- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- HELP! [url]www.prikachi.com/images.php?images/211/3151211B.jpg[/url]
Е да, ама едно е да е, друго е да изглежда.Първоначално написано от sweety8girl8mirity
![]()
And I would've done anything for you
To show you how much I adored you
But it's over now
It's too late to save our love
Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star. <3
..........-Eminem
Е да, ама едно е да е, друго е да изглежда.
+++++++++++++++++
ми ддз, ама мисля, че е: джуки, грим, маркови дрешки...пък и като и гледам мненията на др теми....
Наистина, авторке, ако слагаш по-малко грим ще си по-добре. Определено личи, че не си грозна.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
тва с марковите дрешки според мен са пълни глупости така де не се сърдиПървоначално написано от sweety8girl8mirity
ама и аз и съм сигорна че и мн др момичета във форума имат поне една маркова дреха това не значи че сме кифли мое мнение
![]()
Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
говоря ти като цяло за нея, а не че всички, които имат маркови дрехи са кифли...![]()
Абе момичето ви пита за чантата,а вие го обърнахте на коментари за външния и вид.![]()
Иначе чантата не е лоша,обаче в бяло изглежда много по-добре.Имам една позната,която е от Пловдив и я има,което значи,че 100%,ако си направиш една обиколка по магазините ще си намериш такава.
Според мен това ч чанта по модел на Луиз Вутон(тип куфар обаче с цвете отпред).По магазините е пълно с нейни реплики,цените са към 80 лв