.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

трайна ПОКРИВНА боя за коса

Здравейте дами!
    Естествения цвят на косата ми е светло кафяв,но се боядисвам черна.До сега съм използвала само боите на ФАРА,и Престиж.На палете ми харесват цветовете/поне тези на опаковките / но са ми казвали,че боите им много горят,и после много ти капе косата...а моята е супер рядка,само това ми липсва До сега бях доволна единствено от боите на ФАРА,покриваха ми идеално!!Обаче нали ги спряха сега,и няма от къде да си намеря...Таа..препоръчайте ми някаква хубава,ПОКРИВНА,трайна боя,да ми стои повече време наситено черно коса,както прясното боядисване.

П.С преди 2 седмици се боядисах със престиж,и отново цветът ми падна адски бъзо.И дори сега се гледам на дневна светлина,и имам поне 3 цвята на главата си..като почнем от светло кестеняво,кафяво- черно

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Къна?

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

О,не искам къна..държа да е боя...кой знае,може някой друг ден,да ми скимне да се боядисам шоколадова,и после оттърване от къната няма.Хаха...

и аз се боядисвам в черно от както съм започнала използвам GARNIER ако искаш опитай с нея гарантирам, че ще останеш доволна :P беше ми препоръчана от една приятелка, която също е много доволна :P и тя се боядисва в черно
    Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
    Like I'm the only one that you'll ever love
    Like I'm the only one who knows your heart
    Only girl in the world..

Кой номер използваш? Може ли линк към боята..ако успееш да я намериш в нета..само да видя какво точно представлява

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ми ти използваш евтини бои ....

Пробвай новата на schwarzkopf brilliance нещо си там .. дето я рекламират или на loreal безамонячната или inoa при фризьор, тя е май на loreal също..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от Pchelichkaa
    Кой номер използваш? Може ли линк към боята..ако успееш да я намериш в нета..само да видя какво точно представлява

http://static1.framar.bg/product/garnier-boa-1.jpg

номерът на боята е 1 може ако искаш да пробваш и номер 2.1 тя пак е черна само че има син оттенък :P нея също я харесвам
    Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
    Like I'm the only one that you'll ever love
    Like I'm the only one who knows your heart
    Only girl in the world..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз се боядисвам с безамонячна боя и цвета пак не ми се отмива бързо От 6 месеца някъде не съм я боядисвала цялата и все още цвета си е супер по дължина Използвам 2/0 на Велатон
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

anonymous708973
    Guest
    6 месеца и цветът е същият? Абсолютно невъзможно.
    Боядисай се и ще видиш огромна разлика.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    6 месеца.. ..
    Аз напоследък използвам Garnier Color Naturals и съм много доволна , не ми гори косата Ноо сега последния път много бързо ми падна боята
    Wellaton също е хубава , но по-силна
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Аз се боядисвам с безамонячна боя и цвета пак не ми се отмива бързо От 6 месеца някъде не съм я боядисвала цялата и все още цвета си е супер по дължина Използвам 2/0 на Велатон
    Предполагам цвета ти е много близо до това, което си се боядисала. Иначе например ако беше от кафяво->черно, или обратното /да не давам за пример по-големи промени/ няма шанс да не ти се е изсветлила/отмила поне малко, или да не ти е станала косата на петна..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си