та смятам да си взимам...предпочитам епилатпр от колкото на 2 седмици да давам 10-15 лв. за козметик...ии имам 3 въпроса
1. какво мислите за този модел?някой ползвал ли го е?
http://www.gimahhot.de/images/produc...-epilierer.jpg
2. страх ме е,че много ще ме боли...никога до сега не съм си махала космите на ръцете по простата причина,че до скоро не се забелязваха ...та въпроса ми е много ли боли?и с какво мога да облекча болката? ;Д
3. с какво мога да предотвратя излизането на малки пъпчици по кожата? една приятелка ми беше препоръчала бебешка пудра...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ква е тая мания момичета да си махат космите по ръцете...
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Моя приятелка го има точно този модел и доколкото знам е доволна от него.Според мен кола маската боли доста повече от епилатора.Това е мое мнение, при всеки е различно.
Иначе за пъпчиците на мен ми излязоха само първия път като си обезкосмих ръцете, после не съм имала проблеми, затова не знам какво да ти препоръчам.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Имам абсолютно същия епилатор и вече ... не знам... сигурно над 4 години го ползвам. Много съм доволна.
Ръцете не си обезкосмявам. Ненужно е според мен. А пъпчиците след епилиране намаляват значително ако ползваш ексфолианти за тяло.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
За епилатора не знам,тъй като моя е различен,но ти казвам от личен опит че боли ужасно много на ръцете.Поне мен много ме боля.Останах си със един единствен опит.
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Имам същия епилатор. Идеален си е. И моят сигурно вече има 3-4 годинки.
Иначе за болката... зависи естествено къде точно ще го използваш, на някои места боли повече отколкото на други (duh!) Ако цялата олелия е само за ръцете, за мен там е едно от местата където най-малко боли. На места гъделичка, на места е леко неприятно, но чак пък да боли... силно казано.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
какво лошо има? и аз си ги махам, по-приятно ми еПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
а иначе.. може и да те боли, но само в началото
за епилатора нямам лични наблюдения, но и аз имам приятелки с такъв, хвалят ми го![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Махам си с кола маска космите по цялото тяло и от опит ти казвам,че на ръцете е най-болезнено.А с епилатор е смърт направо![]()
Една приятелка има този модел епилатор,но беше казала,че не отскубва достатъчно добре космите.Не знам,моят е на Филипс,но аз рядко го ползвам.
Пъпчици ми излизат всеки път по ръцете,но ги мажа с крем Бочко и на следващия ден е ок.
Първият ми беше такъв, но да ти кажа, от обезболяващата приставка не очаквай чудеса- боли. Яко. Особено първите наколко пъти и ако преди това си била на вълна самобръсначка. Епилаторчето сдаде багажа за 4 месеца. Следващият /и сегашен/ е този- http://www.onlineshop.cz/data/eshop_...-dx-ruzovy.jpg
4 години не е мръднал. Купих го за 35 лв. Първият бе за 75.
А аз от опит казвам, че епилацията на триъгълника с епилатор е смърт с кисели краставички.Първоначално написано от scanadal
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^Моят е същиямного съм доволна! имаме го от 4 години, мама го ползваше в началото, тъй като аз бях малка (3-4клас) сега аз го ползвам. Една приятелка от форума има същия, доволна е до колкото знам :]
За ръцете.. скоро си ги махнах за първи път. Не боли кой знае колко, търпимо е обаче страшно много ме болеше над лакътя .
А за този който е сложила авторката..нзз
Ем не,няма лошо.Просто не мисля,че е толкова нужно да си епилирате ръцете..Ако са черни и дълги косми разбирам,да ама 100% съм сигурна че всяка една от вас го прави от чалъм!Първоначално написано от Sunshin3
Иначе една приятелка го има и е наистина доволна !![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Първоначално написано от francyzoi4ety
What i want is obvious , what i love is unique