.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    София
    Важно е да имаш добър успех,но не на всяка цена,принципно.
    Макар,че според мен те не са ти никакви приятелки.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Стига глупости... Тя не е длъжна да подсказва на никого. И с какво за бога са толкова заети, че не могат да си научат уроците? Направо я изпозват. И между другото много е вероятно тези, които и казват да си разпредели времето да приличат на "приятелите" и ;]]
    И аз давах да преписват домашни от мен, подсказвах на контролни и т.н. ама след време те направо ми се качиха на главата. Не, че сега изобщо не подсказвам - правя го само, когато реша, че съответния ми съученик е напънал достатъчно мозъка си ;]]

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Няма никакво бележкарство и никаква помощ.. С какво помага авторката на съучениците си,когато им дава директно да преписват,което след време ще разберат,че не е правилно.. Когато тя покаже своите,СОБСТВЕНИ знания - ще "жъне" успеха,но същото не се отнася и за "приятелите" й.. Те дали ще успеят в живота,когато нямат знания,а се правят на "отворени и гъзарчета"..
    Moйто момиче голям си зубър и ти....100 пъти ти обеснявам че пи * корен квадрат на 64 на никой който не се специализира в професията няма да му трябва.За кви знания ми говориш ти?! Какво знаеш!? Знам че нищо незнам чувала ли си го това?! Системата на образование е толкова остаряла че не искам да коментирам.Аз уча счетоводство ама ми предават неща от бай Тошово време.Надявам се че от толкова знания знаеш кой е бай Тошо.Едната даскалка по Микро ми казва начален капитал колко там 1000 лв ли какво беше а по счетоводство тя по в чата 2 лв.Извинете знаете ли какво преподавате?!?!

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Хахахахахаха. Зле си.

И напротив, колкото и да спориш че не става дума за оценките, си е точно така. Чисто бележкарство демонстрираш.

По дяволите толкова ли не можеш да си организираш времето и да си направиш първо своята работа, а после да им помагаш? Да си чувала за думата "разговор" ??

Да им обясниш как стоят нещата??

Съгласявам се, че ученето е важно, но тук ти си си виновна.

Нали са ти приятелки, ако те не са толкова добри в ученето, повече ще помагат за съвети в личният ти живот, не всеки е роден да изучава науки.

Постъпката ти е адски тъпа и те са направили добре, че са се отдръпнали от теб.

Опитали са се да променят нещата но ти "дипломатически" си ги отрязала.

СОРИ...
    \/

сори, ама това днес училище ли го наричаш. Трепят се, убиват се,, а когато някой се подиграва ама яко с друг-учителите ве могат да помогнаг (ей само да си посмял и ща убия) та така то ние сме си виновни. Та друга тема е музиката която се слуша, и филмите... наркотиците и тн. Мързелът не е проблем за ученето но дпугото Ха някой бе казал че ако ние не си помогнем никой не ще може!

Добър избор. Приятели няма! Днес им трябваш, утре си намират някой по-интересен и те зарязват. Такива неща вече не ми правят впечатление, всеки си е с интереса, не е ли така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си