших, че идващата вече пролет е най-доброто време за това. Така, че ако можете ми препоръчайте някоя диета + упражнения вкъщи (за съжеление няма време да ходя на фитнес, въпреки че много искам) с които да се отърва от 5-6 кг. Благодаря предварително!

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Град
    София
    Еми от личен опит ти казвам-не спазвай някви по-специални диети,щото точно от тях се свалят килограми бързо,но после си ги връщаш двойно повече и по-бързо!Като за начало не е лошо да се тича-стяга бедрата и корема и сваля калории.Дори по 10 минути на ден е предостатъчно.Друго добро упражнение са коремните преси.За стягане на долната част на корема-вдигай си краката нагоре от легнало положение.За храните-ограничавай се от прекалено мазните-дюнери,банички и други.Намали сладкото и яж повече белтъчини-месо,яйца.Надявам се да съм ти бил полезен.Успех!

Според мен си добре. По-скоро се стегни - http://dieti.rozali.com/vkyshti/p11624.html и НЕ яж боклуци .. Точно те правят най-големите проблеми .. ;d

Супер фен Аватара на lqlq89
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Повече от фен
    Защо не пробваш с упражненията на Синди Крауфорд ? Много хора казват, че са доволни и са постигнали много добри резултати. Даже и аз сега си ги свалиx от вибокс с бг аудио и oт утре ги почвам (sun) Иначе диети - колкото щеш. Ти за колко време горе - долу искаш да ги свалиш тези 5 - 6 кг ? Просто се ограничавай с вредните храни, носи си плод за в училище, или карай на дъвки и чайове, кафета, и гледай да не ядеш късно вечер. Даже е препоръчително да не хапваш нищо след 18 часа, но аз не мога така и се залъгвам с плодове или дъвки. Успех (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    За какво ти е диета при 52кг и 165см си нормално. Аз съм 54кг и 167см и съм добре :P
    Емиии http://prikachi.com/images/390/3146390t.jpg .. както виждаш имам какво да махна ;рр ..

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Повече от фен
    Според мен не ти трябва да отслабваш, а да се стегнеш, тоест недей да се мъчиш с гладуване, ами най - добре тичай в парка - така стягaш цялото тяло наведнъж. Ако искаш по - тънка талия - върти обръч ( любимото ми <3 )
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Храни се здравословно и тичай вън, а също прави и упражнения у вас, но наблягай и на тичането-то определено ще даде най-добрия ефект..

Цитирай Първоначално написано от Dannue
    Според мен си добре. По-скоро се стегни - http://dieti.rozali.com/vkyshti/p11624.html и НЕ яж боклуци .. Точно те правят най-големите проблеми .. ;d
    На същото мнение съм!

Голям фен Аватара на Sunshin3
    тичане
    или тае-бо!!!

ако имаш да извайваш талия - върти обръч
    за корем - коремни преси
    No need to ask
    He's a smooth operator

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    За какво ти е диета при 52кг и 165см си нормално. Аз съм 54кг и 167см и съм добре :P
    Емиии http://prikachi.com/images/390/3146390t.jpg .. както виждаш имам какво да махна ;рр ..
    Нищо нямаш за сваляне.Само малко трябва да се стегнеш Иначе си много красива

за да свалиш от толкова кг до 40 и нещо ще трябва сериозно ограничаване и малко глад, кг около 45 така се поддържат

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    за да свалиш от толкова кг до 40 и нещо ще трябва сериозно ограничаване и малко глад, кг около 45 така се поддържат
    Не мисля че и трябва чак такова сериозно ограничаване. Аз съм същата височина и принципно съм от 45 до 48 кг различно :ДД. По-едно време бях 49 и за нула време с повечко разходки и повече вода и общо взето никакво ограничаване от към храна, освен че почнах да вечерям по-рано покрай нашите пак съм на 47
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си