- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Избрах успеха пред приятелите
Важно е да имаш добър успех,но не на всяка цена,принципно.
Макар,че според мен те не са ти никакви приятелки.
Стига глупости... Тя не е длъжна да подсказва на никого. И с какво за бога са толкова заети, че не могат да си научат уроците? Направо я изпозват. И между другото много е вероятно тези, които и казват да си разпредели времето да приличат на "приятелите" и ;]]
И аз давах да преписват домашни от мен, подсказвах на контролни и т.н. ама след време те направо ми се качиха на главата. Не, че сега изобщо не подсказвам - правя го само, когато реша, че съответния ми съученик е напънал достатъчно мозъка си ;]]
Moйто момиче голям си зубър и ти....100 пъти ти обеснявам че пи * корен квадрат на 64 на никой който не се специализира в професията няма да му трябва.За кви знания ми говориш ти?! Какво знаеш!? Знам че нищо незнам чувала ли си го това?! Системата на образование е толкова остаряла че не искам да коментирам.Аз уча счетоводство ама ми предават неща от бай Тошово време.Надявам се че от толкова знания знаеш кой е бай Тошо.Едната даскалка по Микро ми казва начален капитал колко там 1000 лв ли какво беше а по счетоводство тя по в чата 2 лв.Извинете знаете ли какво преподавате?!?!Първоначално написано от SmilezZz
\Първоначално написано от Fiction7577
/
сори, ама това днес училище ли го наричаш. Трепят се, убиват се,, а когато някой се подиграва ама яко с друг-учителите ве могат да помогнаг (ей само да си посмял и ща убия)![]()
та така то ние сме си виновни. Та друга тема е музиката която се слуша, и филмите... наркотиците и тн. Мързелът не е проблем за ученето но дпугото Ха
някой бе казал че ако ние не си помогнем никой не ще може!
Добър избор. Приятели няма! Днес им трябваш, утре си намират някой по-интересен и те зарязват. Такива неща вече не ми правят впечатление, всеки си е с интереса, не е ли така.