.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Винаги ще има нещо от тебе в мене

Здравейте! Желая да се съветвам за подарък. Нещо изключително непретенциозно, но наистина да казва "Прави каквото щеш, мисли каквото желаеш, интересува ли те или не- все пак ще има винаги една частица от тебе, останала в мене. Може би ако е имала такава- частицата която някога ме е обичала"
    За човек който отдавна ме е забравил но да узнае че все пак съм бил част от живота й.
    Нещо наистина оригинално. Наистина специално. Да остане като спомен доживот. Сякаш някоя наистина специална идея ме яде отвътре но не мога да я изкарам. Преспапие? Стихчета? Писмо? Ключ към сърцето който вече е непотребен след като сърцето е разкрито и разбито? Но не тряба да остане дълго време като спомен...

Хмх..единственото,което ми идва е някое герданче с твоята и неговата буква,страхотенн подарък ее според мен Друго засега не ми идва наум
    Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!

Мега фен
    хаха, ти, ако наистина си оставил следа в живота й, не са нужни подаръци, които да й го напомнят. а ако не си (както явно е), каквото и да й подаряваш, е безсмислено.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    хаха, ти, ако наистина си оставил следа в живота й, не са нужни подаръци, които да й го напомнят. а ако не си (както явно е), каквото и да й подаряваш, е безсмислено.
    И аз така мисля.Особено ако момичето сега е обвързано, най-много може да си навлечеш неприятности.Ако е за рожден ден, най-добре и прати една картичка, т'ва е единствения нормален жест, който можеш да направиш

Голям фен Аватара на xinfamous
    Само ти можеш да си отговориш какъв да е този подарък.
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тоя тип подаръци са безпредметни. Защо да напомняш за миналото, предвид че сегашното не е така и човека няма намерение да те връща в живота си, по начина по който искаш? Или целта ти е да напомниш за себе си и да накараш човека да се чувства гузен и да страда? Ебати проявата на собственичество имаш. "Ако аз не я имам, никой няма да я има" не е печеливша стратегия в никой случай. Приеми че си залязъл вече, освободи сцената за новите звезди.. и не се меси, там където не ти е мястото.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Re: Винаги ще има нещо от тебе в мене

Цитирай Първоначално написано от tusemperamabo
    За човек който отдавна ме е забравил но да узнае че все пак съм бил част от живота й.
    Да остане като спомен доживот.
    Но не тряба да остане дълго време като спомен...
    Последно?

Виж, ......
    Тя знае, че си бил част от живота й. Ти реално си БИЛ. Всеки по някакъв начин е част от живота ни, минал е през него, но ние избирателно поставяме стойност на хората, вещите, събитията, минали през живота ни.
    Т.е. ти фактически си част от живота й, но ако тя не е поставила значение върху личността ти, не можеш да я накараш да те помни до живот.
    Ние сами означаваме нещата в живота си като важни, маловажни, значими и т.н.
    За по-бившия ми приятел от София аз съм никоя, а аз винаги ще го помня по някакъв специален начин. Убедена съм, че и да му правя подаръци, за него няма да знача това, което той значеше и значи за мен.
    Т.е. пиша ти това да не се надяваш че с някакъв подарък тя ще започне да гледа на теб със специално око. Ти несъмнено си бил част от живота й, но ако тя не е поставила специален етикет на това, ти си просто случка, която може би тя вече е забравила, забравя или не я оценява по начина, по който ти искаш.

Не те съветвам да задържаш чувствата ти, защото аз винаги като го правя и си патя после. Можеш да се срещнеш с нея и да си излееш душата, че е оставила следа в теб. Наистина ще е сконфузно, но ако чувстваш, че наистина искаш да й го кажеш, си излей душата.
    За подаръка ... не знам. Ако изпитваш непреодолимо желание да дадеш нещо от себе си, го направи, не се страхувай, че ще се оголиш. Но ако го правиш просто за да й напомниш за себе си и да й стане гадно, по-добре се въздържи.

Трябва да продъкжиш напред, въпреки чувствата си, защото минало и настояще никога не се срещат. Миналото затова е минало, и винаги е МНОГО конфузно, когато се намесва в настоящето или се опитва да се смеси с него.
    Продължи напред, въпреки болката и не очаквай кой знае какво от момичето, ако тя вече е продължила напред и не значиш толкова за нея, колкото тя за теб.

Успех.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    О, да хич не е претенциозен този подарък... Картичка, каква - дали купена, дали ръчна изработка, дали гланцова, дали изгорена по краищата - твоя работа.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

"Прави каквото щеш, мисли каквото желаеш, интересува ли те или не- все пак ще има винаги една частица от тебе, останала в мене. Може би ако е имала такава- частицата която някога ме е обичала"
    напиши й точно това...и се погрижи да го прочете..
    едно малко листче;съвсем обикновено....не пиши нито име;нито нищо друго освен тва изречение!
    един въпрос: искаш ли да я заболи;в смисъл тва един вид отмъщение ли е?
    Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка.
    http://vbox7.com/play:857e1e09

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Защо всички решихте, че е момиче. Аз мисля, че авторът е момче:
    " За човек който отдавна ме е забравил но да узнае че все пак съм бил част от живота й. "
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си