- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Паднах кофти и ме е страх
Здравейте, днес паднах доста неприятно, бутнаха ме с доста голяма сила и си паднах в/у китката и гърдите, потече ми кръв от устата и сега усещам болка и в китката, и лека такава в гръдната кост-може ли нещо от удар да се получи рак на гърдата или няма такава опасност ?
Рак на гърдата не се получава от удар.
Отивай на лекар, не пиши по форуми! После да кажеш как е минало.
Жестоко е да си сред бурените цвете
А кое е най-лошото,което може да се случи ?
М,лекар.Може нещо на белите дробове да е ,но се съмнявам -а нещо да си си прехапала при удара? Дано всичко мине добре,иначе рак няма как да стане.
Иди на лекар,за да разбереш какво ти има всъщност,но от падане няма как да получиш рак на гърдата,спокойно!
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
Ами ако бях ренген щях да ти кажа, но единственото спасение сега е лекаря.
ваУ рокс
Grell
От удар не можеш да хванеш рак, спокойно.Най-добре е да отидеш на лекар за да видиш какво е, ние няма как да ти помогнем ^^
Абе аз що съм чувала,че боксьорите получавали рак в следствие на многобройни удари? Не знам дали от многото удряне клетките не се изродяват и такано при авторката няма как
![]()
Значи при боксиорите от многобройните удари умират доста клетки на мозъка и след някои друга годинка е възможно дадения човек да получи инфаркт на мозъка (Инсулт)Първоначално написано от britzy