.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен

Бирена мая .. вечният въпрос

Здравейте Разбрах,че бирената мая заздравява косата и кожата .. пречиства организма .. Също разбрах,че някой от хората надебеляват а други не .. при всеки различно ест .. НО главния ми въпрос беше .. след като спра да я приемам,отново ли ще се влоши сичко (дори да стане още по-зле от преди) ? Мерси предварително.

БТВ колко струва ?? и от къде мога да я купя

Повече от фен
    Забравих .. Предполагам я има и в течно състояние .. не може ли просто да я намажа на косата и лицето ми например ? :P

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    най-добре на хапчета
    аз пия всеки ден ,3 пъти по 2 хапчета бирена мая + витамин А и Е

Фен Аватара на wezinka
    Град
    Фф МоЯ сфЯт, а СеГа ИзЛезз ;dd
    И помага ли? Аз също пия бирена мая всеки ден по 2 хапчета и да забелязвам малко някаква промяна. По Темата: Аз мисля, че нищо няма да стане и спреш,защото това е все пак билково и не би могло да ти навреди.

Усмихвай се на живота, каквото и да ти поднесе!

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Има ефект ,но съм чувала че се напълнява ,някой знае ли нещо по този въпрос
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

I ♥ machoka Супер фен
    От бирената мая попринцип се напълнява,аз съм пила около един месец но не видях ефект Обаче пък не мисля че ще се влошиш ако спреш да я пиеш
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Супер фен Аватара на pilencaaa
    Аз познавам мои приятели момчета които пият бирена мая за да качът маса (килограми).. Лично аз не съм пила и не знам ... Също знам , че има супер много витамини !
    Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    един приятел пие, за да не му излизат пъпки, ама той още няма ксоми, едвали някога му е излизала пъпка
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    Цитирай Първоначално написано от wezinka
    И помага ли? Аз също пия бирена мая всеки ден по 2 хапчета и да забелязвам малко някаква промяна. По Темата: Аз мисля, че нищо няма да стане и спреш,защото това е все пак билково и не би могло да ти навреди.
    да,помага
    ноо не трябва да ядеш боклуци за да ти помогне (според мен)
    ако се храниш здравословно и пиеш бирена мая ще видиш положителния ефект
    ако пиеш само бирена мая няма проблем да си у пиеш без почивка,но ако пиеш от тази която е +витамини http://www.abx-2008.eu/images/BirenaMaya-60t.gif си давай по 20 дни почивка,защото с някои витамини трябва да се внимава
    направи си цикъл - 20 дни пиеш,20 почиваш и после пак почваш

Member Аватара на pyxkawataa
    Град
    Sofia
    Ами аз пиех известно време, но нямаше голям ефект. Но нищо не ти пречи да пробваш, на всеки действа различно. Има я по аптеките към 5-6 лева.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Нека и други споделят, които са пили..
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    От бирената мая НЕ СЕ ПЪЛНЕЕ!!! Бирената мая освен всичко останало е и имуностимулатор, от което следва, че повишава апетита. На мен лично ми помага, пия по 3 хапчета, 3 пъти на ден и се радвам на здраво тяло, хубава кожа и силна коса

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    аз съм пила ...не напълнях ,но и не забелязах какъвто и да е ефект .Не е скъпа около 2-3 лв. и само да те питам защо не пробваш с ГЕРИТАМИН аз съм по доволна от него
    Hostis Honori Invidia

Повече от фен
    Днес най-после си я купих. Почвам да я пия .. и Сигурно ще я пия около два месеца след,което два месеца ще спра,защото както каза някой по-горе, мисля че е опасно. Та,за да не отварям нова тема:
    След колко дни (месеци) мога да видя ефекта ?

аа къде се продава

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    От бирената мая НЕ СЕ ПЪЛНЕЕ!!! Бирената мая освен всичко останало е и имуностимулатор, от което следва, че повишава апетита. На мен лично ми помага, пия по 3 хапчета, 3 пъти на ден и се радвам на здраво тяло, хубава кожа и силна коса
    Най-накрая някой да го каже. Дали ще качите килограми или не си зависи от вас. Да, може да се повиши апетита, но никой няма насила да ви слага храната в устата.

Преди време бях пила, имаше положителен ефект, но на мен проблемите с кожата тогава ми бяха от друго естествено и не им повлия кой знае колко. Иначе си е полезна, пълна е с куп витамини.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен
    В аптеките.
    Моля ви някой да ми отговори на тези двата въпроса:
    1. След колко време ще забележа резултат ??
    2. Да не би от нея мускулите да станат по-изразени ( извинете за тъпия въпрос,но май така го разбрах тва за мускулната маса )

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си