- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търси се колега
накрая само модераторите ше си пишат в тоя форум
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
VaMpiRKaTaaa
А като ще решавате сами защо ни питате? има списък с потребителите - гледате кои има достатъчно мнение и решавате. Или си измивате ръцете с "Вие си го избрахте"?Първоначално написано от LadyDi
...
Изобщо няма да стане така, възможно е накрая да изберем някого, който изобщо не сте предложили. Просто се допитваме до вас за допълнителни идеи, за да не излезе накрая, че сме пропуснали някой добър избор.
Audio ergo sum
Редовните посетители на раздела се броят на пръсите на едната ръка на дърт стругар, ако при това положение изпускате...
...
Никой не е казал, че трябва да бъде от редовните посетители. Най-малкото повече от тях не искат и да чуват за това.
А щом не е от редовните посетители, на нас редовните от къде ще ни дойде на акъла да го предложим?Първоначално написано от machoka
...
махнете бана на SofiaRegularCunt и го направете АДМИН!![]()
![]()
![]()
то густо, то пусто
Гласувам за Ямбол.
Аз.
Да се закрие гласуването.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Предлагам също DevilWish и Josefinne
Доста стари и редовни юзерки са.
И правят добро впечатление.
Не пишат безмислени неща.
Джоузефин е най-редовната.Mиналата седмица пусна тема дали някой от старите потребители е все още тук, защото не е влизала и не познаваше никого.
![]()
Иначе е симпатична мацката, ама...
Тука не е идеята да предложа приятеля ми от квартала, който пише във форума активно. Може да има някой човек с малко постове, който си забелязал и ти е направил впечатление и да предложиш него. ИНаче ако отворим списъка с топ 10 потребители с най-много псотове, нито един няма да се впише.Първоначално написано от CanisDirus
Тука е момента в който трябва си направя бъзик с VaMpiRKaTaaa. Давай мойто момичеееееееееееее![]()
Сериозно, semantics ми изглежда точен човек.
Ако имате нужда от услугите ми, с радост бих станал модератор. Имам опит от много реномирани частни форуми и в страната, и в чужбина. Считам, че притежавам необходимите умения за подходящата длъжност във Вашият форум. Аз съм мотивиран по отношение на работата и съм готов да добия специфичните умения в изискваната област на Вашия подфорум.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Но иначе си готов да кандидатстваш за работа.Първоначално написано от Nam3less3
Чудесно мотивационно писмо![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
http://funnydemotivationalposters.co...YEAH-RIGHT.jpgПървоначално написано от Nam3less3
активизъм/превенция; писане; музика
![]()
![]()
Аз така и не разбрах, защо не направихте Вампиркатаа модераторка?
М?![]()
...