- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бирена мая .. вечният въпрос
ЗдравейтеРазбрах,че бирената мая заздравява косата и кожата .. пречиства организма .. Също разбрах,че някой от хората надебеляват а други не .. при всеки различно ест .. НО главния ми въпрос беше .. след като спра да я приемам,отново ли ще се влоши сичко (дори да стане още по-зле от преди) ? Мерси предварително.
БТВ колко струва ?? и от къде мога да я купя![]()
Забравих .. Предполагам я има и в течно състояние .. не може ли просто да я намажа на косата и лицето ми например ? :P
най-добре на хапчета
аз пия всеки ден ,3 пъти по 2 хапчета бирена мая + витамин А и Е
Има ефект ,но съм чувала че се напълнява ,някой знае ли нещо по този въпрос![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
От бирената мая попринцип се напълнява,аз съм пила около един месец но не видях ефектОбаче пък не мисля че ще се влошиш ако спреш да я пиеш
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
един приятел пие, за да не му излизат пъпки, ама той още няма ксоми, едвали някога му е излизала пъпка![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
да,помагаПървоначално написано от wezinka
ноо не трябва да ядеш боклуци за да ти помогне (според мен)
ако се храниш здравословно и пиеш бирена мая ще видиш положителния ефект
ако пиеш само бирена мая няма проблем да си у пиеш без почивка,но ако пиеш от тази която е +витамини http://www.abx-2008.eu/images/BirenaMaya-60t.gif си давай по 20 дни почивка,защото с някои витамини трябва да се внимава
направи си цикъл - 20 дни пиеш,20 почиваш и после пак почваш![]()
Ами аз пиех известно време, но нямаше голям ефект.Но нищо не ти пречи да пробваш, на всеки действа различно. Има я по аптеките към 5-6 лева.
Нека и други споделят, които са пили..
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
От бирената мая НЕ СЕ ПЪЛНЕЕ!!! Бирената мая освен всичко останало е и имуностимулатор, от което следва, че повишава апетита. На мен лично ми помага, пия по 3 хапчета, 3 пъти на ден и се радвам на здраво тяло, хубава кожа и силна коса![]()
аз съм пила ...не напълнях,но и не забелязах какъвто и да е ефект .Не е скъпа около 2-3 лв. и само да те питам защо не пробваш с ГЕРИТАМИН аз съм по доволна от него
![]()
Hostis Honori Invidia
Днес най-после си я купих. Почвам да я пия .. и Сигурно ще я пия около два месеца след,което два месеца ще спра,защото както каза някой по-горе, мисля че е опасно. Та,за да не отварям нова тема:
След колко дни (месеци) мога да видя ефекта ?
аа къде се продава
Най-накрая някой да го каже. Дали ще качите килограми или не си зависи от вас. Да, може да се повиши апетита, но никой няма насила да ви слага храната в устата.Първоначално написано от Sigrina
Преди време бях пила, имаше положителен ефект, но на мен проблемите с кожата тогава ми бяха от друго естествено и не им повлия кой знае колко. Иначе си е полезна, пълна е с куп витамини.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
В аптеките.
Моля ви някой да ми отговори на тези двата въпроса:
1. След колко време ще забележа резултат ??
2. Да не би от нея мускулите да станат по-изразени ( извинете за тъпия въпрос,но май така го разбрах тва за мускулната маса![]()
)
Първоначално написано от Sigrina
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]